№62: "čau pupsik..."

№62: "čau pupsik..."

01. Feb 2015, 19:49 Supersausins Supersausins

Šoreiz jāatzīst, ka ar katru reizi, jautājumi paliek interesantāki un šīs nedēļas uzdevums ļāva man daudz pasmaidīt un iegremdēties atmiņās par mūsu kopīgās dzīves sākumu, kā arī apzināties gan manas, gan arī mīļotā cilvēka klusās, skaļi neizteiktās vēlmes, ko mēs viens no otra vairāk gribētu sagaidīt. 

Mūsu stāsta sākums...

Viņa: „Oo jauns portāls,jādodas izpētīt.Šodien vakarā īsti nav ,ko darīt jāpaskatās, kas notiek čatā.”Sarunas, sarunas, sarunas. „Oho šis puisis ir tīri simpātisks jāpajautā kāpēc šajā  piektdienas vakarā sēž seit.”

Viņa: -"Čau,ko tu dari šeit pupsik?”

Viņš-"Čau,esmu apslimis un nav,ko citu darit-Mincīt"!

Šādi iesākās mūsu pirmā  saruna, lai arī viens otru nepazinām ,vakars ievilkās un mūsu sarunas pārgāja uz Skype.

Vesalu gadu runājām,smējāmies un izaicinājām viens otru,lai arī nebijām tikušies dzīvē, tik vien kā virtuālajā dzīvē- caur sarunām un bildēm, bet beigās mūsu nevainīgi iesāktās sarunas, kuras likās, kā joks mums abiem, pārvērtās par kopā būšanu dzīvē. Kurš gan būtu domājis, ka no mums izveidosies pāris- katrā ziņā mēs to sākumā nu nemaz negaidījām.

Uzspēlējam spēlītes?...

20150201193518-38779.jpg

Dari ja vari- Šī spēle ļoti raksturo mūsu attiecības.Spēle-uz lapiņām uzraksti izaicinājumu,datumu cik ilgi dots laiks izpildei un ķīla, ja neizdara. Mums attiecībās patīk vienam otru izaicināt un tādā veidā mēs gūstam pozitīvas emocijas un mazu adrenalīnu. Izaicināšana mūs ļoti satuvina un ļauj redzēt cik ļoti šis cilvēks tev uzticas un ko uzdrīkstas darīt tevis dēļ. Šī spēle arī dod plusus mūsu iekrājuma krājkasītei,jo ja neizpilda doto izaicinājumu tad krājkasītē iemet noteikto riska summu.Protams summa ir ne lielāka par 5eiro. Šo spēli var spēlēt draugu pulkā un gūt kopā ar labiem draugiem pozitīvas emocijas, kā arī, ja paveicas papildināt ienākumu krājkasītes apmērus :D

 

20150201193553-99447.jpg

Monopols- mums katram ir savi mērķi un lietas ko vēlam nopirkt. Un tā kā lielākais pelnītājs ir tieši "vīriņš" tad viņš ir banka un mēs esam tērētāji , kas izputina viņa uzceltās viesnīcas. Es vairāk dominēju kā īpašumu apsaimniekotāja  un rūpējos gan par to, lai finanses tiktu izlietotas prātīgi, kā arī apsaimniekoju visu, kas jāapsaimnieko, savukārt mīļotā algas dienā es pārvēršos par Valsts ieņēmuma dienestu.

Un tas vēl nav viss. Tā kā esam vēl diezgan jauni un azartiski arī mūsu dzīve iet kā pa krāsām ar dažreiz neveikliem, nesaprotamiem novietojumiem tajā. Tieši tā, runa iet par Twisteru. Šo spēli nevar spēlēt viens cilvēks, tieši tāpat kā mēs savu kopdzīvi nevaram „spēlēt” vienatnē, tas arī ir tas pamats, kas notur mūs kopā un liek mums gan smieties, gan neveikli izgrozīties, tikai, lai nezaudētu līdzsvaru. Arī dzīvē mēs savu ģimenes līdzsvaru turam abi kopā, tādējādi to līdzsvaru un visu citu noturēt ir vieglāk.

20150201193631-89623.jpg

 

 Mans slepenais koferītis..

Mūsu attiecību koferītis-Pātaga ,lateksa kaķenes tērps un rozā spalvaini roku dzelži. Nu labi, labi, tas nav viss koferīša sastāvs, bet tikai neliela daļa, kas domāta laikā, kad esam vien divatā. Pārsvarā manā koferītī vienmēr stāv priekšautiņš- lai var pagatavot gardas maltītes mīļotajam, arī lūpukrāsa- lai izskatos sievišķīgi arī tad, kad atrodos mājās, jo ne vienmēr vajag iemeslu, lai skaisti uzkrāsotu lūpas. Arī sveces būs neatņemama sastāvdaļa, jo tās patīk mums abiem- laikam tomēr ienes tādu mājīgumu un sirdsmieru mājoklī. Un visbeidzot vislielākās vietas aizņēmēja ir mana mīlestība pret viņu un bērniem, jo kur tad nu bez tās ikdienā.

Kauliņi, kauliņi, ai kā tie krīt...

Kad pienāca, laiks šī radošā uzdevuma izpildei, aizdzinu „vīriņu” uz citu istabu, nosēdināju pie galda ar baltu kubiku rubiku un kaudzi dēliņa flomāsteru un teicu: „Nu liec lietā savu radošo pusi un saraksti savas visu, ko vēlies vēlmes, kuras tu gribētu ,  lai es tev sniegtu ikdienā”. Īpaši laimīgs viņš par šādu uzdevumu nelikās, bet darbiņu paveica.

