Apceļo Daugavas lejteci un laimē enerģētisko pirts rituālu!

Apceļo Daugavas lejteci un laimē enerģētisko pirts rituālu!

08. Apr 2017, 12:33 lauvinja lauvinja

Pavasaris jau klauvē pie durvīm, un vasara lūr ap stūri, Latvijā norisinās vairākas akcijas tiem, kas vēlas iepazīt Latviju un pie reizes piedalīties kādā akcijā un pretendēt uz balvām.

Apceļo Daugavas lejteci un laimē enerģētisko pirts rituālu!

Jau otro gadu pēc kārtas norisināsies Daugavas lejteces apceļošanas akcija, kuras noslēgumā būs iespēja laimēt pirts rituālu 4 personām. Šogad akcija sāksies daudz agrāk nekā pagājušajā gadā – 2017. gada 3. februārī tūrisma izstādes “Balttour” laikā. Un līdz pat 2. oktobrim ikviens var apceļot Daugavas lejteces reģionu, iegūstot iespēju tikt pie dažādām vērtīgām balvām.

No 2017. gada 3. februāra līdz 2. oktobrim ikviens ir aicināts piedalīties akcijā “Apceļo Daugavas lejteci”, viesojoties vismaz 15 dažādos apskates objektos Stopiņu, Salaspils, Ķekavas, Baldones, Ikšķiles un Ogres novados.

Akcijas kartē jāaizpilda krustvārdu mīkla, kurā par katru no apskates objektiem ir viens jautājums. Pareizās atbildes var uzzināt, apmeklējot attiecīgo apskates objektu. Ա Akcijas kartes var saņemt Daugavas lejteces Tūrisma informācijas centros (Ķekavā, Salaspilī, Ogrē, Ikšķilē), kādā no apskates objektiem (ražotne “Konfelāde”, “Krīvu” klēts, piedzīvojumu parks “Milžu taka”, seno spēkratu kolekcija “Tehnika no pagātnes”, kultūras mantojuma centrs “Tīnūžu muiža”, privātkolekcija “Vardītes”, Baldones observatorija, Daugavas muzejs, saimniecība “Daugmales Jāņa bišu medus”) vai elektroniski lejupielādēt www.daugava.travel.

Pirms apmeklēt akcijas objektu, vēlams pārliecināties par tā darba laiku un pieejamību Jūsu izvēlētajā apmeklējuma laikā.

Aizpildītās akcijas kartes jāiesniedz līdz 2017. gada 2. oktobrim pa pastu, e-pastu vai personīgi kādā no Daugavas lejteces Tūrisma informācijas centriem.

Akcijas noslēgumā no visiem dalībniekiem tiks izlozēts viens laimīgais, kurš savā īpašumā iegūs “Enerģētisko pirts rituālu 4 personām” no www.lejasmartini.lv un papildus veiksminieki, kuri savā īpašumā iegūs kādu no akcijas atbalstītāju balvām:

• Dāvanu karti zirgu izjādei ar fotosesiju 2 personām no SIA “Charlotte”;

• Daugavas muzeja dāvanu karti; • Bišu vaska lukturus no “Emīlijas bišu vasks”;

• Dāvanu karti 2 personām loka šaušanas apmācībai sporta klubā “Amazones”;

• Paraplanierisma skolas dāvanu karti lidojumam 1 personai ar skatu uz Daugavas Lejteci;

• Dāvanu no IK “Ķeipenieši”.

Ar izlozes uzvarētājiem akcijas rīkotāji sazināsies personīgi, lai vienotos par balvas saņemšanu.

Izloze norisināsies Nacionālā botāniskā dārza oranžērijā 2017. gada 5. oktobrī plkst. 13.00.