Tīģergads solās būt strīpaini raibs

Tīģergads solās būt strīpaini raibs

24. Sep 2010, 18:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru gadu simboliski pārvalda kāda planēta. 2010. gadā tas būs debess spīdeklis Saule. Līdz ar to augs dzīvesspēks, darboties griba, enerģija un vēlme mainīt novecojušās formas.

 

Tas īpaši būs jūtams no 29. maija līdz 14. augustam, kad planēta Urāns, kas saistās arī ar nozīmīgām reformām, būs nokļuvusi uguns stihijas zīmē Aunā. Piesardzīgiem liek būt abu debess spīdekļu aptumsumi, kas savukārt saistās ar enerģētisko rezervju zudumu, ietekmē pašsajūtu, bet jauniem plāniem un labiem nodomiem liek šķēršļus. Tālab neko nozīmīgu nevajadzētu sākt 15. janvārī un 11. jūlijā, kad gaidāms Saules aptumsums, kā arī 26. jūnijā un 21. decembrī – Mēness aptumsuma laikā. Jāņem vērā, ka jau divas dienas pirms un pēc šiem notikumiem mēdz būt tikpat kritiskas. Tomēr spēcīgā Saules ietekme nākamajā gadā palīdzēs vieglāk pārvarēt dažādas vājības, neveiksmes, rodot pašpaļāvību un mieru. Katru gadu simboliski pārvalda kāda planēta. 2010. gadā tas būs debess spīdeklis Saule.

 

Auns. Samērā nozīmīgu pārmaiņu gads. Liela daļa cilvēku ar jaunām cerībām, sapņiem, domām mostas 1. janvāra rītā, bet šajā zīmē dzimušajiem tas varētu būt pēc 20. datuma, kas iezīmēs sava veida pagrieziena punktu visam minētajam periodam. Atrisināsies viena otra neskaidrība, zudīs neziņa. Auns kļūs pārliecināts par savu rīcību, un zvaigznes būs viņam labvēlīgas. Maija beigas/jūnija vidus, kā arī augusts/septembra sākums var izvērsties kritisks savstarpējās attiecībās, ja Auns nekontrolēs savu egocentrismu. Savukārt gada nogale būs daudzsološa profesionālajā jomā. Iespējama pakāpšanās pa karjeras kāpnēm vai arī kādas citas pozitīvas izmaiņas.

 

Vērsis. Pirmie seši mēneši liks būt nogaidošam un rāmam it visās dzīves jomās, necenšoties sasteigt notikumu gaitu. Ikdiena ritēs ierastajās sliedēs, bet laiks pēc Jāņiem un pats vasaras vidus gan nesīs līdzi jaunas izjūtas, notikumus, sniedzot arī vajadzīgo pieredzi. Nāksies šo to izvērtēt, pārvērtēt. Pavasarī var pievērsties materiālu, komerciālu  jautājumu kārtošanai, it īpaši veiksmīgs šis laika periods tiem šajā zvaigznājā dzimušajiem, kuru darbs saistīts ar tirdzniecību, finansēm. Lai aizstāvētu savas intereses, būs jāpieliek lielas pūles, bet ne reizi vien tas izdosies.

 

Dvīņi. Pirmajā ceturksnī – līdz aprīļa sākumam – no Dvīņiem daudz tiks prasīts, bet tikpat daudz viņi spēs sniegt visiem, kam tas nepieciešams, – tuviniekiem, draugiem, sabiedrībai. Vienīgais – vajadzētu šajā rūpju lokā ietvert arī sevi, citādi pietrūks patiesa gandarījuma. Maijā jūtu dzīve sakāpināta, iespējamas dažas vētrainas izskaidrošanās. Jau ierastajās sliedēs viss atgriezīsies vasaras otrajā pusē, kad Dvīņi jutīsies mierīgi un harmoniski. Februāra, marta, jūlija beigas un oktobris ļoti piemēroti ceļojumiem.

 

Vēzis. Pārmaiņas neizbēgamas, bet tās prasīs  pietiekami daudz spēka, pat sava veida upurus. Taču, lai iegūtu ko nepieciešamu, no kaut kā arī jāatvadās, – pie šīs atziņas Vēzis neizbēgami nonāks. Pirmajā pusgadā vajadzēs pārcilāt atmiņā visus, kas varētu viņam sniegt draudzīgu padomu un atbalstu, tostarp kādu ietekmīgu personu, kuras palīdzība kaut netieši varētu būt neatsverama. Šajā zīmē dzimušie būs cieši saistīti ar apkārtējiem, un pozitīvas pārmaiņas iespējamas tikai mijiedarbībā ar citiem. Gada beigās neparedzēti ieņēmumi ļaus darīt skaistāku savu dzīves telpu vai arī iegādāties ko senāk ilgotu un nepieciešamu.

 

Lauva. Aktuālas būs attiecības ar radiem, arī ar garīgi tuvu cilvēku radiniekiem. Var būt kopīgi plāni, iezīmēties jauni, līdz šim neparedzēti mērķi. Lauvai ne reizi vien daudzos jautājumos nāksies uzņemties līdera lomu. Gada otrā puse, īpaši tā nogale, labvēlīgāka iecerēm nekā pirmā. Līdz jūnija vidum visas darbības nepieciešams ļoti rūpīgi izsvērt, jo iespējams pretspars, neparedzēti šķēršļi. Marta beigas, jūnija vidus un oktobra pirmās trīs nedēļas – labākais laiks pašizpausmei, kad Lauvas iespējas būs neierobežotas, kā arī viņu vadīs radošs pacēlums.

