Arī tad, kad vairs nav divdesmit....

Arī tad, kad vairs nav divdesmit....

21. Oct 2014, 12:02 nosiguldas nosiguldas

Tievēšana tagad ir kļuvusi par modes lietu. Katru dienu jauni raksti, jaunas diēta, bet neviens nerunā par to, ka lai nomestu svaru, tas ir ļoti nopietns, smags darbs, kas prasa gan rakstura stingrību, gan uzņemšanos, gan pacietību.

Kas ir Figura Line zinu ne no nostāstiem un varētu par to daudz stāstīt, bet pats galvenais, ka šī procedūra ne tikai palīdz nomest svaru, bet ir nenovērtējams palīgs mūsu organisma sakārtošanā. Ļoti daudziem ir sēdošs darbs, vai principā ir mazkustīgs dzīvesveids, Figura Line procedūras palīdz organismam pamosties un sākt dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Kāds varētu teik, ka tās ir skaļas frāzes, tā tas nav, jo runāju pēc pieredzes.

20141021115959-28938.jpg

Es vēlos pieteikt sevi šim eksperimentam, jo esmu sapratusi, ka ir lietas, ko varu izdarīt pati, bet lai rezultāts būtu noturīgs ir nepieciešama speciālistu konsultācija un arī kontrole. Un šis ir brīdis, kad man ir nepieciešama tāda palīdzība. Esmu meklējusi savu ceļu, esmu pati sasniegusi iespēju griestus, spītīgi zaudējot svaru nedēļu no nedēļas. Un tad iestājas brīdis, kad zūd motivācija, it kā visu dari kā parasti, bet rezultāta vairs nav.

Man ir 45 gadi un es esmu mamma mazajai Katrīnei. Man ļoti gribās, lai viņa varētu lepoties ar savu mammu, jo arī manā vecumā var izskatīties labi. Lai to sasniegtu, nepieciešams nomest vismaz kilogramus 6, bet ideālā desmit.

Svara kontrole ir jauns izaicinājums ar kuru vēl jo projām tikai cīnos un meklēju atbildes uz jautājumiem .  Es vēlētos apmeklēt salonu, kas atrodas, Stabu iela 14, Eosa Organic Beauty skaistuma centrs. 

nosiguldas nosiguldas 22. Oct 2014, 09:57

Labprāt dotos arī uz Vecrīgu,( Jēkaba Kazarmas, Torņa iela 4), tas salons man jau pazīstams un meitenes zināmas. 😀