2016.gada kopsavilkumi izlasīti, kurš saņem gardumus no "Laima"?

2016.gada kopsavilkumi izlasīti, kurš saņem gardumus no "Laima"?

05. Jan 2017, 14:48 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu jau tradicionāli Māmiņu Klubs piedāvāja izšķirstīt, pārskatīt savas aizejošā gada atmiņas, iesēdinot atmiņā pašas spilgtākās, izceļot - pašus nozīmīgākos notikumus. Tā kā šis ir ļoti apjomīgs darbs, konkurss spēkā bija līdz pat 2017.gada 4.janvārim ieskaitot. Nu ko, klāt jau 5.datums un laiks pasniegt dāvanas!

PALDIES VISIEM, VISIEM,

KAS IZVEIDOJA SAVU 2016.GADA KOPSAVILKUMU!

sandux - Ej un neatgriezies, 2016.!

Milestiba - 2016.gadā sekoju savai sirds balsij un sapņiem

elionorelli - Par apņemšanos, pastaigām un seriāliem

Banija_lv - 2016.gads – ar prieka un bēdu asarām

Santafee - 2016.gada kopsavilkums

Sinta18 - Jaunais gads

Anettte_G - Veiksmīgais 2016

Lindinnna - Mans 2016.gada kopsavilkums!

mamma27 - Mums 2016. gads bija grūts,bet nozīmīgs

tereeza - 2016. gada atskats

BALVU FONDS

 20161212092950-73156.jpg

“Laima”  Ziemassvētku kolekcijas dāvanu komplekts

Konkursā noskaidrojām divus laimētājus un tās ir:

Banija_lv - 2016.gads – ar prieka un bēdu asarām

Anettte_G - Veiksmīgais 2016

Īpašajā “Laima” Ziemassvētku kolekcijas dāvanā ietpilsts:

Mini zefīri “Maigums” – eleganta un sajūtās tikko tverama dāvana svētku iepakojumā. Zefīrs tik gaisīgi viegls kā pirmais sniegs, kas izkūst uz siltas plaukstas, pārklāts ar mutē kūstošu šokolādes glazūru. Mirklis uz brīdi apstājas, lai ziemas burvību tu varētu izbaudīt vēl nedaudz ilgāk. Aizver acis un sajūti, ka mazās lietas dzīvi padara vēl saldāku un laimīgāku.

Rūgtā šokolāde ar dzērvenēm un piparkūkām – Kad mazākie ķipari ieņēmuši galveno vietu virtuvē un aizrautīgi gatavo piparkūkas mīļāko pasaku tēlu formā, vecāki uz brīdi atvelk elpu un atjauno enerģiju ar Laimas rūgto šokolādi ar spirgto meža ogu – dzērveni un drupinātām piparkūkām. Gabaliņu, pa gabaliņam šokolāde atjauno enerģiju un smaidus sejā, lai no jauna un no visas sirds atkal varētu pievērsties svētku prieku baudīšanai un brīnuma gaidīšanai.

Piena šokolāde ar piparkūkām – Sapņa piepildījums ir tad, kad mīļākās svētku garšas tiek apvienotas vienā produktā. Vismaigākā piena šokolāde un tajā drupinātas svaigas un kraukšķīgas piparkūkas. Mutē kūstošs, mirklīgs svētku prieks noķerts šokolādes gabaliņā… Labākais ir tas, ka  svētku mirklis turpinās tik ilgi, kamēr vien tavā tuvumā ir gardā Laimas piena šokolāde ar piparkūku gabaliņiem.

Dzērveņu zefīri – Dzērvenes, kas ar savu spirgtumu un sulīgumu veido Latvijas nacionālo garšu – garšu, ar kuru lepojamies no paaudzes paaudzē. Tieši tāpēc “Laima” visu iecienītajam gardumam zefīram ir uzdāvinājusi jaunu – karalisko dzērveņu garšu. Dzērveņu zefīrs – tik viegls un gaisīgs kā vasaras rīts, tik spirdzinošs un garšā neaizmirstams kā sauja tikko lasītu, saules sasildītu dzērveņu.

Selga piparkūkas mini – Brīdī, kad laiks ārā kļūst arvien vēsāks un vakari arvien ātrāk kļūst tumši, mēs nevilšus vēlamies pavadīt vairāk laika māju omulībā, malkojot siltu tēju un aromātisku kakao. Tas ir brīdis, kad sākam ilgoties un sapņot par piparkūku aromātu, kas piepilda istabu. Selga Mini piparkūkas ir tā pirmā, mazā svētku gaidīšanas dzirkstelīte, kas liecina, ka svētki ir pavisam tuvu. Vēl tikai pāris Mini piparkūkas jāapēd, un svētki būs klāt!

Par “Laima”:

“Laima” ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā. “Laima” pērn atzīmēja 145 gadu jubileju. “Laimai” raksturīgo unikālo garšu nodrošina šokolāde, kas pagatavota, saglabājot senās prasmes un receptes, kas papildinātas ar mūsdienīgām ražošanas tehnoloģijām un metodēm. Pašlaik “Laima” produktu portfelī ir teju 250 dažādi produkti, kas pieejami Latvijā un ārvalstīs. “Laima” produkcija tiek eksportēta uz 31 pasaules valsti, tostarp ASV, Kanādu, Ķīnu, Izraēlu, Lielbritāniju, Īriju, Krieviju, Baltkrieviju, Azerbaidžānu, Kazahstānu, Turkmenistānu.

Apsveicam!

Balvas jūs gaida Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1 (ar ieeju no Elizabetes ielas puses), 1.stāvā līdz 5.februārim.

Māmiņu Klubs