Valmieras SOS Bērnu ciematam 2 gadi

Valmieras SOS Bērnu ciematam 2 gadi

21. Mar 2010, 14:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Valmieras SOS Bērnu ciemats 25. augustā svinēja divu gadu jubileju. Šo gadu laikā SEB banka ir sniegusi gan finansiālu, gan informatīvu atbalstu SOS Bērnu ciematu asociācijai kopumā, kā arī katram ciematam atsevišķi. Viens no jaunākajiem SEB bankas atbalstītajiem projektiem, kurš tapa sadarbībā ar JUNKERS, bija divu saules kolektoru sistēmas uzstādīšana Valmieras SOS Bērnu ciematam.

 {pic:1}

Pasākumā ar priekšnesumiem izklaidēja mazi un lieli dejotāji.

SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: „Atbalsts SOS Bērnu ciematu asociācijai ir viena no mūsu prioritātēm. Ļoti novērtējam šīs asociācijas ieguldījumu ģimenes vērtību ieaudzināšanā tiem bērniem, kas dzīvo SOS Bērnu ciematos gan Valmierā, gan Īslīcē. Laikā, kad naudas līdzekļu pārdomātai lietošanai ir jābūt ikvienas Latvijas ģimenes uzdevumam, esam snieguši savu atbalstu ilgtermiņa ieguldījumam Valmieras SOS Bērnu ciematā, jo šie saules kolektori ik gadu dos būtisku samazinājumu izmaksās, kas saistītas ar siltā ūdens piegādi. Šī atbalsta ietvaros vēlos teikt lielu paldies sadarbības partnerim JUNKERS, kas nodrošināja šo kolektoru piegādi.”

{pic:3}

„Šo gadu gaitā, kopš esam SOS Bērnu ciematu asociācijas draugs un atbalstītājs, esam realizējuši daudz jauku projektu, tostarp pirms diviem gadiem kopā atklājām Valmieras SOS bērnu ciematu. Šodien, stāvot tai pašā vietā divus gadus vēlāk, ir liels prieks skatīties uz paveikto un to, cik bērni šeit veiksmīgi iedzīvojušies. Ir skaisti iekopta ciemata teritorija, divām no mājām uzstādītas saules kolektoru sistēmas, tāpat top sporta laukums, kurā bērni varēs pavadīt savu brīvo laiku.

 

Ir liels prieks sniegt atbalstu, redzot tik sekmīgu tā realizāciju – caur bērnu izaugsmi un prieku viņu acīs. Paldies Valmieras SOS bērnu ciemata vadītājiem, SOS mammām par ieguldījumu. Kā atbalstu turpmākai vadītāju un SOS mammu darbībai, 2 gadu jubilejā SEB banka dāvina jaunu printeri, kas aprīkots arī ar skenēšanas iespēju, ” stāsta SEB bankas Valmieras filiāles pārvaldnieks Ričards Gailums.

28. Aug 2009, 15:20

prieks par SOS ciematiņu😀)

rita123 rita123 28. Aug 2009, 14:30

Vismaz kāds var sniegt ģimenes siltumu un mīlestību vecāku novārtā pamestiem bērniņiem😀😀😀

28. Aug 2009, 15:20

prieks par SOS ciematiņu😀)

rita123 rita123 28. Aug 2009, 14:30

Vismaz kāds var sniegt ģimenes siltumu un mīlestību vecāku novārtā pamestiem bērniņiem😀😀😀