№47 Māra: Kaisle deg kā uguns!

№47 Māra: Kaisle deg kā uguns!

20. Jan 2013, 15:24 lauvinja lauvinja

Tas bij tik sen, bet tā vien šķiet, ka aizvakar.

Mēs iepazināmies pamazām, bradājām pa vienu un to pašu Interneta forumu. Šad tad sastapāmies kādā tēmā, bet ilgu laiku mums vienam par otru nebija nekādas intereses. Tad kādu augusta vakaru, kad biju piekususi no darbiem un mani visi plāni bij izgaisuši tālēs zilajās, sajutos vientuļa un skumīga. Pļāpāju forumā, jo tik ļoti negribējās iet mājās (toreiz mājās reti kuram bij internets). Viņš uzaicināja uz vakariņām – tāpat vien, parunāties. Vakariņas turpinājās pastaigā gar jūru zem zvaigžņotās debess.

Tā mēs sākām satikties, vienlaikus jau pirmajā randiņā tika novilktas stingras robežas – viņš paziņoja, ka ir nolēmis nekad vairs neiemīlēties, un nekad neielaisties dziļākās attiecībās ar sievietēm – tā teikt tikai draugi. Es biju brīva kā putns gaisā un ļoti pragmatiski  izlēmu, ka tikai draugi ir gana labs statuss, lai laiku pa laikam kopā forši pavadītu laiku.

Es staigāju uz randiņiem. Pareizāk sakot Viņš mani vadāja uz randiņiem ar citiem. Veda mājās pucēties, tad uz  randiņu, izlaižot kādu krustojumu pirms norunātās tikšanās vietas, ja vajadzēja, veda ne tikai uz pasākumu, bet arī mājās pēc pasākuma, kuros pats nepiedalījās. Laiku pa laikam pavadījām kādu vakaru arī kopā. Baudījām daudz romantikas. Tā kā robeža bija nosprausta, es to nemēģināju pārkāpt, lai gan jutu, ka starp mums ir kas vairāk.

Viņš bija tas, kurš atzinās mīlestībā, bet kā tas notika un kurā dienā, neatceros nedz es, nedz Viņš.  Ir daudz kopīgu, romantisku  atmiņu par to laiku, bet šis ir izkritis no prāta.

Mums nav īpaša taustāma talismana, bet mums ir savi mīļvārdiņi, kuros saucam viens otru joprojām un katru dienu sākam ar skūpstu un katra šķiršanās tiek ar skūpstu apzīmogota, lai otram vēlētu veiksmi un lai mūsu labās domas viens otru sargātu. Joprojām  ikvienu īsziņu telefonā, ikvienu e- pastu, ikvienu telefona sarunu beidzam ar bučām no visas sirds.

20130120152357-41035.jpg

Mīlestības vēstuli publiskot nevaru, jo tad mani izmestu no šī portāla aiz čupra, jo ikvienā mīlestības vēstulē  virmo kaisle un  tā sit augstu vilni, mūsu mīlestības vēstuļu publikācija būtu piemērotāka kādam erotikas portālam! Piedodiet!

Labākā sieva 2013: pirmais uzdevums

20130117184701-65317.jpg

mamma27 mamma27 20. Jan 2013, 17:11 ulula

piekrītu. 😀