5kg, bet vai pietiks gribasspēka?

5kg, bet vai pietiks gribasspēka?

05. Mar 2015, 11:00 kas_tas_tads kas_tas_tads

Ai, liekie tauciņi man ir aktuāls jautājums jau kādu laiku. Cenšos, bet atkal un atkal padodos. Varbūt šī kopīgā apņemšanās kopā ar citām MK meitenēm būs tas klikšķis, kas neļaus padoties?

Esmu gara auguma, tomēr skaitlis, ko rāda svari ir par lielu - 95kg. Un diezgan daudzi no tiem sakrājušies tieši riepiņā, kuru gribu samazināt. Tad nu izvirzu sev martā diezgan prāvu mērķi – šomēnes gribu atvadīties no 5kg. Vasarā sagaidīšu savu 30 gadu jubileju. Līdz tam gribas formu uzlabot vēl vairāk. Turklāt kaut kad taču domāsim arī par otro bērniņu, bet tad forši, ja nav lieki pirmsgrūtniecības kg.

Tad nu, lai tauciņiem teiktu attā attā:

*no saldumiem pilnībā nevaru atteikties (tas tikai nozīmētu, ka atkal kādā brīdī padošos). Tāpēc tos ierobežošu līdz 1 našķim dienā.

*centīšos ēst veselīgāk, retāk izvēloties ceptus ēdienus, piedomāšu arī pie citu ēdienu izvēles (aizstājot gaišo maizi ar rupjmaizi u.tml.)

*Pievērsīšos fiziskajām aktivitātēm – ūdens aerobikai. Daudz laika jau tam neatliks, bet vismaz reizi nedēļā gan jau vīrs piekritīs pieskatīt mazo un palaist mani izkustēties. Un tad vēl garas pastaigas ar bēbi ratos.

 Pačukstēšu, ka uz pirmo ūdens aerobikas nodarbību biju jau šorīt. Super sajūta, lieliski iesākta diena!

kas_tas_tads kas_tas_tads 14. Feb 2017, 11:38

Nu pagājis krietns laiks, varu ierakstīt, kā gājis. Tajā gadā līz augustam tiku līdz 85kg. Tad pieteicās otrs bēbis. Pēc dzemdību svars - 96kg un tagad 8 mēnešu laikā esmu ap 77kg, bet ar vēlmi svaru vēl samazināt. Palīdzēja uztura speciālista konsultācijas un sports.

princesemince princesemince 05. Mar 2015, 11:34

Saldumu cīņai lieliski noder melnā šokolāde, bet tāda, kur tiešām tas kakao % ir baigi liels. It kā saldums ir, bet apēst daudz nevar, kā arī pēc tam ļoti, ļoti gribas dzert.