Vasaras meikapa likums: labāk mazāk nekā par daudz!

Vasaras meikapa likums: labāk mazāk nekā par daudz!

07. Aug 2013, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Zināms, ka vasaras un ziemas sezonā jāizvēlas atšķirīga kosmētika. Kādi dekoratīvās kosmētikas produkti nav piemēroti vasaras karstajām dienām, to jautājām stilistei Kristinei Pridanovai!

Tonālais krēms

"Iesaku izvairīties no blīviem tonāliem līdzekļiem, jo vasarā sejas ādai jāizskatās pēc iespējas dabiskāk," stāsta stiliste. 

Viss tas pats attiecas uz sejas kopšanas krēmiem – vasarā piemērotāks būs mitrinošs, nevis barojošs krēms.

Izvēlies gaišāku lūpu krāsu!

Vēl vasarā, īpaši karstajās dienās, speciāliste iesaka nepārspīlēt ar ļoti spilgtām vai tumšam lūpu krāsām. Gadījumā, ja tā izplūdīs, to uzreiz varēs pamanīt...

Pūderis

Stiliste novērojusi, ka liela daļa sieviešu vasarā izmanto ļoti tumšu bronzas pūderi. "Noteikti izvērtējiet, vai bronzas kosmētikas tonis nav jūsu sejai pa tumšu! Bronzai un brūnajiem (iedeguma) toņiem ir arī laba alternatīva – zelta vai persiku toņi, kas vasarai ir ļoti labi piemēroti, jo mūsu sejas āda ir iedegusi," iesaka Kristīne Pridanova.

Spīdumi

Nevajag pārspīlēt arī ar spīguļiem, jo saules staros efekta vietā tie var radīt defektu. "Ja spīdumu būs pārlieku daudz, mirdzēsi kā jaungada eglīte. Tādēļ ir jāprot atšķirt vieglu spīdumu un atstarojošu efektu no spīguļiem," atgādina stiliste.

Vasaras meikapā jāievēro šāds princips – labāk mazāk, bet kvalitatīvāk. Lai tās ir tikai uzkrāsotas, kuplas skropstas un maigs lūpu spīdums, kas ir perfekti uzklāti, nekā pilns meikaps, bet izplūdis!

"Lai vasaras karstums nesabojā jūsu meikapu un netraucē izskatīties perfekti," vēl Kristine Pridanova.

No kādiem dekoratīvās kosmētikas līdzekļiem vasarā atsakies tu?