Ar “Eva Professional” profesionālo matu kosmētiku savus matus lutinās...

Ar “Eva Professional” profesionālo matu kosmētiku savus matus lutinās...

09. Mar 2018, 13:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs
No 23. līdz 25. martam TC "Domina Shopping" gaidīs viesos ikvienu, kura vēlas uzzināt jaunākās aktualitātes skaistumkopšanas jomā, jo šajā marta nedēļas nogalē tirdzniecības centrā norisināsies EXPO BEAUTY MEETUP 2018 - spilgtākais pavasara pasākums skaistumkopšanas industrijas speciālistiem, kā arī aktīvām un stilīgām sievietēm, kuras ļaujas pārvērtībām!
 
EXPO BEAUTY MEETUP 2018 ir lieliska  izdevība sekot skaistumkopšanas industrijas tendencēm, smelties iedvesmu, izbaudīt jauko gaisotni un apgūt kaut ko jaunu. Sieviešu iecienītākie skaistumkopšanas zīmoli un kompānijas iepazīstinās ar nozares jaunumiem un dalīsies zināšanās skaistuma un veselības jautājumos.
Uzzini vairāk par pasākumu, apmeklējot EXPO BEAUTY MEETUP 2018 mājas lapu!

20180228135129-65997.jpg
 
Seko līdzi aktivitātēm Māmiņu Klubā un iepazīsties ar EXPO BEAUTY MEETUP 2018 dalībniekiem!
 
EXPO BEAUTY MEETUP 2018 piedalīsies arī Eva Professional Latvia, sniedzot iespēju pasākuma laikā “Eva Professional” profesionālo matu kosmētiku iegādāties par frizieru cenām. Nepalaid garām izdevību palutināt savus matus ar lielisku profesionālo kosmētiku!
 
Vēl pirms ilgi gaidītā skaistuma pasākuma, mēs ikvienu no jums aicinājām piedalīties viktorīnā, kur, atbildot uz pavisam vienkāršiem jautājumiem, piedāvājām laimēt profesionālu matu kosmētiku. Un, lūk, esam izlozējuši arī laimīgo uzvarētāju!

BALVU

“Eva Professional” matu kopšanas komplektu, kas pasargās un atjaunos Tavus matus

20180228102839-96265.jpg

LAIMĒJUŠI

ruta****19@*****

un

 andris_berg***@***

Par balvas saņemšanu sazināsimies privāti!

Vitamin recharge DETOX (Šampūna evolūcija, attīrošs balzams) 

Tāpat kā mūsu ādai, piesārņojums ir viens no faktoriem, kas veicina priekšlaicīgu matu novecošanu. Piesārņojuma vielas veido brīvos radikāļus. Tie piesārņo, aizprosto poras un iznīcina tādus antioksidantus kā vitamīnus C un E.
Vitamin recharge DETOX dubultā iedarbība: detoksikācija + cīņa pret piesārņojumu = Attīroša iedarbība + Aizsardzība.

Aizsargājoša barjera pret:

  • UV stariem / Saules piesārņojumu;
  • Gaisa piesārņojuma (ogļekļa daļiņas, dažādu vielu, metāla daļiņas);
  • Mājsaimniecības piesārņojuma (ķimikālijas);
  • Speciāli veidota formula, lai nodrošinātu dubultu iedarbību;
  •  Attīra matus un regulē galvas ādu.
Aktīvās sastāvdaļas: Multivitamīnu sastāvs ar B1, B2, B6, PP, B12, E, Biotin un pantenolu. Bagātināts ar Biosaharīdu gum-4.
 

E-Line - @22 Barojoša emulsija sausiem, bojātiem matiem, kas nav jāizskalo 

Barojoša emulsija sausiem, bojātiem matiem, kas nav jāizskalo. Atdzīvina matus, nodrošinot barojošās vielas nepareizi koptiem matiem, lai tie atkal būtu veselīgi. Oleo savienojums padara @22 par ļoti efektīvu kondicionieri. Ideāli piemērots visiem ikvienam, kam nepieciešams īpaši atjaunot matus, nodrošinot maksimālu uzturvērtību, maigumu un spīdumu ar absolūtu vieglumu. Tas neatstāj taukainu sajūtu un ir viegli un ātri uzklājams. Patīkami viegla smarža.

Aktīvās sastāvdaļas: Oleo savienojums: avokado, saflora un jojobas eļļu savienojums. Paredzēts matu atjaunošanai, mitrināšanai, aizsardzībai.