Piedalies projektā ''Esi vesela, esi aktīva!''

Piedalies projektā ''Esi vesela, esi aktīva!''

31. Aug 2011, 22:23 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas Universitātes Eksperimentālās un klīniskās medicīnas institūts sadarbībā ar Fitnesa un veselības studiju sievietēm „Vivido Gym”  rīko kopīgu projektu "Esi vesela, esi aktīva!".

Kāpēc man tas vajadzīgs ?


Piedāvātās veselības pārbaudes ir unikālas analīzes. Dažas no tām tiek veiktas tikai zinātniskos nolūkos un ir pieejamas tikai vienā vietā Baltijā – LU Eksperimentālās un klīniskās medicīnas institūtā. Testi ir komplicēti un viens otru papildinoši, turklāt parastos apstākļos tie maksātu lielu naudu. Kura gan no mums negribētu zināt, kas sagaida nākotnē un ar ko jāsāk šodien? Jebkurai sievietei, kas rūpējas par savu veselību ir svarīgi neslimot un plānot savu laiku atbilstoši vajadzībām un vēlmēm, jo īpaši, ja profilaktiskas rūpes par veselību vienmēr būs lētākas, kā zāles un ārsta vizītes.

 

Kā notiks bezmaksas veselības pārbaudes ? 

 

Tā kā piešķirtais finansējums nav pietiekams, lai projektā iesaistītu visas vēlēšanos izteikušās dāmas, tad tiks veikta atlase pēc motivācijas anketas aizpildīšanas un pirmās iepazīšanās nodarbības, kas arī ir BEZ MAKSAS, jebkurā Jums tuvākajā „Vivido Gym” studijā.

 

Veselības pārbaudes tiks veiktas LU Eksperimentālās un klīniskās medicīnas institūtā (O. Vācieša iela 4). Institūta speciālisti noteiks:

 

  • Insulīna jutību – samazināta insulīna jutība saistīta ar paaugstinātu risku attīstīties 2.tipa cukura diabētam kā arī ar sirds un asinsvadu slimībām .
  • Hormonus un citokīnus – piemēram, stresa hormonus, adipokīnus un iekaisuma citokīnus, kas saistīti ar dažādu slimību riskiem un komplikāciju attīstībām.
  • Ādas mikrocirkulācijas attēldiagnostiku – lāzerdoplerogrāfija atspoguļo asinsvadu un šūnu funkcionālo stāvokli, kas mainās agrīni – vēl pirms slimību izpausmes.

 

Cik ilgs ir projekta laiks?

 

Projekta sākums ir diena, kad iesaistāties projektā (bet ne vēlāk, kā 2. novembris), beigu datums ir 20. decembris un šajā laika posmā vienā no „Vivido Gym” fitnesa studijām jāapmeklē ne mazāk par 25 nodarbībām. Veselības testus ņemsim 2 reizes- sākumā un projektu beidzot.

 

Ar ko jārēķinās iesaistoties projektā ?

 

Veselības pārbaudes ir bez maksas, bet lai Jūs redzētu izmaiņas Jūsu asinsainā, Jums būs jāizvēlas viena no divām projekta grupām:

1.            Esmu aktīva: nodarbības „Vivido Gym” vismaz 2 mēnešiem.

2.            Esmu aktīva, ēdu veselīgi: nodarbības „Vivido Gym” vismaz 2 mēnešiem + ēšana pēc individuāli sastādītas uztura programmas.

Pakalpojumu cenas ir Vivido Gym mājas lapā, atliek vien izvēlēties sev piemērotāko.

Svarīgi ! Tā kā dalība projektā ir paredzēta līdz 20. decembrim, tad arī nodarbības un ēšana pēc uztura programmas ir jāplāno šim laika periodam.

 

Pārliecinies, ka šī ir labākā dāvana, kuru vari pasniegt pati sev!