8 lietas, ko vari jautāt astrologam un 3, uz kurām atbildes nebūs

8 lietas, ko vari jautāt astrologam un 3, uz kurām atbildes nebūs

15. Nov 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai ar vizīti pie astrologa būtu apmierināta, tai pienācīgi jāsagatavojas. Noskaidro savu precīzu dzimšanas stundu un minūti, kā arī sagatavo visus jautājumus, kurus vēlies noskaidrot. Bet septiņreiz pārliecinies, vai patiesi esi gatava dzirdēt uz tiem atklātas atbildes.

Konsultē Sieviešu Kluba eksperts Jānis Bēniķis, astrologs.

Lūk, sfēras, kurās tavs astrologs var tev palīdzēt ieskatīties.

Viņš var precīzi noraksturot tevi, tavas rakstura stiprās un vājās puses. Viņš arī tavā zvaigžņu kartē redz, kuros brīžos tava naudas plūsma palielināsies un kuros – samazināsies. Protams, viņš varētu tev arī palīdzēt noteikt sevišķi laimīgās dienas lielajam laimestam loterijā. Tomēr astrologi ar šādām lietām parasti nenodarbojas. Jo pareģotā nauda nepiederēs tev un to tāpat labāk ziedot labdarībai. Caur savu astroloģisko karti vari nedaudz ieskatīties savu radinieku dzīvēs. Var redzēt, kā ies arī tavam vīram. Bet, lai nekļūdītos prognozēs, tev astrologam godīgi jāpasaka – šis ir mans pirmais (vai varbūt otrais) vīrs.

Var uzzināt arī par nekustamo īpašumu saistītas lietas. Kur labāk dzīvot? Kur pavadīt vecumdienas? Droši vari uzdot arī visus jautājumus, kas saistīti ar mīlestības jomu. Cik tev būs vīru? Kad būs pirmais? Cik būs mīļāko? Cik bērnu? Cik vīram būs naudas? Vai dzīvosiet kopā vai tomēr šķirsieties? Karjera. Kur meklēt darbu? Kurā jomā tev veiksies un kurā pelnīsi lielu naudu? Kā savienot savu hobiju ar darbu un vai tas maz tev ir iespējams? Kad vislabāk uzsākt savu biznesu? Kādā jomā? Tāpat ar astrologa palīdzību var pat plānot labāko bērniņu ieņemšanas laiku. Šis ieteikums īpaši vērtīgs pāriem, kuriem grūti palikt stāvoklī. Astrologs var palīdzēt iepazīt pat tavu un tava partnera seksualitāti. 

Bet neviens astrologs neteiks, cik gados tu mirsi (un no kā). Nestāstīs par taviem dzīves notikumiem, kuriem lemts būt izteikti negatīviem. Un NEKAD astrologi nevienam nestāstīs, par ko ar tevi runājuši. Vizīte pie astrologa tāpat kā pie ārsta, ir konfidenciāla.

Arī pirmo astroloģisko karti bērniņam visticamāk veidos tikai pēc sešu gadu vecuma sasniegšanas. Agrākā posmā vari ar šīm savām nākotnes zināšanām savam mazulītim nodarīt pāri.

PIESAKIES INDIVIDUĀLAJAI ASTROLOGA KONSULTĀCIJAI ŠEIT!