Mēness kalendārs februārim

Mēness kalendārs februārim

29. Oct 2010, 00:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēnesim ir pakļauta mūsu dzīve, katrs notikums, nejauša apstākļu sakritība, mūsu attiecības ar pasauli, mūsu miers, mūsu uzvaras un zaudējumi. Ir tikai jāiemācās saprast šo Mēness ritmu, kas skan ikvienā no mums... Mēness kalendārs šajā ziņā būs labs palīgs! Šoreiz par februāri!

 

01.02. Mēness Jaunavas zīmē.

17.Mēness diena, 18. Mēness diena no 20:45

Diena piemērota analīzei, dažādu darbu, kas prasa uzmanību un rūpību, pabeigšanai. Nebūtu vēlams plānot lielus pasākumus, jo šī diena nedod iespēju plašāk skatīt notikumu gaitu. Prāts kritisks, aizņemts ar nebūtisku sīkumu akcentēšanu. Izvairieties no strīdiem un konfliktiem, pat ar sevi. Pacentieties gūt gandarījumu no padarītā darba, dāvāt prieku saviem mīļajiem.

DARBS. Padosies visi darbi, kas prasa neatlaidību, rūpību.

FINANSES. Darījumu pabeigšanai piemērots laiks. Vēlams nomaksāt rēķinus, bet neiesaka naudu aizņemties.

ATTIECĪBAS. Divējāda diena - vēlme izpausties, atraisīties jūtās un kaislē. No otras puses - sīkumainība, kritika, vēlme salikt visu pa plauktiņiem. Centieties šīs dienas enerģiju izmantot rūpēs par savu otro pusīti.

VESELĪBA. Rūpīgi jāizvēlas pārtikas produkti, jālasa realizācijas termiņi. Ieteicams parūpēties par emocionālo labsajūtu - atteikties no aizvainojuma, pāridarījuma sajūtas; tas viss palīdzēs tikt galā ar gremošanas problēmām.

SATIKSME. Braukšanas maniere – pārdomāta, strikti jāievēro noteikumi.

SAPŅI. Norādoši, var palīdzēt dziedināties, norādīt uz traucēkļiem.

ZAĻIE DARBI. Laiks sēšanai! Var pārstādīt vai iestādīt istabas puķes.

 

2.02.   Mēness Jaunavas zīmē, Svaru zīmē no 15:42

18. Mēness diena,  19. Mēness diena no 22:18

Līdz pēcpusdienai ieteicams vēl pabeigt neizdarītos darbus, lai jau vakarpusē varētu satikties ar draugiem, atvilkt elpu pēc labi padarīta darba. Veiksies sarunas, veidojas jauni kontakti, jāuzmanās, lai nepazaudētu savu viedokli un nepakļautos svešai ietekmei. Aktuālas kļūst attiecības gan biznesā, gan sadzīvē. Arī šajā jomā jābūt uzmanīgiem -  risināt tikai tās problēmas, kuras nedrīkst atlikt.

DARBS. Analītiķu laiks. Viss tiek sakārtots, salikts pa mapītēm. Darbarūķu diena

FINANSES. Jaunu projektu sākšanai nepiemērots laiks. Ieteicams pabeigt iesāktos darbus, rūpīgi izvērtēt piedāvājumus, tie var izrādīties iluzori.

ATTIECĪBAS. Attiecībās iespējama spriedze, svārstīšanās, pieņemot lēmumus. Laba diena, lai attīrītos, sakārtotu domas, atteiktos no ilūzijām, izvērtētu apkārtējos.   

VESELĪBA. Saudzējošais režīms gremošanas sistēmai. Rūpīga pārtikas produktu izvēle, drīkst badoties, neiesaka daudz dzert.

SATIKSME. Ieteicams nepakļauties pūļa emocijām, katram pašam domāt ar savu galvu.

SAPŅI. Aizmirstiet, pat visnepatīkamākie nepiepildīsies.

ZAĻIE DARBI. Sēšana, līdz pēcpusdienai var pārstādīt istabas puķes.

 3.02.  Mēness Svaru zīmē.

 19. Mēness diena, 20. Mēness diena no 23:50

Pozitīvs laiks darboties sabiedrības, partneru interesēs. Jāizvairās no māņiem, jābūt patiesam. Diena piemērota meditācijām, astroloģijas izziņai, ezoteriskām nodarbībām. Vēlams attīrīt dvēseli, domas, mājokli, dedzināt sveces. Šajā dienā iespējams atbrīvoties no nevēlamām atkarībām.

DARBS. Veiksies tirgotājiem. Kā pircējam, jābūt uzmanīgam ar preces kvalitāti, iegādes nepieciešamību. Noskaņojoties uz pozitīvismu, var kārtot jautājumus iestādēs, ar darba devēju.

FINANSES. Objektīvi izvērtējiet kārdinošos piedāvājumus. Šai dienai raksturīgs svārstīgums, neizlēmība. Šis ir darījumu pabeigšanas, ne iesākšanas laiks.

