Panna cota ar mandarīniem

Panna cota ar mandarīniem

15. Sep 2010, 08:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Panna cota ir Itāļu deserts, kuru taisa dažādos veidos, bet pamatā tas ir no saldā krējuma.So saldo pasniedz aukstā veidā un ar dažādām mērcēm.

 

Vajadzēs:

{pic:1}

-400.gr saldā krējums

 

-3.ēd.k cukura

 

-8.gr želatīna

 

-1/2 tējk.kanelis

 

-mandarīni

 

Pagatavošana:

{pic:2}

Katliņā lej saldo krējumu, pieber cukuru.

{pic:3}

Pieber kanēli.

 

{pic:4}

Uzbriedina želatīnu.

{pic:5}

Mandarīnus kārtoju šķīvīša apakšā.

{pic:6}

Kad saldais krējums uzvārījies, pielieku želatīnu un kārtīgi samaisu.

{pic:7}

Leju virsū mandarīniem un lieku ledusskapī, kamēr sastingst.

{pic:8}

Uztaisīju jāņogu mērcīti un pārkaisīju ar šokolādes skaidiņām. Gatavs.

 

Anna Kovaļčuka

rita123 rita123 19. Dec 2009, 08:59

Siekalas mutē sariesās😀