Acīmredzamais nogurums

Acīmredzamais nogurums

05. Apr 2018, 10:41 Ievas_mamma Ievas_mamma

Grūti teikt, kas ir īstais vaininieks - pavasara nogurums, meitiņas slikti nogulētās naktis, uzturvielu nepietiekamība organismā vai agrā menstruāciju atsākšanās pēc dzemdībām, kas ik mēnesi moka pēc pilnas programmas. Skaidrs ir viens - atspulgs spogulī šķiet mazliet pabojājies.

Ja lielais spogulis vannasistabā vēl šķiet draudzīgs, tad mazā spogulīša vēstījums uzacu raustīšanas laikā ir nepārprotams - kaut kas nav īsti labi. Sausa, nogurusi sejas āda, un neglīti maisiņi zem acīm, kas pirmajā acu uzmetienā šķiet zilgani, bet, palūkojoties tuvāk, izrādās pat dzeltenīgi.

Man ir tikai 21 gads, zinu, ka varu izskatīties daudz labāk. Ūdeni uzņemu labi, arī maltītes ir sabalensētas, miega stundas -pietiekošas. Tik vien kā saraustītas. Svaigā gaisā uzturos ik dienu.

Drīzumā došos vizītē pie ģimenes ārstes, tad arī teikšu, ka vēlos uztaisīt pilnu asins ainu - gan tāpēc, ka pēc dzemdībām to vēl neesmu darījusi, gan arī tādēļ, ka plānoju drīzumā uzsākt skriešanas sezonu, taču nevaru lepoties ar to pašu labāko pašsajūtu - ir gan nogurums, gan reiboņi pa retam. Veselība pirmajā vietā!

Bet turpinot par izskatu - ko Jūs, mīļās mammas un sievietes, darāt, lai tiktu galā ar šo acīmredzamo nogurumu? Kādus kosmētikas līdzekļus lietojat? Kādas sejas maskas klājat? Ko izmantojat neglītajiem laukumiem zem acīm? Varbūt ir kāda "sentēvu" vai vienkārši dabiska un pārbaudīta mājas metode, jo veikalu plauktā atrodamajiem produktiem mēdz būt astronomiskas cenas.

Par nesmukumu notušēšanu nevar būt ne runas, jo tonālos krēmus un pūderus uz sejas neciešu, liekas, ka smoku. To visu atstāju īpašām dienām un svētku reizēm, ikdienā izvēloties vienīgi mitrinošu krēmu.

Par starojošām sievietēm un laimīgām mammām! :)