ATTIECĪBAS. Šī nav attiecību skaidrošanas diena. Vilinošie piedāvājumi var slēpt nepatīkamus pārsteigumus.

VESELĪBA. Lietderīga kuņģa un zarnu trakta attīrīšana. Tikpat svarīga arī garīgā tīrība - atbrīvoties no svešas ietekmes.

SATIKSME. Izaicinājumi, izaicinājumi... Kā pārvietošanās līdzekli var izmantot dzelzceļu.

SAPŅI. Parasti piepildās.

ZAĻIE DARBI. Iespējams atbrīvoties no nevajadzīgiem stādījumiem, augiem.

4.02. Mēness Svaru zīmē.

Skorpiona zīmē no 18:56

 20. Mēness diena.

Diena harmoniska. Izvairāmies no konfliktiem, cenšamies samierināt strīdniekus. veiksmīgi rodam kopēju valodu ar partneriem. Rūpes par māju, ģimeni, aizņem dienas lielāko daļu. Vēlams nekur tālu prom nedoties. Vakars pienāks ar garastāvokļa maiņu - viegli padodamies kaislībām, kļūstam nervozāki. Vēlme pieņemt kategoriskus lēmumus, domas ne tās gaišākās. Šeit der atcerēties par baļķi savā acī un skabargu otra.

DARBS. Var sākt darbu jaunā darba vietā. Veiksies tirdzniecība.

FINANSES. Atmetot šaubas un nebaidoties no šķēršļiem, iespējams pieņemt svarīgus lēmumus.

ATTIECĪBAS. Diena piemērota rūpēm par ģimeni, mājām. Attiecības harmonizējas, vēlme nogludināt nesaskaņas, izmantojiet šo laiku kopīgām nodarbēm.

VESELĪBA. Ieteicams saudzēt redzi. Vēlami kvalitatīvi pārtikas produkti, ja iespējams, var badoties.

SATIKSME. Rīts samērā mierīgs, bet pēcpusdiena atkal prasīs no braucējiem uzmanību un pacietību.

SAPŅI. Iespējams pasūtīt sapni.

ZAĻIE DARBI. Var rūpēties par ziedošajiem augiem. Atturēties no laistīšanas.

 

5.02. Mēness Skorpiona zīmē.

          21. Mēness diena.

Meditācijas, nodarbības grupās, sevis pilnveidošana – šīs nodarbības palīdzēs pārvarēt dienas stresu. Svarīgākais – šajā dienā jābūt patiesam un godīgam. Iespējamas jaunas, interesantas tikšanās. Paaugstinās intuitīvā jutība.

DARBS. Diena komandējumiem, darījumu braucieniem. Cilvēki gatavi uzņemties atbildību, aktīvi. Iespējams pabeigt iesāktās lietas. Darba vietas maiņa, iespējams, pavērs jaunas iespējas un karjeras izaugsmi.

FINANSES. Brīvos līdzekļus var ieguldīt antikvāru lietu iegādē.

ATTIECĪBAS. Greizsirdības uzplūdi. Attiecības tiek krāsotas visai drūmās krāsās, bailes pazaudēt otru. Pacentieties nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, vēlams mierīgi analizēt savus plusus un mīnusus.

VESELĪBA. Saudzējiet aknas, nav vēlama slodze tām. Vēlamas asins attīrošas procedūras. Burkāni, bietes, dzērvenes, granātāboli dos nepieciešamās vielas.

SATIKSME. Labvēlīgi braucieni pa sauszemi.

SAPŅI. Sapņiem nav nozīmes.

ZAĻIE DARBI. Nelietot asus priekšmetus, zaru zāģēšanu atlikt uz citu dienu. Drīkst laistīt istabas augus.

 

6.02.  Mēness Skorpiona zīmē.

22.Mēness diena.

Fāzes maiņa (  1:48

Viegli tiek apgūtas jaunas zināšanas, aktīvs prāts. Ieteicams nodarboties ar visu, kas patīk, - lasīt, pilnveidot iemaņas darbā ar datoru, izšūt, apgūt kādu jaunu valodu. Kādam var tikt atklātas slepenas zināšanas, nākt atklāsme problēmu risināšanai. Svarīgākais – būt godīgiem, iegūtā informācija jāizmanto labiem mērķiem.

DARBS. Viegli uztvert jaunu informāciju. Aktīvas prāta spējas. Oriģināli risinājumi vecām problēmām. Lielas darba spējas. Interese par antikvārām lietām.

FINANSES. Partneri nav gatavi atklāt savus patiesos nodomus, tie pagaidām paliek slēpti.

ATTIECĪBAS. Aktuāla seksualitāte, kaisle attiecībās. Var tikt apspriesti intīmi sīkumi, taču noslēpumi var palikt neatklāti.

