Rēta uz dzīves līnijas- pāragras nāves pazīme?

Rēta uz dzīves līnijas- pāragras nāves pazīme?

12. Oct 2010, 14:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Piedāvajam Tev iespēju uzdot jautājumu astrologam un saņemt atbildi Māmiņu Kluba portālā!

Māmiņa Liena jautā:

 

Man te ir tāda problēma. Man pavisam nejauši sanāca, ka sagriezu roku pa dzīvības līniju. Vai dzīve arī mainīsies, ja tic tam, ka cilvēks dzīvo tik ilgi, cik gara ir līnija? Kas tagad notiks ar manu dzīvi, ja līnija ir pārtraukta? Būšu pateicīga, ja varēsiet sniegt atbildi!

 

 

Atbild astroloģe Anželika Žuravska:


www.astrodata.lv

 

2

Paldies par tik interesanta jautājuma uzdošanu. Līnijas uz rokām redzamas jau 5. dzīves grūtniecības mēnesī un tā nemainās cilvēka dzīves laikā (vai arī mainās ļoti nenozīmīgi). Dzīves līnija- tā ir pirmā līnija, kas izveidojas, augot māmiņas puncī, tāpēc to dažkārt sauc arī par Zemes līniju. Šī līnija iet it kā apkārt īkšķim, sākoties starp īkšķi un rādītājpirkstu un stiepjas līdz plaukstai.

 

Dzīvības līnija sevī nes informāciju par cilvēka fizisko veselību, par viņa garīgās pretestības vitalitāti un vispārējo bioloģisko potenciālu cilvēka rokās. Diemžēl pēc dzīves līnijas mēs nevaram uzzināt divas svarīgas lietas – dzīves ilgumu un cilvēka vārdu (tas ir jālasa ar vieglu smaidu). Taču Tu vari izdarīt diezgan pareizus secinājumus par nāves apstākļiem (dabiski vai pāragri), ņemot vērā visu līniju zīmējumu, līniju biezumu, formas, leņķus, līkumus utt.

 

Attiecībā uz plaukstu līnijām pastāv pietiekami daudz mītu. Viens no tiem ir par to, ka, jo garāka dzīves līnija, jo ilgāk cilvēks dzīvos. Tomēr tā nav gluži taisnība. Attiecībā uz dzīves garumu ir svarīga ne tik daudz dzīves līnijas garums, bet arī tās kvalitāte, hiroloģiskas zīmes un citas nianses.

 

Vēl viens no mītiem ir saistībā ar to, ka, ja dzīves līnija apraujas, cilvēks noteikti mirs. Tomēr tā nav. Vēsturē ir ļoti daudz piemēru, kad cilvēki ar garu dzīves līniju ir aizgājuši aizsaulē priekšlaicīgi un ar īsu līniju- dzīvojuši pilnvērtīgu dzīvi.

 

No dzīves līnijas pārrāvuma mēs drīzāk varam secināt, ka tajā brīdī beigsies cilvēka garīgā vai intelektuālā attīstība. Tas pats var būt saistīts ar to, ka cilvēks vairs nebūs spējīgs veikt radošo darbību un radīt neko jaunu savā dzīvē, bet šajā dzīves posmā galvenokārt dzīvo uz jau iegūto prasmju un zināšanu rēķina. Tomēr šis apgalvojums ir patiess tikai tad, ja pārtraukta dzīves līnija ir uz abām rokām.

 

Hiromanti labi zina, ka nevienai līnijai pašai par sevi nav nekādas vērtības. Jebkura zīme, piemēram, rēta, jāskatās vispārējās attiecībās ar citiem elementiem plaukstā. Jebkurš pārspīlējums rada kļūdu. Nekad zīmes netiek skatītas atsevišķi, bet ņemot vērā arī citus elementus, kas pastiprina vai pavājina šīs zīmes nozīmi. Tad, kad runa ir par „saīsināt dzīvi”, tad par to būtu jābūt zīmēm vismaz uz abām rokām!

 

 

Es domāju, ka jūs jau sapratāt, ka pastāv daudz noteikumu, no kuriem var izdarīt diezgan precīzus secinājumus, veicot rokas analīzi. Viens no šiem noteikumiem nosaka, ka pirms izdarīt secinājumus, ir jāpārbauda abas rokas. Kreisā roka- tas ir pierādījums par to, ko esat saņēmuši kopš dzimšanas. Tātad, ja jums ir rēta uz kreisās rokas un vienas no galvenajām līnijām atkarībā no veida, formas un virziena, var runāt par jebkurām lielām pārmaiņām cilvēka liktenī.

 

Tomēr, ne vienmēr tik svarīgas ir rētas. Tas ir jāskatās visaptveroši un stingri individuāli. Tādēļ vienmēr vajadzētu lūgt hiromantijas speciālista konsultāciju, lai varētu veikt konkrētāku kopsavilkumu un izdarīt secinājumus. Tāpat eksistē arī mērīšanas paņēmieni, ar kuriem 1 milimetrs dzīves līnijas atbilst 1 dzīves gadam. Tātad, ja jūs veicat mērījumus, jūs varētu saprast, kurā dzīves posmā varētu notikt izmaiņas (tajā vietā, kur atrodas rēta). Tomēr uzreiz piebilstu, ka arī izmērīt un noteikt šo garumu ir jāspēj pareizi.

 

 

Un beigu beigās jāpiebilst, ka es esmu vairāk praktizējoša astroloģe, nevis hiromante, tāpēc secinājumus var arī apstrīdēt. Tomēr atceroties hiromantijas kursu, kas jāskata kopsakarībās ar astroloģiju, uzskatu, ka pamata principi, kas attiecas uz dzīvības un nāves jautājumu saistībā ar dzīves līniju, tika noteikti diezgan precīzi.

 

 

Uzdod arī Tu savu jautājumu par astroloģiju, rakstot uz kristine@maminuklubs.lv!