№47 Māra: Sieviete un Vīrietis, arī erotika un sekss

№47 Māra: Sieviete un Vīrietis, arī erotika un sekss

03. Feb 2013, 19:57 lauvinja lauvinja

Ikdiena pienāk ikvienās attiecībās, bet vai to var saukt par garlaicību es nudien nezinu! Vismaz mūsu kopdzīvē garlaicība nav bijusi un kopā nu jau 13 gadus. Tiesa, rozā briļļu periods līgani ir pārgājis citā stadijā. Arī ikdienas rūpes esam iemācījušies sadalīt un pie vajadzības pārdalīt, jo dzīve brīžiem ievieš savas korekcijas un ir jāspēj pielāgoties jaunajai situācijai. Nav jau tā, ka vienmēr viss iet kā pa diedziņu, bez aizķeršanās, bet tāpēc mēs esam iemācījušies runāt, klausīties un sadzirdēt viens otru un kopā meklēt risinājumus.

20130203195554-29844.jpg

Lai ikdiena nepārvērstos par vienu vienīgu pienākumu, ir svarīgas divas lietas:

Visu lomu jūklī, neaizmirst, ka esam ne tikai mamma un tētis, labs darbinieks, dēls un meita, un daudz dažādu citu lomu, bet arī vīrietis un sieviete:

Atrast laiku regulāri pabūt divatā savā vidē – mājās pabūt kopā, parunāties, kopīgi noskatīties kādu filmu. Galu galā to var izveikt tad, kad mazie jau guļ.

Mazie ikdienas kopābūšanas svētki – tādi kā kopīga rīta duša un varbūt ne tikai duša, pabučošanās vakariņas gatavojot un tamlīdzīgas mīļas lietas.

Kopīgas izklaides bez bērniem – vakariņas restorānā, pastaiga zem zvaigžņotas debess, kopīgs gājiens uz teātri vai kino vai kādu citu pasākumu. Vairāku dienu atpūta divatā, lai netraucēti izbaudītu viens otra klātbūtni, protams, bērnus atstājot drošās un uzticamās rokās.

Izklaides bez bērniem un bez otras puses – viņam savas izklaides – sporta spēles, makšķerēšana, pasākums ar draugiem, man meiteņu pasākumi ar draudzenēm. Reizēm nenāk par ļaunu atpūsties arī no otras pusītes, pat ja tā ir ļoti mīļa.

Reizēm ļauties jauniem vilinājumiem pa vienam vai kopā un izbaudīt jaunas un neizdzīvotas sajūtas, vienalga vai tas ir pirts rituāls, vai brauciens ar ūdensslēpēm.

Iepriecināt vienam otru ikdienā ar sīkumiem:

Pasniegt otram siltu tēju brokastīs.

Sagaidīt ar siltām vakariņām, kuram pasniegt tieši to, kas otram garšo visvairāk.

Palutināt brīvdienu rītos.

Pateikt jaukus vārdus – esot vienam pret otru, ar telefona zvanu, īsziņu, e-pastu vai zīmīti.

Neaizmirst par savām un otra seksuālajām vajadzībām, jo arī tā ir viena  no mūsu dzīves baudām. Es gan teiktu, ka tā ir vesela māksla gan iepazīt sevi, gan partneri un sniegt baudu otram.

Arī šai nedēļas nogalei bija savi plāni, tomēr kā jau gadās, dzīve ienesa savas korekcijas – mazais ir apslimis un sirdsapziņa neļauj doties savās izklaidēs, tomēr vienmēr ir varianti un sestdienas vakarā, kad bērni jau gulēja, iededzu sveci , izņēmu no atvilktnes jau laikus masāžas eļļu, un pēc dušas pavedināju savu vīrieti tērpusies erotiskā apakšveļā. Pirms tam viņam sniedzot erotisku masāžu. (starp citu, to var ikviena no mums un latviešu valodā ir pieejams lielisks palīglīdzeklis - grāmata Eroriskā masāža,  sākumā gan mazliet mulsinoši un ne visu var atcerēties, es ņēmu grāmatu blakus un eksperimentēju uz sava mīļotā vīrieša, kurš neprotestēja). Šī ir mūsu salīdzinoši regulāra izklaide! Kā šis pasākums izmainīja mūsu attiecības – nezinu, bet mēs esam gatavi turpināt kopīgi uzsākto ceļu!

Labākā sieva: trešajā nedēļā meklēsim veidus,

kā atbrīvoties no ikdienas problēmām attiecībās

 

20130117184701-65317.jpg