VESELĪBA. Ģērbties atbilstoši laika apstākļiem, viegli saaukstēties. Jūtīgā ķermeņa daļa - dzimumorgāni. Ēdienkartē - vairāk svaigu augļu un dārzeņu, mazāk - pikantu, grūti sagremojamu ēdienu.

SATIKSME. Vēlme pārkāpt noteikumus, traktēt tos pēc sava prāta. Nav ieteicams sākt ceļojumu.

SAPŅI. Pareizi tulkoti sapņi var sniegt padomu senu problēmu risināšanai.

ZAĻIE DARBI. Var sēt ārstniecības augus. Istabas augu laistīšana.

 

7.02.    Mēness Strēlnieka zīmē.

23. Mēness diena.

DARBS. Šī diena piedāvā gan samērā agresīvu noskaņojumu, gan optimisma pilnu entuziasmu. Kuru no šiem modeļiem izvēlēties, tas katra paša ziņā.

FINANSES.Palielinās interese par stāvokli sabiedrībā, sakārtot savu dzīvi. Tas gan jādara ne uz citu cilvēku rēķina. Vājākiem cilvēkiem ieteicams izvairīties no pūļa.

ATTIECĪBAS. Vēlamies dot un saņemt padomus. Sakārtot attiecības, tās stabilizēt. Attiecības kļūst mierīgākas, pazudusi trauksmes sajūta. Romantika.

VESELĪBA. Jāpievērš uzmanība asinsrites sistēmai, īpaši cilvēkiem ar trausliem asinsvadiem. Tāpat jāizvairās no aknu pārslogošanas ar trekniem ēdieniem. Tālas pastaigas šodien varētu būt nogurdinošas.

SATIKSME. Pēc iepriekšējo dienu azarta iestājies likumpaklausības periods.

SAPŅI. Sapņi jātulko pretēji redzētajam.

ZAĻIE DARBI. Drīkst apgriezt augļu kokus un krūmus.

8.02. Mēness Strēlnieka zīmē.

         24. Mēness diena.

Noskaņojums optimistisks. Sajūtam spēka pieplūdumu. Var sākt jaunus, svarīgus darbus. Svarīgi nepazaudēt ideālus. Palīdziet ar padomu, ja lūdz.

DARBS. Var likt pamatus jauniem projektiem. Cilvēki radoši, optimistiski noskaņoti, enerģiski. Ieteicams šo optimismu nepārprast un skatīt lietas objektīvi, ieguldīt enerģiju konkrēta mērķa sasniegšanai.

FINANSES. Šodien var ķerties klāt darījumiem, kas prasa lielu spēku atdevi.

ATTIECĪBAS. Attiecību noskaidrošanai šis nav īstais brīdis, taču, ja nepieciešams parādīt izlēmību, tad dariet to.

VESELĪBA. Šajā dienā saudzējiet mugurkaulu un gūžas. Palielinās traumatisma draudi.

SATIKSME. Sajutīsiet uz sevi vērstu kontroles modro aci. Var nākties sarunāties ar autoinspektoriem par pieļaujamā ātruma pārkāpumiem.

SAPŅI. Šīs dienas sapņi norāda uz seksuālo spriedzi, ja tie ir nepatīkami.

ZAĻIE DARBI. Drīkst apgriezt augļu kokus un krūmus.

 

9.02.    Mēness Strēlnieka zīmē, Mežāža zīmē no 12:44

25. Mēness diena.

Diena pirmajā pusē viss spontānais labi izdodas. Informācija nāk no zemapziņas, tā paver jaunas iespējas. Darbībās jāiesaistās tikai tad, ja aicina. Dažādas zīmes, sakritības šodien jāuztver kā norādījumi.

DARBS.  Dienas pirmajā pusē vēl nav zudis optimisms un aktivitāte. Komandējumi, ceļojumi, tirdzniecība - visas jomas, kas šodien veiksies. Dienas otrā  puse veltāma karjeras nostiprināšanai.

FINANSES. Dienas otro pusi iesaka veltīt finanšu lietu sakārtošanai. Ieguldījumi nekustamajā īpašumā.

ATTIECĪBAS. Vēlme savest kārtībā jautājumus, kas saistīti ar attiecībām. Taču laiks, kad attiecībās ieviesies it kā vēsums, atturība, diezin vai ir pats piemērotākais. Iespējams, esat pārāk prasīgi un kritiski pret savām otrajām pusītēm.

VESELĪBA. Akcents - mugura, āda. Šajā dienā drīkst atļauties kārtīgas maltītes.

SATIKSME. Katrs pats sev kungs, katram sava taisnība. Pretēji šīs dienas enerģijai esiet iejūtīgi un saprotoši. Ne visiem tik labi veicas ar auto vadīšanu un citi vēl tikai mācās...

SAPŅI. Pacentieties atbrīvoties no slikta sapņa ietekmes - aizskalojiet to ar ūdens strūklu.

