Paldies, ka Tu mani svētī ar savu klātbūtni

Paldies, ka Tu mani svētī ar savu klātbūtni

05. Jun 2012, 09:30 Laimīgas Gaidības Laimīgas Gaidības

 

Mīļais ķermeni.

Paldies, ka Tu man esi, jo bez Tevis es nevarētu izbaudīt kā ir būt grūtniecei, bez Tevis es neziniātu kas ir apskāviens, kas ir varavīksne un putnu dziesmas, bez Tevis es nevarētu izbaudīt maigos saules starus vai vēja glāstus, bez Tevis es šajā dzīvē nebūtu pilnīgs.

Paldies, ka Tu mani svētī ar savu klātbūtni un par to es Tev simtkārt pateicos, dodot Tev dabas veltes ar kurām sevi pilnveidot un uzturēt formā.

Es Tevi staipu un lieku Tev iesvīst un peldēt un lēkt un darīt tik daudz, bet neuztraucies, tas ir tikai tādēļ, lai parupētos, ka esi un būsi vesels, lai mēs kopā vēl varam nodzīvot daudzus gauds.

Es zinu, ka Tev galvenais ir komforts, tādēļ apģērbu izvēlos pēc ērtuma, nevis „brenduma”.  Tevi nekrāsoju un nepārveidoju, jo Tevi mīlu tāds, kāds Tu esi un par Tevi rūpējšos līdz mūža galam.

Piedod gan,  ka dažreiz neļauju Tev kārtīgi atpūsties naktsmierā, bet mums kopā vēl ir tik daudz ko paveikt, es zinu, ka man uzticies un zini, ka es Tev arī par ekstra-pūlēm palutināšu ar masāžu vai relaksējošu vannu.

Šovasar dzīvosim harmonijā ar dabu! Esi, lūdzu, atklāts un atsaucīgs- saki, ja Tev kas sāp vai ir nepatīkams, lai varu tūlīt Tev palīdzēt, es vienmēr būšu Tev blakus. Un mēs kopā varaam atrast risinājumu jebkam.

Atceries, ka es Tevi allaž dzirdu un Tu vari būt mierīgs, ka mūsu kopā pavadītais laiks būs skaists.

Ar cieņu, Tavs uzticamais partneris šajā dzīvē.

Uzraksti savam ķermenim vēstuli un laimē