Arī Mēs izmēģinajām veļas mīkstinātāju "Dūna"

Arī Mēs izmēģinajām veļas mīkstinātāju "Dūna"

06. Mar 2015, 15:00 Superpuiku Mamma Superpuiku Mamma

Šoreiz uz pašas iniciativu, un tā kā bija nepieciešams jau iegadāties mājās veļas mīkstinātāju, devos uz veikalu "Drogas" lūkoties pēc jaunā Seal veļas mīkstinātāja "Dūna".

Tā, kā piedāvājumā ir divi varianti...jau veikalā veicu izvēli par to, kurš dosies mums līdzi uz mājām. Galveno uzsvaru liku uz aromātu, jo zinot cik daudz un dažādas smaržas piemīt mīkstinātājiem...svarīgi tomēr, lai aromāts ir maigs nevis stiprs, jo mazgātas tiks dēliņa drēbes. 

Manā izvēlē krita par GREEN SPRING "DŪNA"

20150306144423-12123.jpg

Rezultāts:

  • mīkstas drēbes, jo sevišķi dvieļi, jo ar pēdējiem mīkstinātājiem nekādi nespēju panākt, ka dvielis nav ass, pat gludināšana nelīdzēja. Nu varēšu droši slaucīt dēliņu dvielī pēc vannošanās, zinot, ka dvielis neskrāpē un nekairina ādiņu.
  • pēc mazgāšanas patīkams, svaigs un neitrāls aromāts;
  • veļa labi gludinās;
  • un veļa tīra pateicoties vēl vienam Seal veļas mazgāšanas līdzekli - Kastanis Sensitiv, kurš jau kopš pirmajām dienām rūpējas par tīrām dēliņa drēbītēm. Kastanis Sensitive 1.5 L D31_8556

p.s. aizmirsu pielikt klāt bildē, tapec bilde no i-neta.

Secināju, ka otrs Seal veļas mīkstinātājs "Dūna" Alpine life - lieliski derēs mūsu pieaugušo drēbēm, jo vīram patīk, ka drēbēm ir spēcīgāks aromāts, tāpēc otru iegādāsimies priekš Mums!!!

Produkts LIELISKS un attaisno liktās cerības!!!