ZAĻIE DARBI. Attīrīt teritoriju no krūmiem. Kāpostu skābēšanas laiks.

10.02.  Mēness Mežāža zīmē.

26. Mēness diena.

Vēlams atturēties no pārmērīgas rosīšanās, jo enerģija tiek pārtērēta. Zemes parādu kārtošanas laiks. Iespējams atbrīvoties no sevi izsmēlušam attiecībām. Cēlsirdība palīdzēs gūt vērtīgas atziņas, būt viediem.

DARBS. Laiks veltāms karjerai, izaugsmei. Sarunas ar darba devēju gan nav šis dienas aktuālākais jautājums.

FINANSES. Darījumu laiks. Nekustamais īpašums, interese par zemes gabaliem.

ATTIECĪBAS. Var rasties vēlme būt vienam. Finanšu neatrisinātās lietas var tikt atgādinātas šajā dienā. Iespējas arī šo, ne mazsvarīgo jomu mierīgi atrisināt.

VESELĪBA. Izvairīties no smacīgām telpām. Saudzēt mugurkaulu, to nepārslogot. Vēlama masāža. Var cīnīties ar grumbiņām, plankumiem uz sejas. Lieko matiņu likvidēšana.

SATIKSME. Autoritārs braukšanas stils. Noteikumu robežās, bet neiecietība pret lēnākiem, nepārliecinātiem braucējiem.

SAPŅI. Norāda paša trūkumus. Cik labi jutīsieties sapnī, tik apgriezti proporcionāla ir jūsu situācija reālajā dzīvē.

ZAĻIE DARBI. Var atbrīvoties no nevajadzīgiem krūmiem. Traucējošs celms - arī tam šodien veltāms laiks. Var papildināt skābētu kāpostu krājumus.

 

11.02.        Mēness Mežāža zīmē.

27. Mēness diena no 7:02

DARBS. Ticība sev, saviem spēkiem šajā dienā dod rezultātus. Negatīvu informāciju vai pat atteikumu spējam mierīgi uztvert, jo ceram uz labāku piedāvājumu.

FINANSES. Diena mistiska - tā vedina aicina, maina. Piedāvā iespēju noenkuroties dzīves meklējumos.

ATTIECĪBAS. Jūtu dzīvē  izvairīties no svešas ietekmes. Cilvēks var tikt pakļauts hipnozei. Sentimentāla diena, var klausīties mūziku, atpūsties pie dabas.

VESELĪBA. Vēlams atrasties dabā. Nepārslogot muguru. Uzmanīgi lietot medikamentus, ja iespējams, no tiem atteikties.

SATIKSME. Ne vienmēr lielākajam un stiprākajam ir taisnība. Nepatīkama saruna ar ceļu policistiem un soda kvītis diezin vai uzlabos šīs dienas noskaņu.

SAPŅI. Nav vērts tos atcerēties.

ZAĻIE DARBI. Vēl var paspēt sakārtot teritoriju, veidot ainavu.

 

12.02. Mēness Ūdensvīra zīmē.

28. Mēness diena no 7:19

Šajā dienā ar minimālām iespējām un spēka patēriņu spējam uztvert visuma informāciju. Mūžīgo sapņu diena un laiks, kad spējam atteikties no iluzorām saiknēm.

Paveras iespējas draudzīgu saišu veidošanai. Cilvēki kļūst atraisītāki, brīvāki, sentimentāli noskaņoti.

 

DARBS. Rīta puse veltāma mācībām, jaunu prasmju un iemaņu apguvei.

FINANSES. Aktuāli darījumi ar nekustamo īpašumu, zemesgabaliem.

ATTIECĪBAS. Vēlme justies mīļotam, saprastam. Romantiska gaisotne. Iespējams pārsteigt savu mīļoto ar kādu negaidītu dāvaniņu. Viņš vai viņa taču to ir pelnījuši.

VESELĪBA. Saudzēt nervu sistēmu, redzi. Veselīgas sulu kūres.

SATIKSME. Braucēji kļūst biedriskāki, saprotošāki, gatavi palīdzēt. Šoferīši viens otram vairāk uzsmaidīs.

SAPŅI. Viedi sapņi. Vai piepildīsies labais - atkarīgs no katra paša.

ZAĻIE DARBI. Vērojiet savus zaļos draugus, parunājiet ar tiem, bet citas aktivitātes atstājiet vēlākam laikam.

13.02.      Mēness Ūdensvīra zīmē.

Šī ir Mēness cikla noslēdzošā diena. Vēlams veikt padarītā analīzi, ja nav kas izdevies no plānotā, atrast iespējamos cēloņus. Šai dienā - katram pēc viņa nopelniem. Labā un ļaunā cīņa - ir jāuzvar gaišajam. Vēlams attīrīties, dedzināt sveces.

