Ja vēlies palutināt savu ģimenes saldummīli, pagatavo šokolādes trifeles, kas nav nemaz tik grūti, ja ir parādīts, kā to izdarīt soli pa solītim!
Sastāvdaļas:
- 340 grami tumšā šokolāde
- ½ tase saldais krējums
- Sviests
- kakao
Pagatavošana:
{pic:1}
Sasmalcini 2/3 no šokolādes no šokolādes.
{pic:2}
Izkausē sviestu, šokolādei un saldo krējumu līdz izkušanai.
{pic:3}
Izkausēta masa.
{pic:4}
Ielej masu lēzenā traukā.
{pic:5}
Pārsedz trauku un ieliec ledusskapī vismaz uz 12 stundām. Paņem tējkaroti masas un izvel bumbiņas.
{pic:6}
Bumbiņas ieliec kakao pūderī.
{pic:7}
Tu droši vien ievēro, ka tikai daļa ir pārklāta ar kakao. Atlikušās trifeles iemērc atlikušā 1/3 šokolādes un izvāļā bumbiņas šokolādē.
{pic:8}
Ieliec vēl nedaudz ledusskapī un izbaudi grandiozu garšu!
Trifeles noslēgtā traukā var uzglabāt līdz pat 2 nedēļām, tāpēc tā var būt lieliska dāvana kādā jubilejā tuviem cilvēkiem :)
jaizmegina noteikti...kas ir nezināmā autore???