5 faktori, kas traucē veidot partnerattiecības

5 faktori, kas traucē veidot partnerattiecības

16. Dec 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ajūrvēdā pastāv pieci būtiskākie iemesli, kuru dēļ sievietei varētu rasties grūtības nodibināt attiecības ar vīrieti. Kādi tie ir? Par to Sieviešu Klubam vairāk stāsta Ajūrvēdas speciāliste Inga Ruņģe! 

1. Nepareiza attieksme pret ģimenes laimi. Šis aspekts vairāk attiecas uz tām sievietēm, kuras uzskata, ka viņas ir pašpietiekamas un savā dzīvē var iztikt bez vīrieša. Tomēr tad, ja sievietei ilgstoši līdzās nav vīrieša, agri vai vēlu, viņai rodas kādas ginekoloģiskas problēmas vai depresija, jo pēc dabas sievietei sevi paredzēts ziedot jeb atdot otrai pusei – vīrietim.

2. Neizpratne par to, kā patiesībā jāuzvedas sievietei, un kā – vīrietim. Šis faktors vairāk saistīts ar ģimenē ieaudzinātām vērtībām. Tad, kad ģimenē aug bērni, vecāki viņiem sniedz to informāciju, kas bērnībā nodota viņiem pašiem. Bērniem pieaugot, viņi šo informāciju savukārt nodod saviem bērniem, bieži vien nepadomājot, vai tas ir pareizi, vai – nav.

3. Nevēlēšanās strādāt ar sevi. Tad, ja sieviete cenšas izprast un sakārtot savas emocijas un izjūtas, savas domas un attieksmi, veiksmīgi neitralizēt iespējams arī visus pārējos iemeslus, kādēļ neveidojas partnerattiecības!

4. Izvirtība līdz laulībām. Senajā Indijā šis aspekts bija saistīts ar to, ka precoties, sievietei jābūt nevainīgai. Savukārt mūsdienās to var interpretēt kā sievietes seksuālo pieredzi un partneru daudzumu pirms laulībām. Tātad šajā ziņā būtu jāievēro mērenība, nepieļaujot pārāk daudzu un biežu partneru maiņu.

5. Pārāk liela patstāvība. Pēc savas būtības, šis punkts ir ļoti līdzīgs pirmajam. Tātad partnerattiecību veidošanu var kavēt sievietes iedoma, ka viņa var dzīvot vien pati. Bieži vien pārāk lielā patstāvība raksturīga kādam noteiktam vecuma posmam, bet kļūstot vecākai, sievietes vērtības mainās.

Māmiņu Klubs

Sieviešu Kluba diskusijai:

Kādi faktori tavā dzīvē kādreiz ir traucējuši veidot partnerattiecības?