Paldies, ka dalījies pieredzē par krūšu kopšanu bērniņa zīdīšanas laikā!

Paldies, ka dalījies pieredzē par krūšu kopšanu bērniņa zīdīšanas laikā!

21. Nov 2011, 18:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noslēgusies diskusija par krūšu kopšanu bērniņa zīdīšanas laikā. Krūšu galu kopšana ir ļoti svarīga, īpaši zīdīšanas perioda sākumā. Lai zīdīšana arī jums būtu atslābinoša un patīkama nodarbe, krūšu galu kopšana zīdīšanas laikā ir izšķirošā.

 

 

Dāvinām Garmastan krūšu kopšanas līdzekli, kas gadu desmitiem ir attaisnojis cerības, māmiņai logo!

 

Lūk,ko viņa rakstīja "Jau grūtniecības laikā man krūtsgali dalijās piena dziedzeru gabaliņos kas ar laiku nāca nost. Daktere ieteica pēc vannas ar rupjāku dvieli noberst/noslaucīt krūtis. Centos to darīt bet īpaši nesanāca- sāpīga procedūra man visu laiku ir jūtīgas krūtis.


Piedzima meitiņa pirmās dienas ar barošanu nebija problēmu, tad sāka sāpēt. taisīju gaisa peldes, pēc barošanas vēl ar pašas pienu apsmērēju. Kad sāpes palika neciešamas ķēros pie citiem līdzekļiem- smērēju kopjošu ziedi. Lietoju arī krūštura ieliktnīšus. Tā es cīnījos 12 dienas atceros kā
šodien, kad liku mazo pie krūts, tecēja pa visiem galiem un man asaras arī.

 

Tagad gaidot otro bērniņu krūts gali dalās tā pat kā iepriekš, cenšos lēnām noslaicīt tā stingrāk ar dvieli, pēc pāris reizēm krūtsgali ir atkal skaisti. Domāju, ka arī šoreiz cīnīšos līdz pēdējam, lai mazajam tiktu viss nepieciešamais mans piens."

 

 

Pēc ziedes aicinām ierasties Māmiņu Klubā Vīlandes ielā 1-9 (ieeja no Elizabetes ielas) līdz 21.februārim!

 

Garmastan® - taukvielas nesaturošs krēms ar gvajazulēnu krūšu galu kopšanai.


 

Garmastan® kopšanas līdzeklis radīts, izmantojot seno Ziemeļamerikas un Dienvidamerikas iedzīvotāju zināšanas – gvajakoka ēteriskās eļļas – gvajazulēna kopjošo un pretiekaisuma iedarbību.

 

GARMASTAN®

  • Kopj un aizsargā ādu ap krūšu galiem;
  • novērš nelielu plaisiņu rašanos ādā;
  • neitrāla smarža, bez taukiem un krāsvielām;
  • viegli uzklājams uz jutīgas ādas un nomazgājams.