Ķermeņa masāža
29.04 15:30-16:30
Brīvo vietu skaits: 1
Gatavojot pildīto papriku,palika pāri produkti.Domāju,ko lai pagatavo,nolēmu eksperimentēt.Un, lūk, kas par gardumu sanāca!
Sastāvdaļas:
* 100g maltā gaļa
* 1liels burkāni
* 125g rīsi
* 1liels sīpols
* kāposts,tādā pašā daudzumā kā gaļa
* 100ml krējums
* garšvielas
Pagatavošana:
Izvāram rīsus.Uz smalkas rīves sarīvējam burkānus,smalki sagriežam sīpolus un kāpostu.Visas sastāvdaļas( izņemot krējumu) samaisām.
Gatavo masu liekam cepamtraukā.Krējumu samaisām ar ūdeni,kādi 300ml, un lejam pa virsu,apklājam ar foliju un liekam cepties.Sākumā 180 grādos 30 minūtes un tad noņemam foliju un cepam 200 grādos 20 minūtes.
Sanāca ļoti gards sautējums vai sacepums,pat īsti nezinu, kā nosaukt!
Nu ja,laikam sanaca ka slinkie titeni.bet domaju,ka sads variants daudz labak garso vienigi tas izskats nav vilinoss,tomer parastajiem titeniem izskats kardinoss,bet garsas zina nesalidzinams ar sadu sautejumu.
Ja,izskats varbut nav labakais,bet garsi lieliski.Es,kad pagarsoju nevareju attiet ni skivja 😃