Vista ķīniešu gaumē ar Herkuless miežu pārslām

Vista ķīniešu gaumē ar Herkuless miežu pārslām

11. Jan 2012, 00:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tā kā esmu liela ķīniešu virtuves cienītāja, tad tapa lūk šāda recepte!

 

Priekšs vistas mums būs nepieciešams:

1) 500 grammi vistas filejas;

2) 1 lielā sarkanā paprika un viens liels sīpols;

3) sojas mērce, eļļa un garšvielas.

 

Savukārt, priekš putras būs nepieciešams:

1) ūdens, garšvielas un, protams, miežu pārslas.

 

 

Kad sastāvdaļas ir sameklētas, varam sākt darbu. Vispirms sagriezīsim vistu ķubiņos un apliesim uz 5 minūtēm ar sojas mērci (daudzums pēc pašu vēlmes).

 

 

 

Pēc tam paņemam kubiņos sagriežam - sīpolus un papriku.

 

 

Kad dārzeņi sagriezti, liekam cepties vistu aptuveni uz trim minūtēm, pēc tam pievienojam sīpolus un papriku, visu cepjam kamēr vistiņa brūna. Kad viss gatavs, pārlejam visu ar sojas mērci.

 

 

Atstājam dārzeņus, aizsegtus ar vāku. Tālāk gatavojam putru, Katliņā ielejam ūdeni ( ūdens daudzums atkarīgs cik personām gatavo), ūdeni uzvāram, pievienojam garšvielas un miežu pārslas aptuveni 400 grammus. Varam 3 minūtes un pēc tam atstājam uzbriest. Un tā viss ir gatavs.

 

 

Labu apetīti:)

 

"Herkuless" graudaugu lielais māmiņu recepšu konkurss! Piedalies!

Iesūti savu recepti ŠEIT>>