Viss, kas jāzina par celulīta mazināšanu

Viss, kas jāzina par celulīta mazināšanu

21. Apr 2012, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasaris ir laiks, kad viss liekais apģērbs tiek novilkts un sievietes vairāk kā jebkad pievērš uzmanību ķermeņa kopšanai, jo tuvojas taču peldsezona,kad gribas labi justies un izskatīties peldkostīmā. Viens no biežākajiem draudiem sieviešu skaistumam ir celulīts.

Kāpēc veidojas celulīts?

Celulīts ir bieža problēma pēcdzemdību periodā, jo grūtniecības laikā ir radies liekais svars, tomēr, izrādās, ka celulīts nav tikai pirmā liekā svara pazīme. Celulīts ir komplekss fenomens, kas notiek visdziļākajos ādas slāņos jeb hipodermā.

Celulīts norāda, ka organismā šajās vietās ir uzkrājušās kaitīgas vielas un tauki. Tādēļ celulīts var veidoties pat kalsniem cilvēkiem.

Ja šo procesu skaidro zinātniskāk, tad dziļāko ādas slāni veido apaļas, tauku pildītas lodītes, kas ražo un sašķeļ taukus. Ja tauku ražošana noris spēcīgāk kā tauku sašķelšana, tad rodas disbalanss, kā rezultātā parādās celulīts, kura ietekme visvairāk pamanāma ķermeņa apakšdaļā- gurnos, augšstilbos, sēžamvietā un dažkārt arī ceļos, potītēs.

Celulīta veidošanos var ietekmēt vairāki cēloņi:

  • Hormonālais disbalanss, kas var būt saistīts ar pubertāti, grūtniecību, kontraceptīvo līdzekļu lietošanu
  • Iedzimtība
  • Dzīvesveids, ēšanas ieradumi, mazkustīgums, stress

Lai atbrīvotos no celulīta ieteicama gan ēšanas paradumu maiņa, gan pretcelulīta līdekļu lietošana pašmasāžas laikā.

Ieteikumi pretcelulīta masāžai

- Sāc ar gurniem un dupsi. Iezied tos ar pretcelulīta līdzekļiem, virzienā uz augšu un masē, knaibot un pavelkot uz augšu ādu vispirms ar vienu, tad ar otru roku. Jācenšas izmasēt visas tās vietas, kur ādu var saņemt pirkstos.

- Izmasē kāju no ceļgala līdz augšstilba augšai un no ceļa locītavas iekšpuses līdz dibenam. Tāpat izmasē arī otru kāju. Ievēro pareizu masāžas virzienu - visu masē virzienā no kājas pēdas uz augšu.

- Knaibot masē augšstilbu no ceļgala virzienā uz augšu gan no priekšpuses, gan aizmugures. Dziļi saspied ādu un pavelc to uz augšu. Šāda masāža stimulē asinsriti un limfvadu darbību. Tāpat masē arī otru kāju.

- Ar abām rokām aptver kāju tieši virs ceļgala un pavelc ādu uz augšu gurnu virzienā. Tāpat izmasē arī otru kāju.

Lierac produktu sērija pret celulītu

Lierac ķermeņa kopšanas līdzekļu sērijā ir īpaša līnija un vairāki līdzekļi, kas risina dažādas ar celulītu saistītas ķermeņa slaiduma problēmas. Lierac pazīstams kā aktīvas fitokosmētikas produktu ražotājs un pretcelulītu līdzekļu sastāvā ir tādas augstas koncentrācijas botāniskas izcelsmes aktīvās vielas kā Indijas lotoss, baltais vītols, kviešu proteīni, efejas ekstrakts, vīgriezes ekstrakts.

Turklāt Lierac realizē individuālu pieeju celulītam- katrs no Lierac celulīta līnijas līdzekļiem paredzēts savādāka veida celulītam, kas nodrošina, ka, lietojot pareizi izvēlētus līdzekļus, tiks panākts vēlamais efekts.

Aptieku kosmētikas zīmola Lierac ādas kopšanas līdzekļi ķermeņa slaidumam to efektivitātes un rezultativitātes dēļ ir vieni no visvairāk pieprasītiem pretcelulīta līdzekļu piedāvājumā. Turklāt Lierac nemitīgi ievieš dažādus jauninājumus, uzlabojot jau esošos produktus un ieviešot inovatīvus jaunumus, ar kuriem vēlamies iepazīstināt.

Lierac Body Slim,

200 ml

Māmiņu Klubs un Lierac iepazīstina ar Body Slim!

Šis ir pirmais multifunkcionāls koncentrāts ķermeņa slaidumam, kas pastiprināti iedarbojas pret celulītu, uzlabo ādas tvirtumu, veicina limfodrenāžu.