DARBS. Vēlams nodarboties ar vienkāršu darbiņu veikšanu, kas neprasa piepūli. Vēlams pabeigt iesākto, bet jaunus darbus pat neplānot.

FINANSES. Šī diena paredzēta analīzei, padarīto darbu rezumējumam. Jaunus iesākumus atlikt, pat nav vēlams plānot.

ATTIECĪBAS. Saasināti  tiek uztverti jebkuri ierobežojumi.

VESELĪBA. Drīkst badoties. Jāsaudzē nervu sistēma, locītavas. Fiziska slodze šajā dienā nebūtu vēlama. Pirms gulētiešanas noteikti nepieciešama attīroša duša.

SATIKSME. Saspringts laiks tiem kuri neprot pakļauties likumam. Jutīsieties  aizvainoti, ka kāds cenšas jūs ierobežot.

SAPŅI. Sapņi mānīgi.

ZAĻIE DARBI. Šīs dienas enerģētika nav piemērota  zaļajiem darbiem. Ieteicama atpūta.

 

14.02    Mēness Ūdensvīra zīmē.

Mēness Zivju zīmē no 14:23

1. Mēness diena no 4:51

2. Mēness diena no 7:40

Fāzes maiņa 0 (jauns mēness)

Agrā rīta stunda - līdz 7:40 veltāma nākamā Mēness cikla plānošanai. Šim laikam raksturīga ļoti spēcīga enerģētika, domu spēks. Tāpēc darbs ar domformu, maģiska turpmāka to realizēšanās. Jāatsakās no nevēlamiem ieradumiem, jāattīsta griba, jāaizmirst par bailēm.

Iestājoties 2. Mēness dienai, kļūstam kāri uz uzslavām, mīlestības apliecinājumiem. Esiet dāsni pret citiem! Plānošana, projektēšana, bet ne aktīvas rīcības laiks.

DARBS. Var izpausties visas radošās personības, šis ir viņu laiks. Mākslas darbi, ideju realizācija, kurām bija nepieciešama radoša pieeja. Zinātniskie pētījumi.

FINANSES. Darījumiem neitrāla diena. Vēlams vairāk nodarboties ar plānošanu, ideju realizāciju atliekot uz citu dienu. Aktīvas darbības, kas saistās ar radošajiem darbiem, mākslu.

ATTIECĪBAS. Partneri kļūst iejūtīgāki viens pret otru. Pastāv bažas, ka tiekam ietekmēti, ja nav savas stingras pārliecības. Augstu tiek novērtēta radoša pieeja, arī attiecību uzlabošanā. Neparasti uzmanības apliecinājumi - šodien taču visu  mīlētāju svētki!

VESELĪBA. Var testēt nākamajā mēnesī vēlamos produktus. Rūpes par pēdām, svarīgi - ērti apavi.

SATIKSME. Sauszemes transports jāizmanto uzmanīgi, var doties ceļojumā uz ārzemēm.

SAPŅI. Sapņi nav nopietni, tiem nevar ticēt.

ZAĻIE DARBI. Nav vēlams apgriezt augļu kokus un krūmus. Ja nepieciešams, aplaistiet istabas augus.

 

15.02. Mēness Zivju zīmē.

3. Mēness diena no 7:48

Astrālās cīņas diena. Jāmācās lietot enerģiju, nepieciešams attīstīties. Agresija - pāri palikušās, neizmantotās enerģijas izlietojums, vai tas ir labākais veids?

Vēlams apmeklēt izstādes, muzejus, koncertus. Kopīgi noskatīta mākslas filma var pamodināt sentimentu, romantisku noskaņojumu.

DARBS. Veicami paši mazsvarīgākie, iesāktie, nepabeigtie darbi. Jauniem iesākumiem nepiemērota diena.

FINANSES. Saasinās intuīcija. Spēja saskatīt lietu slēpto būtību ieguldījumi mākslas darbos.

ATTIECĪBAS. Iejūtība, vēlme palīdzēt. Sentimentāla diena, vēlme būt kopā ar mīļoto cilvēku, kopā baudīt skaisto mākslā, mūzikā. Pasīviem cilvēkiem nepieciešama atpūta. Iespējams saņemt emocionālus uzbrukumus, tos jāprot atvairīt.

VESELĪBA Rūpes par pēdām. Kāju, roku vanniņas. Pastiprinās organisma jutība pret medikamentu iedarbību. 

SATIKSME. Pat neliela alkohola deva un stūre - nesavienojamas lietas.

SAPŅI. Tiem nav nozīmes.

ZAĻIE DARBI. Aktīva rosīšanās dārzā un ar zaļajiem draugiem mājās nav šīs dienas aktualitāte.

 

16.02. Mēness Zivju zīmē.

4. Mēness diena no 7:56

Lielo izaicinājumu laiks. Vēlams nepakļauties mirkļa impulsiem, kas liek iekost sārtajā kārdinājumu  ābolā. Nedrīkst baudīt aizliegto augli.  Vēlams attīrīt dzimtas koku, darboties ģimenes lokā. Diena piemērota meditācijām, sarunām ar savu sargeņģeli.

