Tomātu laiviņas

Tomātu laiviņas

07. Sep 2012, 15:30 mamma27 mamma27

Kā jau katru dienu, stāvot virtuvē, domāju, ko tad šovakar pagatavot. Tad nu izlēmu eksperimentēt un pagatavot ko nebijušu - tomātu laiviņas ar vistas fileju. Sanāca gardas, tāpēc nolēmu padalīties ar recepti.

Lai pagatavotu tomātu laiviņas nepieciešami: gareni tomāti, divas vistas filejas, Santa Maria garšvielas.

Vispirms fileju sagriež mazos gabaliņos un apcep kopā ar garšvielām. Garšvielas gan var ņemt kādas sirdij tuvākas, bet man garšo šīs.

Kamēr gaļa cepas ,gatavo laiviņas. Tomātus pārgriež uz pusēm un izņem mīkstumu.

Tad laiviņas pilda ar gaļu.

Gan tomāti,gan paprika ir pašu audzēta, tāpēc mīkstumu nebija žēl izmest. Bet šādi var pildīt arī ar malto gaļu. Tad mīkstumu no tomātiem var piemaisīt klāt gaļai un pildīt kopā ar to.

Kad viss sapildīts liek cepties aptuveni 15-20 min. Šo var pasniegt kā uzkodu vai piedevu rīsiem,  makaroniem. Visgardākās laiviņas ir siltas.

Lai labi garšo!

25. Sep 2012, 23:00

Paldies par foršo ideju, noteikti jāizmēģina! 😀