Ķermeņa masāža
20.05 15:30-16:30
Izpārdots
Šī putras recepte būs zemnieku gaumē,bet pēc nogaršošanas arī manā gaumē.
Vienkārši, sātīgi, garšīgi, veselīgi, un citādi.
1 sīpoli smalki sagriežam un cepam uz pannas eļļā līdz kļūst zeltains.Pievienojam sīki sagrieztu kūpinātu cūkgaļu ap 100g un sautējam uz mazas uguns ap 7 minūtēm,lai garšas savelkas.
Uzvāram rudzu pārslu putru.
1 glāzi pienu uzvāram,pievienojam 1/2 glāzi rudzu pārslas un uz mazas uguns vāram līdz pārslas uzbriest.
Gatavu putru atstājam katliņā zem vāka vēl 5 minūtes,lai sabriest.Pievienojam sāli vai garšvielas pēc gaumes.
Liekam traukā rudzu putru,virsū kārtojam apceptos sīpolus ar kūpināto gaļu.
Labu apetīti!