DARBS. Ja vien varētu mierīgi atpūsties un veikt tikai mājas darbus, bet... Pirms pieņemat lēmumu, noskaitiet vismaz līdz 10. Pārliecinieties, vai jūsu rīcība kādam nekaitēs.

FINANSES. Komercdarbībai vēlams izmantot priekšpusdienu. Jāuzmanās no mānīgiem, kārdinošiem priekšlikumiem.

ATTIECĪBAS. Kārdinājumi vai ik uz stūra. Šodien vien jāsamēra aizliegtā augļa saldums un rūgtā pēcgarša.

VESELĪBA. Vēlams atrasties dabā. Fiziska un garīga attīrīšanās.

SATIKSME. Atgādinājums - lēnāk brauksi, tālāk tiksi.

SAPŅI. Sapņi var būt brīdinoši, norādīt uz problēmām.

ZAĻIE DARBI. Turpinās pasīvais laiks dārza mīļotājiem. Parunājiet ar saviem augiem, drīkst laistīt.

 

17.02. Mēness Auna zīmē.

5. Mēness diena no 8:03

Mērķu diena – viss iesāktais noteikti jāpabeidz. Jaunu zināšanu apguves laiks. Šodien apzināti pieveram acis uz dažādām nepilnībām. Vēlme visu skatīt harmoniski rada  iluzoru pasauli.

DARBS. Neplānojiet ilgstošus, monotonus darbus, kas prasa lielu uzmanību un precizitāti. Šajā dienā ātri nogursiet un zaudēsiet koncentrēšanās spēju. Nepieciešama kāda lieka tējas vai svaigi spiestas sulas pauze

FINANSES. Komercdarbība veiksies tirgotājiem, kuri nodarbojas ar tekstilizstrādājumu, rotaslietu, mājsaimniecības preču tirdzniecību. Aktīva darbība, ātra aprite.

ATTIECĪBAS. Nosliece uz konfliktiem.  Saasinātas jūtas Jāgādā par savaldību, svarīga pašdisciplīna.

VESELĪBA. Pēršanās ar slotiņām dos maksimālu efektu. Jāsaudzē galva.

SATIKSME. Enerģija, reizēm pārgalvība.

SAPŅI. Nepatīkamie sapņi norāda uz veselības problēmām. Asaras sapnī veic organisma attīrīšanos.

ZAĻIE DARBI. Var sēt visu, kas paredzēts ātrai lietošanai. Ja laikapstākļi atļauj, var potēt augļu kokus.

 

18.02. Mēness Auna zīmē.

6. Mēness diena no 8:12

Jauka diena partnerībai. Spēja sajust otru no pusvārda. Labi būt brīviem, neatkarīgiem, bet jūsu brīvība nedrīkst ierobežot partnera teritoriju. Bezbailība, gatavība ekstrēmām situācijām gan sadzīvē, gan darba attiecībās. Der ieklausīties klusajā  balsī, kas saka - nepārsteidzies. Vēlāk pašam nāksies to putru izstrēbt.

DARBS. Laiks piemērots zinātniskam, intelektuālam darbam. Veiksies  tekstilizstrādājumu tirdzniecība, pieprasītas rotaslietas un mājsaimniecības priekšmeti.

FINANSES. Darījumu kārtošanai izvēlieties pēcpusdienu.

ATTIECĪBAS. Lēnprātība attiecībās, nekurnēt par sevi un partneri. Saasinās intuīcija, var rast atklāsmi par partneru patiesajiem nodomiem.

VESELĪBA. Izvairīties no smacīgām telpām. Pirts procedūras padarīs jaunākus. Saudzēt galvu, nervu sistēmu.

SATIKSME. Agresīvs braukšanas stils, kāds uzņemsies būt pirmais, diktēs tempu.

SAPŅI. Sapņi var norādīt uz lietām, kuras nav pabeigtas, bet pienācis laiks tā sakārtot.

ZAĻIE DARBI. Var sēt un stādīt augus, kuri paredzēti ātrai lietošanai.

 19.02. Mēness Auna zīmē.

Mēness Vērša zīmē no 12:55

7. Mēness diena no 8:23

Gaisa enerģijas diena. Rīta pusē uzmanīgi ar novēlējumiem, tie, nepārdomāti izteikti, var arī piepildīties. Vārdi nedrīkst apsteigt domu. Negatīva rīcība pret citiem pašam samezglo karmu. Dienas otrā puse salīdzinoši mierīgāka. Rodas drošības sajūta, pārliecība par sevi.

DARBS. Var kārtot jautājumus iestādēs, sarunas ar darba devējiem.

FINANSES. Pēcpusdienā veiksmīgs laiks finanšu darījumiem.

