Ar probiotiķiem izdevās samazināt vēdera pūšanās problēmu

Ar probiotiķiem izdevās samazināt vēdera pūšanās problēmu

31. Oct 2017, 09:36 UlrikaP UlrikaP

Pirms kāda laika stāstīju par savu problēmu, kas parādījusies pēc dzemdībām – vēdera pūšanos. Nepatīkami ar ko tādu sadzīvot, jo, lai arī cik pareizi ēstu, lai arī no kādiem produktiem uzturā atteiktos, vēders turpina pūsties un sajūtas nav no tām labākajām. Šo gadu pēc bērna piedzimšanas jutos ļoti nekomfortabli.

Taču pēdējo pusotru nedēļu esmu atkal sajutusies kā cilvēks, kuram nav jāuztraucas par gāzēm vēderā un tā dēļ, ka jūtos diskomfortā ar sevi, jāatsakās no dzīves baudīšanas.

Pēc vairākiem ieteikumiem, nolēmu sākt ar vienkāršāko metodi – izmēģināt probiotiķus, kuros esošās labās baktērijas varētu savest kārtībā manu kuņģa –zarnu traktu.

Protams, pirmās dienas bija bez rezultātiem. Pat sāku šaubīties, vai tas, ko daru, nebūs kaķim zem astes? Tomēr pacietīgi turpināju katru savu rītu iesākt ar vienu probiotiķa kapsulu tukšā dūša, virsū uzdzerot glāzi ūdens. Gribētos jau, lai viena kapsula  visas problēmas noņemtu kā ar burvja mājienu, taču centos būt pacietīga. Kaut kad taču rezultātiem jābūt.

Laikam pagāja kādas piecas diena un tad piefiksēju, ka es taču beidzot jūtos kā cilvēks! Vēders vairs nav apaļš kā balons. Noriskēju apēst smalkmaizīti, gaidot, kāda gan būs reakcija. Un viss bija labi.

Ieejot aptiekā, protams, var apjukt, jo probiotiķus ražo daudzi. Tātad, izvēle starp tiem ir milzīga. Taču man rekomendēja LYL Biotic, norādot, ka tajā ir vislielākais skaits baktēriju, pārstāvot visplašāko baktēriju daudzveidību.

Atzīšos godīgi,  tā kā pēc izglītības un dzīves aicinājuma esmu ļoti tālu no farmācijas un medicīnas tad dažādo baktēriju nosaukumi man pilnīgi neko neizsaka un tās pat man ir grūtāk izrunājamas nekā mēles mežģīs „šaursliežu dzelzceļš”. Taču galvenais, ka labo baktēriju armija ir paveikusi savu uzdevumu un savedusi kārtībā bardaku manā vēderā.

20171031093352-92786.jpg

Lai gan esmu ieciklējusies uz vēdera pūšanās problēmas risināšanu, LYL Biotic norādījis, ka 1 kapsula dienā ne tikai palīdz cīnīties ar kuņģa- zarnu trakta problēmām un atjauno mikrofloru, bet arī palīdzot nodrošināt normālu vielmaiņu un cīnīties pret aptaukošanos, kā arī mazina iespēju saslimt ar infekciju slimībām. Izklausās ļooooti labi, piekritīsiet?