Pirmssvētku drudzis un saslimšana!

Pirmssvētku drudzis un saslimšana!

25. Oct 2011, 09:50 mamma27 mamma27

Pāris nedēļas pirms svētkiem ir tāds karstais laiks! Visi paliek mīļāki, laipnāki,bet arī tai pašā laikā nervozāki.JO viss ir jāpaspēj, dāvanas iepirkt, sagatavot, pasākumus apmeklēt, eglītes , vecītis, teātri, visa kā tik daudz.

 

Kā visu paspēt, un ko darīt ,ja pie vietas noliek slimība?

 

Man ieprieksējā nedēļā bija piespiedu kārtā jāpavada gultā ar zālēm un tēju. Bet uz karstāko punktu es tomēr paspēju-svētku eglītēm un svinībām.

 

Vakar arī Adrians apmeklēja savu pirmo eglīti bērnudārzā. Jau iepriekšējā vakarā jutām ,ka mazais tāds nemierīgs, silts- nu dīvains. Izmērījām temperatūru un rezultāts 38. Ko darīt? Uz eglīti nelaist? Bet zaķu maska sagatavota, sastāstīta pilna galva par burvīgo pasākumu!

 

 

Iedevām zāles, temperatūra pazuda un palaidām uz dārziņu un eglīti.

 

Lieki teikt ,ka pēc eglītes atnākot mājās atkal 38 grādi un bērns tāds nekāds, tomēr laimīgi stāsta par salatēti, pasākumu, dziedāšanu un rotaļām. Bildes skatās ar tāadu prieku. Par to ,ka ir slims var spriest pēc acīm un ēstgribas trūkumu.

 

Vai rīkojos pareizi palaisdama uz eglīti? Ko jūs darītu šādā situācijā? Un kā ar veselību šajā stresainajā ,bet jaukajā pirmssvētku laikā?!