ATTIECĪBAS. Pēc straujajām emociju maiņām beidzot iestājies miers. Tas gan var izpausties kā ietiepība, flegmatisms. Vēlme būt mājās, baudīt komfortu.

VESELĪBA. Jūtīgs kakls. Nebūtu vēlams pārslogot gremošanas  orgānus.

SATIKSME. Spējas ātri reaģēt uz situācijām samazinās. Arī braukšanas stils pierimst un kļūst prognozējams.

SAPŅI. Sapņi viedi, tie parasti piepildās.

ZAĻIE DARBI. Var mēslot istabas augus.

 

20.02. Mēness Vērša zīmē.

8. Mēness diena no 8:37

Pārpratumu risināšanas diena. Iespējams rast kompromisu, svarīgi ir piedot. Jāatgriežas sākumpunktā un jāmācās no savām kļūdām. Uzmanīgi jārīkojas ar uguni. Diena piemērota viesu uzņemšanai, var pavadīt vakaru labā restorānā. Var kārtot dzīvokļa maiņas jautājumus, pārcelšanos.

DARBS. Diena ražīga tiem, kuri nodrošina komfortu citiem. Vēlamas sabiedriskās aktivitātes, ziedošana kādam cēlam mērķim.

FINANSES. Veiksmīgs laiks finanšu jautājumu risināšanai. Cilvēki ir praktiski noskaņoti, un naudas jautājumi tiek viegli atrisināti.

ATTIECĪBAS. Attiecībās iestājies rimts miers, vēlme pēc komforta. Izmantojiet šo laiku, lai sakārtotu finanšu jomu, atgūtu iekšējo harmoniju.

VESELĪBA. Var badoties, attīrīt miesu un garu.

SATIKSME. Aktīvu, pārgalvīgu braucēju maz. Var doties ceļojumos, izbraucienos.

SAPŅI. Sapņi norādoši par vietu šajā pasaulē, misiju.

ZAĻIE DARBI. Rūpes par istabas augiem. Var sēt stādāmo materiālu.

 

 21.02. Mēness Vērša zīmē.

Mēness Dvīņu zīmē no 20:47

9. Mēness diena no 8:59

Greizā spoguļa diena - visu redzam izmainītu. Balts izskatās kā melns un otrādi. Nebūtu vēlams sākt iet vieglāko ceļu. Īpaši vakarā jāpadomā ko sakām, nepārdomāti novēlējumi var piepildīties. Aktīva  cīņa ar mošķiem, noskaudumu, slimību apzināšana, attīrīšana. Vēlams atbrīvoties no nevajadzīgām lietām.

DARBS. Jāpabeidz iesāktie darbi. Jaunus uzņemties šajā dienā nevajadzētu.

FINANSES. Diena piemērota finanšu lietu kārtošanai, bet uzmanīgi jālasa līgumi. Jaunu dokumentu sastādīšanu atlieciet uz vēlāku laiku, kad netraucēs izmainītais skatījums. Iespējams iegādāt sen kārotu lietu, bet arī šajā situācijā jāizvērtē šī brīža prioritātes.

ATTIECĪBAS. Seksuālie kontakti ierobežoti. Vakarā viegli tiek dibināti jauni kontakti.

VESELĪBA. Veselības saglabāšanai jāatsakās no seksuāliem kontaktiem. Jākopj sevi, noder dažādas attīrošas procedūras.

SATIKSME. Vakarā neļauties kārdinājumam vizināties ar auto.

SAPŅI. Pat vismokošākie sapņi no rīta izbeidzas. Tiem nav nekādas nozīmes.

ZAĻIE DARBI. Pirms fāzes maiņas labāk atturēties no aktīvām darbībām, rezultāti diezin vai iepriecinās.

 

22.02. Mēness Dvīņu zīmē.

10. Mēness diena no 9:32

Fāzes maiņa )  2:42

Šajā pirmdienā jūtam spēku pieplūdumu. Jaunrade visplašākajā nozīmē. Iespējams sākt jaunas, nopietnas lietas, jo visu saskatām patiesi. Darbības ir apzinātas, tās nes vēlamos rezultātus. Šajā laikā spējam viegli pārslēgties no viena jautājuma uz otru. Labas komunikācijas spējas.

DARBS. Koncentrēties uz vienu noteiktu nodarbi. Vēlmju un piedāvājumu daudz, atliek vien apzināt savas spējas tos visus novest līdz galam.

FINANSES. Nepazaudēt virzienu - tiek piedāvātas dažādas iespējas atliek vien izlemt, kura būs piemērotākā tieši jums.

ATTIECĪBAS. Diena piemērota attiecību stiprināšanai, mājokļa labiekārtošanai.

VESELĪBA. Jāsaudzē rokas, pavasara gaidās neaizmirst, ka saaukstēties ir ļoti viegli. Šalle, cepure paglābs no nepatīkamajiem pilieniem degunā.

