Tas ir mans draugs

Tas ir mans draugs

05. Apr 2012, 12:30 nosiguldas nosiguldas

Mani sauc Katrīne un manu labāko draugu Mikijs. Mamma negribēja atstāt vēl vienu kaķīti mājās, bet es viņu cieši piespiedu sev klāt un teicu, ka tas ir mans draugs. Tā mēs abi esam draugi jau gandrīz divus gadus. Kad nāku no dārziņa viņš skrien man pa ceļu pretī, kad ejam staigāt uz mežu Mikijs kā sunītis nāk man līdz. Pēc kāda brīža gan apsēžas un skatās uz mammu, viņai jāsaprot, ka kājiņas maziņas un būtu pēdējais laiks kaķīti panest rokā. Tā kā manai māsiņai un brālītim ir ļoti daudz gadu un viņi neprot ar mani spēlēties, tad mēs spēlējamies ar Mikiju.

Es viņam velku cepurīti un zeķītes. reizēm viņam ir siksniņa un es saku ka viņš ir mans sunīts un Mikijs lepni sēž pie siksnas un nekur neiet. Kamēr mamma neredz es Mikijam esmu iemācījusi ēst saldumus. Mēs tā klusiņām zem galda labprāt ēdam sausās brokastis, nu tās, kas ir kukurūzas graudi.

 

Viņš visu laiku ir ar mani un es visā ar viņu dalos. Viņam ļoti garšo gardumi, tapēc gribu viņu pacienāt ar ko īpašu, un lūdzu arī manam draugam paciņu barības, pamēģināšanai.

Piesaki savu mājas mīluli Royal Canin produktu testiem!