„Ar NUKO pa smuko!” – gardo „kumosiņu” laiks...

„Ar NUKO pa smuko!” – gardo „kumosiņu” laiks...

29. Jul 2013, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lielveikals internetā Taviem iknedēļas pirkumiem Nuko.lv vēlas iepriecināt un palutināt savus jaukākos, pašus labākos un viennozīmīgi skaistākos klientus. Ja Jums tomēr vēl rodas jautājums – kas ir Nuko.lv?  - tad tas ir lielveikals internetā, kur iegādāties pārtiku, sadzīves ķīmiju, preces mazuļiem un skaistumam par ļoti labām cenā, pie tam – viss tiek piegādāts līdz pat namdurvīm!

 „Ar NUKO pa smuko!” – ar šādu saukli NUKO putns dodas pie tieši Tevis no 16.07.-29.07.2013., lai tieši Tu būtu viens no daudzajiem luteklīšiem, kas varēs baudīt burvīgās NUKO dāvaniņas!

Vēlamies atklāt dažus no „kārajiem kumosiņiem”, kurus varēsi iegūt un baudīt „Ar NUKO pa smuko!” kampaņas laikā:

Galvenais no „kumosiņiem” ir acīm neaptveramas, ļoti tīkamas atlaides visiem skaistumkopšanas līdzekļiem! Uzreiz rodas jautājums: Cik tad lielas atlaides NUKO šoreiz piešķīris? – līdz pat 70% atlaides visiem skaistumkopšanas līdzekļiemJ Izvēlies sev nepieciešamo un viss tiks piegādāts ar NUKO  burvīgajiem kurjeriem J ...Jūs nepārklausījāties – ar burvīgajiem, smaidīgajiem un pievilcīgajiem kurjeriem, kas liks arī Tev pasmaidīt...

Nākamais „kumosiņš”, kas neviļus paslēpies aiz „Ar NUKO pa smuko!” kampaņas aizsega, ir lieliskā skaistuma loterija, kur būs debišķīga iespēja laimēt „Ekskluzīvu aveņu mitrinošo sejas procedūru” stundas garumā no „Saules Salona” pie profesionālajām kosmetoloģītēm! Kas Tev jādara? – jāpalutina sevi ar skaistumkopšanas līdzekļiem, kurus iegādāsieties no 16.07.-29.07.2013. lielveikalā internetā Nuko.lv. Un iespējams, ka tieši Tu baudīsi neaizmirstamus mirkļus „Saules Salonā” ...

Vēl viens „gards kumosiņš” būs 4 bagātīgas veicināšanas balvas ar brīnišķīgiem skaistumkopšanas līdzekļiem, kas tiks izspēlētas dažādos konkursiņos sociālajos tīklos Facebook.com un draugiem.lv – seko līdzi aktuālajiem piedāvājumiem un nepalaid garām iespēju tikt pie šīm balvām!

Tā kā NUKO putns ir ļoti priecīgs šajās skaistuma dienās un vēlas lai tāda/tāds esi arī Tu, tad „Ar NUKO pa smuko” kampaņas laikā pirkuma maisiņos būs paslēpies neliels pārsteigums tikai Tev!

Ne tik to vien Tu iegūsi, iepērkoties gudri! Seko līdzi jaunumiem www.nuko.lv un priecājies kopā ar NUKO skaistuma dienās no 16.07.-29.07.2013. 

20130715150712-35338.jpg