 

Jaunava. Janvāris - ļoti pateicīgs laiks, kad nokārtot Jaunavai nozīmīgus jautājumus, kas skar gan sadzīvi, gan nodarbošanos. Martā, jūnija vidū un novembra beigās jaunrades procesus un citus plānus varētu traucēt neparedzēti apstākļi, tāpēc šajos laika posmos neko lielu un nozīmīgu iecerēt nevajadzētu. Vasarā (līdz jūlija beigām) Jaunavas tieksme pēc neatkarības varētu būt kādu nopietnu domstarpību iemesls, bet šā vai tā viņa panāks savu un rīkosies pēc dziļākās pārliecības un vēlmēm. Gads iezīmēsies arī ar izaugsmi, attīstību, jaunām zināšanām kādā jomā.

 

Svari. Būs vairākas situācijas, no kurām Svaru zīmē dzimušajiem vajadzēs meklēt izeju. Tieši viņi būs tie, kas pieņems izšķirošus lēmumus. Vienīgi vasaras vidus (jūnija otrā puse/jūlijs) paies rimti, bez krasiem pavērsieniem ikdienā, kas gada otrajā pusē atkal nebūs retums. Taču tas darīs šo laika periodu paliekošu un neaizmirstamu, dažādiem iespaidiem bagātu. Maijā iespējama kāda iepazīšanās, kas pozitīvi ietekmēs viņu dzīvesveidu, priekšstatu par vērtībām un, iespējams, liks domāt arī par jauniem plāniem.

 

Skorpions. Līdz rudenim šajā zodiaka zīmē dzimušo ikdiena noritēs bez radikālām pārmaiņām. Maija beigās/jūnija sākumā izjutīs īpašu uzmanību, pretimnākšanu un sirsnību attiecībā pret sevi, ko būs arī pelnījis. Septembrim/oktobrim raksturīgi nozīmīgi pavērsieni Skorpiona dzīvē, dažiem viņš laika gaitā jau sagatavojies, jo rēķinājies ar šīm pārmaiņām. Rezultāts lielā mērā ir paša rokās. Izvēles iespējas noteiks arī vidi, kurā pavadīs lielu daļu laika. Un šī vide spēs rosināt Skorpionu jūtamiem panākumiem.  

 

Strēlnieks. Līdz pat jūnijam par iespēju trūkumu nevarēs sūdzēties. Tikai marta sākums un vidus nav īpaši labvēlīgs laiks jauniem plāniem, arī privātajā dzīvē minētajā periodā var iezagties nelieli sarežģījumi. Tāpat jūnijā un jūlijā lielām aktivitātēm jāmet miers, jo iespējami dažādi ierobežojumi, kas nebūs tik vienkārši pārvarami, jo saistīti vēl ar daudziem citiem apstākļiem. Taču 2010. gada pēdējais ceturksnis Strēlniekam atkal daudzsološs. Ar šai z īmei piemītošo entuziasmu un domubiedru atbalstu viņš spēs paveikt nozīmīgas lietas.

 

Mežāzis. Gada sākums nav no vieglajiem, īpaši tas attiecas uz decembra beigās dzimušajiem. Par cīņassparu nesūdzēsies, kas arī viņu glābs. Taču atviegloti uzelpot varēs vien janvāra otrajā pusē. Emocionāli piesātināts būs agrs pavasaris (aprīlis) un rudens, jau sākot no septembra. Šajā laikā Mežāža jūtu pasaule daudzkrāsaina. Gada pirmajā pusē iespējami ienākumi. Ja arī to šķietami nebūs, Mežāzis novērtēs vismaz to, ka secen gājuši zaudējumi, no kuriem citādi viņš nebūtu pasargāts. Nozīmīgs periods gaidāms arī nākamā gada nogalē, kad nāksies pielikt daudz pūļu, lai sevi apliecinātu dažādās jomās, bet pats būtiskākais – savā darbības laukā.

 

Ūdensvīrs. Šis laika periods piesātināts un interesants. Pirmajos divos mēnešos nebūs pasargāts no spēcīgām kaislībām un nopietnu pārdomu brīžiem. Daudzi šajā zīmē dzimušie domās par tālāku savas garīgās attīstības ceļu, meklēs un atradīs arī piemērotākās metodes, lai palīdzētu sev, iegūtu un radītu harmoniju vidē, kurā atrodas. Daudz spēka, pūļu Ūdensvīram prasīs arī joma, kurā viņš darbojas, turklāt nāksies saskarties ar zināmu pretestību. Tomēr augustā un vēl jo vairāk gada noslēgumā saskatīs sava darba augļus. Iespējams,  atjaunosies senākas vai radīsies jaunas sadarbības iespējas.

 

Zivis. Vasara būs laiks, kas ļaus aizmirsties, atbrīvoties no spriedzes. Veiksmīgs periods gan savstarpējās attiecībās, gan profesionālajā jomā, it īpaši radošu profesiju pārstāvjiem, kas dzimuši šajā zīmē. Līdz maija beigām un novembrī Zivis bieži nonāks laika trūkumā, jo būs ļoti noslogotas. Nāksies darīt ne tikai paša darbus, bet arī aizvietot kādu kolēģi vai palīdzēt tuviniekiem. Ne reizi vien nostiprinās savu autoritāti. Iegūs jaunas zināšanas, paaugstinās kvalifikāciju.

 

Dzirkstele

31. Dec 2009, 11:37

līdz Jāņiem varēšu nesaspringt bet pēc tam sākšu strādāt😀