№47 Māra: Mana (mūsu) mīlestības vārdnīca

25. Jan 2013, 22:03 lauvinja lauvinja

Kopš uzzināju par jauno uzvedumu, ļoti daudz par to domāju. Kādreiz, gadus 10 varbūt 5 atpakaļ būtu daudz ko rakstīt, jo viens otru nebijām kārtīgi iepazinuši un šad un tad gadījās pa pārpratumam. Šobrīd šķiet esam gana apbružājušies attiecībās un viens otra izgājienus pazīstam, bet mēģināšu salikt dažus akcentus.

20130125220235-68966.jpg

Mīlestība man (viņam, mums) nozīmē:

Fiziskus pieskārienus, man tos gluži vienkārši vajag un arī viņš tos nesmādē– Apskāviens, Buča, Glāsts, Masāža, Samīļošanās, Sekss. Piedodiet, bet mūsu attiecībās un mīlestībā seksam vienmēr ir bijusi nozīmīga loma – gan iesākumā, gan tagad.

Skatīties vienā virzienā – Kopīgi mērķi, Cieņa un Atbalsts darbos un nedarbos, Brīvība un Uzticēšanās. Mīlēt nenozīmē skatīties vienam uz otru un visu ceļu staigāt roku rokā, mīlēt nozīmē kopīgu mērķi un atbalstu kopīgo atsevišķo mērķu sasniegšanā, rokas pasniegšana paklupšanas gadījumā. Katram ir savs izaugsmes ceļš ejams šai dzīvē. Man pašai ir bijis daudz jāpiestrādā pie Brīvības un Uzticēšanās, jo reizēm tas nebūt nav viegli.

Runāt, Izrunāties un Uzklausīt – iesākumā šī bija mazliet problēma, jo man kā sievietei gribējās visu izrunāt un apcerēt, savukārt viņam vienkāršāk šķita paklusēt. Rūpīgi strādājot šobrīd spējam visu izrunāt un galvenais viens otru uzklausīt un nepārtraukt, nemeklēt vainīgos, bet analizēt situāciju un meklēt risinājumu. Nebūt Destruktīviem.

Kādreiz vārdi „kopā priekos un bēdās, slimībā un veselībā” bija ar mazliet tukšu pieskaņu, tomēr šobrīd uz to skatos citādi, jo īsta mīlestība stāvēs pāri visādām nebūšanām un spēs otram palīdzēt piecelties brīžos, kad dzīve būs izlēmusi izspēlēt savus jociņus un apmest kūleni. Būt gatavam redzēt savu mīļoto visdažādākajā noskaņojumā, gan veselu, gan slimu – palīdzēt, pieņemt un atbalstīt. Zinu, ka reizēm šis mēdz būt smags pārbaudījums, ko daudzi pāri neiztur.

Es esmu Tev, bet Tu Man un kopā Mēs esam viens otram!