Rudzu putra zemnieku gaumē

Rudzu putra zemnieku gaumē

20. Jan 2012, 00:00 taschinka taschinka

Šī putras recepte būs zemnieku gaumē,bet pēc nogaršošanas arī manā gaumē.

Vienkārši, sātīgi, garšīgi, veselīgi, un citādi.

 

1 sīpoli smalki sagriežam un cepam uz pannas eļļā līdz kļūst zeltains.Pievienojam sīki sagrieztu kūpinātu cūkgaļu ap 100g un sautējam uz mazas uguns ap 7 minūtēm,lai garšas savelkas.

Uzvāram rudzu pārslu putru.

1 glāzi pienu uzvāram,pievienojam 1/2 glāzi rudzu pārslas un uz mazas uguns vāram līdz pārslas uzbriest.

Gatavu putru atstājam katliņā zem vāka vēl 5 minūtes,lai sabriest.Pievienojam sāli vai garšvielas pēc gaumes.

 

 

Liekam traukā rudzu putru,virsū kārtojam apceptos sīpolus ar kūpināto gaļu.

 

 

Labu apetīti!

 

"Herkuless" graudaugu lielais māmiņu recepšu konkurss! Piedalies!

Iesūti savu recepti ŠEIT>>