№8 Līga: Secinājām cik tomēr viens otru stipri mīlam

№8 Līga: Secinājām cik tomēr viens otru stipri mīlam

09. Feb 2013, 09:10 liigad liigad

1.Nosakiet mīlestības krāsu. Kādā krāsā jūs to redzat? Vai tā ir viena krāsa vai varbūt krāsu kombinācija? Pastāsti, kāpēc esi izvēlējusies tieš šo krāsu mīlestībai un parādi, kādu to redzi- zīmē, fotogrāfē, veido kolāžu, parādi to dabā... Viss ir Tavās rokās,lai iedzīvinātu šo krāsu un atklātu mums, kāda tā izskatās.

Mūsu mīlestības krāsas ir sarkana un balta.

20130209085416-20330.jpg

Sarkana, tāpēc, ka abi mīlam viens ortu no visas sirds un arī mūsu ikdienā sarkanā krāsa dominē, ja pirkšu kurpes tad sarkanas, ja mīļotais pirks kreklu tad sarkanu.

Balta tēpēc, ka sākot dzīvot kopā mūsu kopīgā dzīve bija tik balta kā papīra lapa, ko ar laiku piepildijām ar savu krāsu.

Tāpēc arī tapa šāds mūsu mīlestības krāsu atspoguļojums, kurš jau atradis savu vietiņu mūsu bilžu stūrītī.

20130209090039-32115.jpg

2.Izveidojiet savu zīmolu "Radīts ar mīlestību", parādiet to un paveiciet kaut ko,lai jau šajā nedēļā liktu to lietā, piemēram, izveido sirsniņas piespraudīti, izšuj kabatlakatiņu ar šiem vārdiem. Pat tējas pagatavošana, gatavota no sirds var būt saistībā ar tēmu "Gatavots ar mīlestību". Esiet radošas un šis tēls var būt arī virtuāls, ja partneris pašreiz neatrodas Tev līdzās. Pats galvenais, lai būtu personiskais pieskāriens zīmola izveidē.

 Tā kā šonedēļ ne vienu rītu man aizejot uz darbu mani vīrieši vēl nebija piecēlušies no saldā miedziņa, tad šorīt viņiem no visas sirds pagatavoju brokastis ar vitamīnu devu.

Lūk brokastis "Gatavots ar mīlestību", kas jau servētas pie gultas.

20130209090348-52687.jpg

3.Un visbeidzot turpiniet frāzi: "Pats svarīgākais projektā "Labākā sieva 2013" šajās četrās nedēļās man bija...tas, ka atradu laiku gremdēties atmiņās par to kā sākās mūsu attiecības, palūkoties mazliet no malas, kādas tās ir tagad un ko darīt, lai tās neieslīgtu rutīnā. Kā arī tas, ka ar mīļoto no sirds parunājām, ko viens pret otru jūtam un secinājām cik tomēr viens otru stipri mīlam- tas man šķiet bija pats vajadzīgākais mums abiem.

Tāpēc milzīgs paldies MK par šo projektu, es jau jūtos kā uzvarētāja, jo mūsu attiecības kļuva vēl ciešākas.


annijalise annijalise 09. Feb 2013, 09:18

🌷🌷🌷🌷