Aizdegsim ceturto Adventes sveci: par mīlestību!

Aizdegsim ceturto Adventes sveci: par mīlestību!

19. Dec 2021, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šajās brīvdienās Adventes vainagā iemirdzēsies ceturtā svece. Tajā raugoties, Māmiņu Klubs kopā ar tevi domās par mīlestību! 

Iededzam ceturto svecīti

Adventes vainaga ceturto sveci, ko iedegsim šajās brīvdienās, dēvē par Eņģeļu sveci. Tā ir mīlestības simbols, kas atgādina par Kristus bezgalīgo mīlestību pret mums – cilvēkiem.

Mīlēt un būt mīlētām

Mīlestība ir tik dažāda, un atšķirīga tā ir arī katrai no mums.

Šobrīd, kad līdz Ziemassvētkiem atlikusi vairs tikai nedēļa, aicinām katru no jums apdomāt to, kāda tā ir jūsu dzīvē! 

Šķiet, neaprakstāma sajūta ir apzināties – „mani mīl”, bet piekritīsi, tikpat fantastiski ir mīlestību arī sniegt! Tā jau saka – dzīvē visam jābūt līdzsvarā.

Tādēļ šajā – ceturtajā Adventē, kad vainagā aizdegtas visas četras svecītes, katra klusībā pie sevis padomāsim, vai mūsu dzīvē valda šis līdzsvars – abpusēja mīlestība attiecībās ar līdzcilvēkiem, ar vidi, kurā esam un darbiem, kurus veicam!  

Lai katrai no jums šajā steidzīgajā laikā tam atliek kāds brīdis! Un vēl, varbūt tieši šajos Ziemassvētkos mīlestību vairāk centīsimies sniegt emocionālā un sajūtu, ne tik daudz taustāmu lietu veidolā!  

Īpaša mūzika 4.Adventei

Arī ceturtajā Adventē vēlamies aizsūtīt nedaudz mīlestības. Šoreiz ar Ziemassvētku dziesmu starpniecību! 

Frank Sinatra Let it snow 

Mariah Carey All I want for Christmas is you

Mīlestības filmas

Tāda ir mīlestība

Love Actually jeb Tāda ir mīlestība aizvedīs romantiskā, mīlestības pilnā ceļojumā, kurā netrūks nedz izdevušos, nedz mazāk veiksmīgu mīlas stāstu. Filmas varoņi iemīlēsies, un šķirsies, skums un priecāsies. Kaut arī viņi dzīvo atšķirīgas dzīves, kaut kas viņus visus tomēr vieno... Tā ir mīlestība!

Brīvdienas

Ziemassvētku filma The Holiday jeb Brīvdienas ir stāsts par divām jaunām sievietēm, kuras nevēlas svinēt Ziemassvētkus un izlemj doties tālu prom no mājām. Svētku laikā abas apmainās dzīvesvietām un romantisks mīlestības stāsts var sākties!   

Lai skaists šis Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

Māmiņu Klubs

Ar kādām domām tu sagaidīsi 4.Adventi?