20150201193929-52107.jpg

Lūk kas viņam sanāca:

  • IZGULĒTIES NO SIRDS-Viņš ir miega lācis kuram patīk GULĒT. Un pēc garās darba nedēļas viņu iepriecinātu, ja ļautu viņam izgulēties.
  • ĒDIENS- kā jau lielākā daļa vīrieši viņš mīl caur vēdaru. Viņu iepriecinātu, ja savas konditoru prasmes biežāk liktu lietā.
  • ALIŅŠ LEDUSSKAPĪ- šis viņa burvju dzēriens ir labākais atvēsināšanās veids pēc darba, pat ziemā, kas man liekas nedaudz jocīgi, jo ārā ir gana auksts :D. Kas  gan  var būt labāks, ja "sieva" iepriecina ar aukstu aliņu ledusskapī, vēlpietam katru dienu!
  • XXX-Šie iksiņi apzīmē baudu, ko var sagadāt, kad puikas guļ. Masāžas,seksssssss un visss aizliegtais, nu īsti kā no sadaļas 18+.
  • AŠĀS IDEJAS- viņam patīk pamosties no rīta un spontāni doties kaut kut kur kopā ar ģimeni. Vienkārši iesēsties mašīnā un aizbraukt pie sen neredzētiem draugiem ar sviestmaizēm un, protams- aliņu.
  • BALLĪTE- piektdienas vakarā doties izklaidēties, protams, saskaņojot ar „sieviņu”.

20150201194023-44197.jpg

Man personīgi šī uzdevuma daļa likās visvieglākā, laikam tās vēlmes man ir pārāk izteiktas, ja jau tik ātri tiku ar viņām galā. Nu tad skatamies, kas man sanācis:

  • BALLĪTE KOPĀ AR DRAUDZENĒM- Reizi mēnesī man to vajag! Mani iepriecina jau vien tikai doma, ka tikšu ārā no mājas un ieraudzīšu citas sejas. Mani iepriecina šis moments ,kad ar draudzenēm vismaz uz pāris stundām varu aizmirst, ka esmu mamma un sieva, bet acerēties, kas es esmu dziļi sevī un gūt laimes hormonus un pozitīvu enerģiju, ko varu tālāk nodot „vīriņam” un puikām!
  • ILGĀK PAGULĒT BRĪVDIENĀS- tagad miegs ir mana labākā draudzene. Man patīk pagulēt reizēm ilgāk un izbaudīt brīdi, kad neko varu nedarīt. Bet diemžēl mani "vīriņš"nelutina ar šo prieku,tāpēc ceru, ka būs kāda diena , kad viņš mani pārsteigs ar šo mazo vēlmīti.
  • PĀRSTEIGUMI- nu nav viņš man pārsteigumu cilvēks. Viņš saka, ka nemāk būt romantisks un taisīt pārsteigumus. Bet vai tiešām? To ceru kādreiz uzzināt.Tāpēc es gaidīšu, kad mani mans ne-pārsteigumu"vīrelis" iepriecinās ar kādu pārsteigumu.
  • ŠOPPINGS- kādreiz ir liela nepieciešamība sevi  reizēm  palutināt ar kādu jaunu zeķu pāri vai bulciņu pilnu ar kalorijām ,ko esmu apsolījusies vairāk nēest. Šopings iepriecina mani ne tikai sevi palutinot, bet arī  atrodot saviem mīļajirm kaut ko foršu. Un tā doma, kad mājās būs par kādu lietu vairāk.
  • BIEŽĀK DZIRDĒT KO MĪĻU- jā nu šo man patīk dzirdēt kaut reizi mēnesī! Kā jau teicu viņš nav no romantiķiem un daudz nesaka mīļas lietas. Hmm mani iepriecinātu, ja no viņa puses dzirdētu kaut ko mīļu biežāk  un ne tikai tāpēc, ka esmu kaut ko mīļu pateikusi tajā brīdī viņam.
  • BILDINĀJUMS- ceru pavisam drīz sagaidīt to dimanta gredzenu pirkstā, vēl savienojumā ar romantiskām vakariņām, tas būtu ļoti īsts un jauks PĀRSTEIGUMS.

20150201194059-20350.jpg

Pāris reizes arī kopīgi izspēlējām savu jaunizveidoto spēli un, protams, man visbiežāk  kauliņš uzkrita uz BIEŽĀK DZIRDĒT KO MĪĻU, savukārt viņam ĒDIENS vai ALIŅŠ LEDUSSKAPĪ. Laikam te var redzēt, kas kuram tuvāk un atbilstošāk :D . Šīs spēles laikā mēs abi ļoti nosmējāmies un solījāmies ievietot to mūsu īpašajā ģimenes lādītē un ik pa laikam izvilkt laukā, lai uzspēlētu. :)

20150119122229-11194.jpg

Supersausins Supersausins 01. Feb 2015, 23:28 Sarkangalvīte

Nu katram ir savi noslēpumi un katram savā lādītē var būt sava "pātadziņa ar kostīmu."😃..

Supersausins Supersausins 01. Feb 2015, 23:25 Zemeniic

Nu man ir no ,kā mācīties😃👋

Supersausins Supersausins 01. Feb 2015, 20:23 omulīgā

Paldies un jācer, ka izdosies😀