Šādu kompleksu rezultātu nodrošina pirmā patentētā slaidumu atjaunojoša WTB sistēma, kurā ietilpst Indijas lotoss, baltais vītols, biotehnoloģiskie peptīdi, kas ir papildināts vēl arī ar celulītu šķeļošu aktīvo kofeīnu 10%.

>> Lietojot Lierac Body Slim acīmredzami rezultāti novēroti jau pēc 14 dienām*, turklāt lietojot līdzekli regulāri, celulīta un „apelsīna miziņas” izskata samazinājums 100%**

Līdzeklis nogludina ādu, mitrina to un aizsargā, ātri iesūcas un nesausina ādu.

Atgādinām, ka, lai sasniegtu rezultātu, regulāra lietošana ir būtiska produkta optimālai iedarbībai, tāpēc

ieteicams multifunkcionālo koncentrātu ķermeņa slaidumam lietot vienu vai divas reizes dienā masējot problēmzonas -gurnus, ciskas, sēžu- vismaz 28 dienas.

Māmiņu Kluba lasītājas ir pirmās, kas uzzina, ka jau aprīļa beigās aptieku plauktos būs pieejamas 2 visjaunākās Lierac inovācijas Body Slim Ventre&Taille vēderam un viduklim, kas ir multifunkcionāls slaidinošs koncentrāts pret nevēlamiem apaļumiem šajā sievietēm tik raksturīgajā problēmzonā. Savukārt augšdelmiem, augšstilbiem, sēžamvietai un ceļgaliem piemērots būs Body Slim Relachèes&Rebelles nepakļāvīgam celulītam problemātiskos apvidos, kas tiek ražots kā intensīvs pretcelulīta un liftinga serums.

Lierac Ultra Body Lift 10 Minceur, 

 200 ml

Modelē sava ķermeņa siluetu 

Lierac Ultra Body Lift 10 Minceur serums, kas modelē un pilnveido ķermeņa siluetu, aizkavē celulīta veidošanos.

Seruma sastāvā esošais aspartāms ierobežo jaunu tauku veidošanos, novēršot cukura un ogļhidrātu iekļūšanu un uzkrāšanos tauku šūnās, tādējādi efektīvi cīnoties pret celulītu.

Seruma efektivitātes noslēpums ir tā sastāvs. 10% aktīvais kofeīns uzlabo tauku šķelšanos jeb lipolīzi. Lakricas ekstrakts samazina tauku šūnu skaitu un uzlabo limfodrenāžu. Kviešu proteīni nodrošina intensīvu mitrināšanu, uzlabo ādas tvirtumu.

Lai sasniegtu nepieciešamo efektu, līdzeklis jāuzklāj no rītiem un vakaros apļveida kustībām uz problemātiskajām zonām, lietojot kursa veidā 4 nedēļas.

Pretcelulīta serumu svarīgi pareizi lietot:

  1. Ne mazāk, kā divas reizes dienā.
  2. Ne mazāk kā mēnesi pēc kārtas.
  3. Rūpīgi iemasē ādā apļveida kustībām līdz serums pilnībā uzsūcies!

 

Phytophyline ampoules, 8ml x20

Ar ampulām pret celulītu

Lierac koncentrāts pret celulītu ampulās ir paredzēts īpaši nepakļāvīgiem apaļumiem.

Aktīvas iedarbības šķīdums ampulās likvidē zemādas tauku uzkrājumus un atbrīvo organismu no liekā šķidruma, ļaujot iegūt pārliecinošu efektu jau pēc 4-6 nedēļu lietošanas. 

Lierac pretcelulīta ampulu lietošana ir ērta un vienkārša- ampulu šķīdums no rītiem un vakaros 6-8 nedēļas pēc kārtas viegli jāiemasē ādā līdz tas pilnībā iesūcies. No tā, cik regulāri tiks lietots līdzeklis, atkarīgi arī rezultāti.

Sastāvā esošais efejas ekstrakts efektīvi mitrina ādu, uzlabo asinsriti, turklāt tam piemīt tonizējoša un pretiekaisuma iedarbība. Tāpat tonizējošas īpašības piemīt diždadža ekstraktam, savukārt vīgriezes ekstrakts satur vielas, kas palīdz izvadīt no organisma lieko ūdeni un toksīnus.

 

   

Lai mēs visas šo vasaru sagaidām skaistas, koptas un mirdzošas!

www.sveika.lv

Lierac kosmētika nopērkama aptiekās


Pētījumā piedalījās 29 sievietes

*Klīnisks instrumentāls mērījums pēc 14 dienām

**Pašnovērtējums pēc 56 dienām.

guycassode258 guycassode258 22. May 2019, 13:27

Tabletes pret celulītu - http://cellinea.se