26.05. STV: Ceļojumu aptieciņa, drošība auto, mazuļa gultiņas izvēle, pilngraudu pastas recepte

26.05. STV: Ceļojumu aptieciņa, drošība auto, mazuļa gultiņas izvēle, pilngraudu pastas recepte

26. May 2019, 10:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Maija pēdējais Māmiņu Kluba raidījums ir garām. No sirds ceram, ka šajā reizē tāpat kā citkārt uzzināji daudz jauna un noderīga - varbūt jau šodien pat steigsi pārdomāt savas ceļojumu aptieciņas sastāvu vai arī pēc intervijas ar Aleksandru Pavlovu ar kritiskāku piegājienu izanalizēsi savus skapī atrodamos apģērbus.

Lai arī kā būtu, ja vēlies kādu no 26.maija sižetiem noskatīties atkārtoti, tev būs šāda iespēja!

Šajā svētdienā noskaidrojām, kā gaidāmajam mazulim izvēlēties vispiemērotāko gultiņu.

Tūliņ sāksies garākie un īsākie ģimeņu izbraucieni tepat Latvijā, uz tuvējām kaimiņzemēm un arī tālākiem galamērķiem. Tāpēc devāmies noskaidrot, kāpēc pirms došanās ceļojumā ir nepieciešams sagatavot ģimenes ceļojuma aptieciņu, un ko tajā likt iekšā.

Turpinot ceļojumu tēmu, runājām arī par drošiem ģimenes braucieniem ar automašīnu un kā mūsdienu auto palīdz risināt drošības jautājumus. Pievērsām uzmanību arī drošai bērnu pārvadāšanai automašīnā.

Gatavojām gardu pamatēdienu - pilngraudu pastu ar vistu.

Uzzinājām, kā saskaņot bērna uzturu ar ģimenes maltītēm tā, lai bērns ēstu veselīgi un arī atbilstoši savam vecumam.

Lielajā intervijā tikāmies ar modes mākslinieku un divu meitu tēti Aleksandru Pavlovu, lai parunātu par to, kā izvēlēties savai būtībai atbilstošu apģērbu un ar ko sākt, ja esam nolēmušas mainīt savu ģērbšanās stilu. Aleksandrs pastāstīja, ko viņam nozīmē palaist dzīvē savas meitas. Vaicājām Aleksandram, kā viņš saprot tēva lomu un kādi ir viņa novērojumi par to, kāpēc sievietes bieži jūtas par sevi nepārliecinātas un neatļaujas ģērbties košās krāsās.

Visu raidījumu skaties


 

TV