5 svarīgas lietas, kas ikvienai sievietei noderēs atvaļinājuma laikā

5 svarīgas lietas, kas ikvienai sievietei noderēs atvaļinājuma laikā

28. Jul 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atvaļinājums pie jūras – tā ir karsta saule, sāļa jūra, pastaigas gar krastmalu, ballītes pludmalē. Mēs esam apkopojuši piecas vissvarīgākās lietas, kas noderēs ikvienai sievietei atvaļinājuma laikā. Saglabājiet, lai nepiemirstās.

Saules aizsargkrēms

Krēmu ar SPF jāuzklāj uz ādas vienmēr, jo īpaši vasarā, lad saule ir īpaši aktīva.

Uzziediet saules aizsargkrēmu katru reizi pirms iziešanas uz ielas. Mēs neiesakām ilgi atrasties tiešos saules staros: tie atūdeņo ādu, var pasliktināt tās izskatu, provocēt pigmenta plankumu veidošanos un pat ādas vēzi. Nepārdzīvojiet, ja neizdodas iesauļoties – pludmalē āda ātri iegūst zeltainu nokrāsu: jūs sauļojaties kamēr ejat uz jūru, pastaigājaties gar jūru vai vienkārši atpūšaties ēniņā. Lai pasargātu ādu, paņemiet līdzi pārbaudītu saules aizsargkrēmu. Ja, piemēram, jums ir gaiša āda, izvēlieties krēmu ar maksimālo SPF 50+ aizsardzību. Vēl lietojiet lūpu balzāmu ar SPF (par maigo lūpu ādu, nez kāpēc, daudzi piemirst) un smērējiet ar saules aizsargkrēmu arī ausis.

Higiēnas līdzekļi

Vasarā mēnešreižu laikā jo īpaši svarīga ir droša un ērta aizsardzība. Biksīšu ieliktnīšiem ir politelēna apakšējais slānis, kuru dēļ vasarā var rasties diskomforts. Tamponi ir optimālā izvēle atvaļinājuma laikā. Taču parastajiem tamponiem ir mīnusi: cietā forma un diedziņš var sagādāt neērtības. Lieliska alternatīva – Freedom® tamponi, tie būs piemēroti relaksējošai atpūtai.

Freedom® - super mīksti tamponi sirsniņas formā bez diedziņa, izgatavoti no speciāla medicīnas materiāla. Tamponi ir prakstiski bez svara un nav jūtami. Pēc vācu ražotāju teiktā, Freedom® pielāgojas individuālajām ķermeņa īpašībām. Pateicoties tam, jums nekas netraucēs peldēt, apmeklēt SPA procedūras, sportot – tamponi nodrošinās maigu aizsardzību un nesagādās neērtības. Un vēl, ar tiem var mīlēties. Ilgstošu pastaigu vai sporta aktivitāšu laikā nebūs ne par ko jāsatraucas: tamponi nemaina savu atrašanās vietu kustību laikā, droši pasargā no noplūdēm un smakām. Izņemt Freedom® ir vienkārši: ar īpašā caurumiņa palīdzību, kas atrodas uz tampona. Tamponi ir piedāvati divos izmēros un iepakoti kompaktās kārbiņās (3 vai 10gab), kas neaizņems daudz vietas somā vai bagāžā.

Sporta apģērbs

Jūras gaiss un garās piekrastes dara brīnumus: tā vien gribas paskriet gar jūru, nodarboties ar jogu zālienā pie viesnīcas vai arī paveikt kādu spēka nodarbību pludmalē. Paņemiet līdzi sporta apģērbu un apavus. No obligātā – sporta BRA, šotri, t-krekls (nodarbībām saulē, lai neapdeg pleci) vai krekliņš (nodarbībām ēnā), sporta zeķes un vējjaka. Šortiem un krekliņiem ir jābūt maksimāli plāniem, un tai pat laikā no tehnoloģiska materiāla, kas labi novada mitrumu. Cepure ar nagu- speciāla, nodarbībām ar sportu. Vienkārša kokvilnas cepurīte nederēs – tā uzzūc mitrumu un galva var pārkast. Ja jums ir sporta saules aizsargbrilles, tās arī paņemiet līdzi. Lifehack: kopā ar sporta formu, iemetiet ceļojumu somā arī lecamauklu. Tai prakstiski nav svara, toties jūs varēsiet organizēt sev kardio treniņu jebkurā vietā.

Attīrošās salvetes augļiem

Mitrās salvetes – universāla lieta ceļojuma laikā. Tās neradīs papildus svaru, viegli ievietosies somiņā vai kabatā. Salvetes noderēs ceļā, pludmalē un pusdienojot. Ēst nogatavojušos augļus un ogas pludmalē – īsta bauda. Paņemiet ceļojumā speciālas mitrās salvetes bez spirta – ar tām var apslaucīt augļus, kad nav iespējas tos nomazgāt, vai tieši otrādi, lai netērētu tam ūdeni. Pikniks pludmalē ar saldiem persikiem un zemenēm – vēl viens iemesls mīlēt vasaru.

Lietusmētelis

Pat vietās, kur reti līst lietus, laika apstakļi var negaidīti mainīties. Šādam gadījumam paņemiet no mājām lietusmēteli. Saliekamais lietussargs ir smagāks par mēteli, taču lielo lietussargu nedrīkst ņemt lidmašīnas rokas bagāžā. Sliktu laika apstākļu gadījumā jums nebūs jāzaudē laiks un jāpaliek viesnīcā. Un ja ar laika apstākļiem paveiksies, lietusmētelis pārvērtīsies par “sedziņu” piknikam vai aizsargās no vēja. Lifehack: koši lietusmēteļi ļoti labi izskatās fotogrāfijās.

Vēl vairāk uzzināt par tamponiem Freedom® jūs varēsiet uzņēmuma mājas lapā. Aizpildi anketu un saņem atlaidi!

www.freedomtampons.com

Анете Анете 25. Oct 2020, 06:13

Es nekad nebūtu iedomājusies, ka kritiskajās dienās es varētu droši valkāt apspīlētus baltus šortus vai bikses. Ar Freedom tas ir patiešām droši, tie nenoplūst kustību laikā, pat ja es dejoju diskotēkā. Kā izrādījās, iegādāties tamponu ir ļoti viegli, es veltīgi uztraucos