Apņemšanās VIDEO: skaists, tvirts un veselīgs ķermenis Jaunajā gadā!

30. Dec 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jauna gada atnākšana patiesi var būt labs iemesls tam, lai mēs uzsāktu jaunas lietas vai paveiktu, ko tādu, par ko esam sen domājuši. Protams, nav noslēpums, ka teju visas jaungada apņemšanās ir lemtas neveiksmei, jo pacietība un uzņēmība mums pietiek tikai dažām pirmajām janvāra dienām, ja vien mums nav patiesi nelokāma vēlme piepildīt savu apņemšanos.

Māmiņa Gunta audzina divus dēlus  - Vladimiru un Andreju un jau sen lolo sapni par to, ka atkal varētu izskatīties tā kā pirms bērniņu piedzimšanas, jo mēs māmiņas bērniņa gaidību laikā nereti ļoti maināmies.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini, kāda bija māmiņas Guntas apņemšanās, un vai viņai izdodas šo apņemšanos pildīt
  • uzzini, kāpēc viņa devās uz Figura Line tikties ar Vecrīgas studijas vadītāju Olgu Sedovu
  • tāpat satiksi arī Figura Line studijas uztura speciālisti Ilzi Justamenti, kas palīdzēs arī tev saprast, kādi ir tavi lielākie klupšanas akmeņi svara zaudēšanā
  • uzzināsi, kā atrast līdzsvaru starp kārumiem un veselīgu uzturu kā arī masāžām!

Tas, kā māmiņai sokas viņas ikdienas aktivitātēs un kādas  grūtības nākas pievarēt ceļā uz savas apņemšanās piepildīšanu, mēs varam uzzināt viņas blogā Māmiņu kluba interneta portālā maminuklubs.lv, jo šādu pierakstu veikšana māmiņai palīdz sevi motivēt nepadoties.

Mēs novēlam māmiņai Guntai piepildīt savu vēlēšanos un reizē arī iedvesmot citas māmiņas nevis tikai vēlēties, bet arī darīt, jo viss patiesi ir iespējams.

Māmiņu Klubs