Rokdarbu terapija: kā tas mūs ietekmē?

Rokdarbu terapija: kā tas mūs ietekmē?

17. Mar 2012, 12:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, mīļās rokdarbnieces!

 

Atklāšu mūsu oficiālo Rokdarbnieču klubiņu ar kādu rakstu par rokdarbu terapiju - kā mūs ietekmē rokdarbi.

 

Mūsdienu pasaulē tas vairs nav noslēpums, ka mūsu domas, vēlmes un jūtas var materializēties! Jebkura lieta, kam mēs pieskaramies, piepildās ar mūsu enerģiju. Tas attiecās arī uz lietām, ko mēs radām paši savām rokām, kur ieliekam visu savu laiku, varbūt pavadām dienas, nedēļas vai pat gadus, radot kādu skaistu rokdarbu.

 

Rokdarbi - tas ir viens no veidiem, kā mēs varam ietekmēt pasauli, kā realizēt savus sapņus un vēlmes, paust sevi un savas spējas! Sen novērots, ka bērns, kurš nēsā mammas adītu vai šūtu apģērbu daudz retāk slimo nekā citi bērni.

 

Vai esi aizdomājusies, ko Tev nozīmē izvēlētais rokdarbs, piemēram, izšūšana. Kāpēc starp tik daudziem motīviem izvēlies izšūt tieši konkrēto zīmējumu, kāpēc izvēlies tieši tās krāsas? Tādejādi var atklāt daudzas interesantas lietas par sevi.

 

Ar savu rokdarbu mēs cenšamies ietekmēt apkārtējo pasauli, savu dzīvi.

 

Tādēļ ar rokdarbiem ir jānodarbojas labā garastāvoklī, labu mērķu vadīti. Nedrīkst būt negatīvas domas, tās noteikti ir jāpārvērš pozitīvismā un jāsāk darbiņu ar smaidu un labu garastāvokli.

 

Rokdarbi sevī uzsūc visas mūsu domas un enerģiju. Zinot šo faktu, mēs to varam izmantot.

 

Kā?

 

Ja mūs nomoka sliktas domas, tad mēs varam „iešūt” vai „aizšūt” šīs sliktās domas, slimību vai skumjas

 

Ja mēs darinām dāvanu, tad noteikti nedrīkst būt sliktā omā, negarastāvoklī, dusmīgam vai nomāktam, jo visu negatīvismu ieliksim darbiņā, kas vēlāk būs kā dāvana kādam, kas nozīmē, ka visas savas sliktās domas uzdāvināsim sev mīļam cilvēkam.

 

Tādēļ būsim pozitīvas un labā garastāvoklī.

 

Vai rokdarbi uzlabo Tev garastāvokli?

 

No http://www.liveinternet.ru