Mīlestības karma

Mīlestības karma

05. Apr 2012, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveicinātas, mīļās māmiņas!

Kopš laika, kad sāku strādāt ar bērnu horoskopiem, esmu pamanījusi interesantu likumsakarību - bērni ar spēcīgu, pozitīvu Veneras ietekmi savā dzimšanas kartē izaug ārēji patīkamāki, pārliecinātāki par savu skaistumu un veiksmīgi realizē sevi sabiedrībā. 

Parasti tie ir to profesiju pārstāvji, kam ir svarīgs skaists izskats, kam ir jābūt elegantiem, stilīgiem: aktieri, diktori, dejotāji, advokāti utt.

Pilnīgi cita lieta, ja bērniņš dzimis Veneras kustīgajā periodā. 

Tāds bērniņš saņem spēcīgas mākslinieciskās dotības, kas jāatīsta kopš agras bērnības. Bieži vien šis ir talants - just skaistumu, prasme jaukt krāsas un materiālus. No tādiem bērnie izaug dizaineri, modeļi, stilisti, arhitekti.

Un tomēr viss nav tik vienkārši, jo vairums vecāku tādu vai citādu iemeslu dēļ vienkārši nepamana bērna īpašās dotības. Un, ja tās nepamana, tās netiek arī attīstītas. Rezultātā bērns paliek vienatnē ar savu talantu. Te nu arī Veneras kustīguma iezīme parādās - spējas ir vērstas uz iekšu, nevis uz āru.

Likumsakarīgi, ka tāda neuzmanīga apkārtējo attieksme provocē bērnā nepārliecinātību par saviem spēkiem, iedzen talantus bērnā dziļi iekšā, radot grūtības ar pašrealizāciju tālākā dzīvē. To labi var redzēt pieaugušā vecumā.

Tā kā jebkura kustīgā planēta ir arī karmas rādītājs, tad bērniem, kas dzimuši Veneras kustīgajā periodā, ir mīlestības karma (Venera taču ir tieši tā, kas atbild par laimi un mīlestību).

Tiek uzskatīts, ka lielā mērā harmoniju un personīgās dzīves laimi tādiem cilvēkiem nodrošina otrās pusītes ierašanās viņu dzīvē.

Pēc maniem novērojumiem ne vienmēr tā ir un daudz kas ir atkarīgs arī no Veneras stāvokļa Zodiaka zīmē.

Un tomēr tiešām vairumā gadījumu, pēc maniem novērojumiem, ilgstošas attiecības tādiem cilvēkiem neizveidojas līdz 30-35 gadu vecumam. Pie tam, cilvēkam var būt daudz pielūdzēju, flirta, bet laimes no pastāvīgām attiecībām nav.

Te ļoti palīdz mākslinieciskās iezīmes - var viegli sublimēt enerģiju radošumā un iegūt apmierinājumu no citas Veneras sfēras - no skaistās, estētiskās mākslas. 

Vēl viens interesants brīdis - tie ir aptumsumi, kas kaut kādā mērā atkārto dzimšanas karti. Šeit varētu izdalīt 2 nozīmīgus brīžus.

Bērni, kas dzimuši aptumsuma laikā un dienā, kad aptumsums bijis debesīs, var tikt ietekmēti arī tālākajā savā dzīvē. 

Ja cilvēks dzimis faktiski aptumsuma datumā (plus-mīnuss 3 dienas), tad tas liecina par kaislīgu mīlestību pret dzīvi.

Ja jūs ietekmē aptumsums, kas novērojams tieši Veneras kustīguma periodā, tad tas ir rādītājs, kas liecina par nopietnām jūsu dzīves pārmaiņām tuvākajā laikā, tieši mākslinieciskā ziņā vai mīlestībā. Pārmaiņas būs redzamas aptuveni gada laikā, bet to specifika atkarīga no konkrētā dzimšanas horoskopa. 

Šogad Veneras kustīguma ietekmē aptumsums būs redzams visai drīz:

20.maijā - Saules aptumsums un 4.jūlijā - Mēness aptumsums.  

Atļaušos atzīmēt - tieši maijs un jūlijs ir tie mēneši, kad cilvēki visbiežāk izvēlas savienot savas mīlošās sirdis laulības saitēm. Un 2012.gadā astroloģijā tieši šis laiks NAV ieteicams kā kāzu organizēžanas laiks.

Tā ka, mīļās māmiņas, ja jums vai jūsu pazīstamiem bērniņi dzimst laikā no 20.maija līdz 4.jūlijam, tad, ir nopietns pamats aizdomāties, lai bērniņš aktīvi nodarbotos jau laikus ar dejām vai kādu citu mākslas veidu. 

Kā vienmēr, priecāšos par komentāriem.

Ar cieņu,

Astroloģe

Anželika Žuravska

www.astrodata.lv

t.29942263