SATIKSME. Ceļojumi ar lidmašīnu uz neilgu laiku. Pārbaudiet, vai dokumenti kārtībā, apdrošināšanas veiktas, arī dodoties ar auto tepat uz tuvējo tirdzniecības centru.

SAPŅI. Sapņi, pat visjaukākie, nepiepildās.

ZAĻIE DARBI. Laika prognoze var izrādīties nepareiza un plānotos darbus nāksies atcelt. Ja paveicas, var sēt un stādīt augus, kuri vijas.

 23.02. Mēness Dvīņu zīmē.

11. Mēness diena no 10:24

Svarīgi visu iesākto izdarīt līdz galam. Diena piemērota astrāla attīrīšanai. Drosmīgie atbrīvojas no bailēm un dodas pa savu izraudzīto ceļu. Pilnīga enerģijas pārvaldība. Jāizvairās no strīdiem un jāatbrīvojas no personiskiem kompleksiem. Dzīvnieku pasaule reaģē uz negatīvu enerģiju - kož,skrāpē, bada.

DARBS. Viegli iejusties jaunā kolektīvā. Diena piemērota intelektuālam, zinātniskam darbam.

FINANSES. Ieguldījumi var būt dažādās nozarēs, bet šajās dienās atturēties no īpašumu, mēbeļu iegādes.

ATTIECĪBAS. Brīva, jauka saskarsme. Aktīviem cilvēkiem viegli mainīt situāciju, kura neapmierina. Bieži šajā dienā vērojama pļāpība, cilvēki gatavi runāt par dažādiem jautājumiem, pat par tādiem, par kuriem ir tikai aptuvena nojausma.

VESELĪBA. Rūpēties par rokām, kājām.

SATIKSME. Priekšroka tiek dota gaisa transportam. Pārvietojoties pa cietzemi, ievērot noteikumus. Drošības sargi būs savā vietā.

SAPŅI. Sapņiem nav nozīmes, nepievērsiet tiem uzmanību.

ZAĻIE DARBI. Stādīt visus augus, kas vijas. Cīņa ar kaitēkļiem.

 

24.02.  Mēness Vēža zīmē.

12. Mēness diena no 11:36

Kosmiskās mīlas enerģijas diena. Tā veltāma labo darbu veikšanai, jāizrāda žēlsirdība un līdzcietība. Palīdzība nepieciešama ne tikai tuvākajiem, bet citiem, ja līdzekļi atļauj, vēlams ziedot kādai palīdzības organizācijai vai vienkārši kādam, kas lūdz. Lūgsnas piepildās.

DARBS. Vēlams nodarboties ar mājīguma radīšanu. Izvairieties no nepārdomātu, emociju uzplūdā pieņemtu lēmumu realizācijas.

FINANSES. Tirdzinieku laiks. Notariālu dokumentu kārtošanu gan vēlams neplānot šajā dienā. Zināšanu pilnveidošanai arī šajās dienās nelabvēlīgs laiks. Var pieslēgt intuīciju dienas pirmajā pusē. 

ATTIECĪBAS. Ļoti plaša attiecību gamma. Tās var izpausties kā ļoti cēlas, bet var būt arī galēji nospiedošas. Ieklausieties savā iekšējā balsī, tā pateiks labāko risinājumu, iespējams, ka neesat apjautuši, atzinuši visas savas slēptās iespējas.

VESELĪBA. Jūtīgs kuņģis, vēlama atslodze ar minerālūdeni. Var lietot vieglu ēdienu, atteikties no grūti sagremojamiem našķiem. Alkoholu neiesaka lietot, iespēju robežās atteikties no ķīmiskajiem  medikamentiem.

SATIKSME. Uzmanīgi ar ceļošanu. Šī diena nav piemērota kalniem.

SAPŅI. Gaišo  spēku sūtītie sapņi. To norādēm var uzticēties.

ZAĻIE DARBI. Vēlams apliet istabas augus. Neiesaka darboties dārzā, apgriežot augļu kokus un krūmus.

 

25.02. Mēness Vēža zīmē.

13. Mēness diena no 13:06

 

Tikšanos, jau izdzīvotu situāciju atgriešanās. Iespēja atrisināt nozīmīgus jautājumus. Darbs ar karmu - pa diedziņu šķetinām dzīvi.  Šī diena ļauj tikt vaļā no pagātnes nospiedošas enerģijas.  Var veidot talismanus, aizsardzības zīmes.

DARBS. Lasīšana, lasītavu apmeklējums, jaunas informācijas ieguve.

FINANSES. Plašs darbības lauks. Neattaisnosies risks un upuri.

ATTIECĪBAS. ļoti jūtīgi partneri, viegli ievainojami. Ja ir vēlme pabūt vienam, sakārtot savas domas, dariet to. Otrajai pusītei vēlams šo rīcību respektēt, tas tikai uzlabos attiecības.

VESELĪBA. Organisma atjaunināšanās laiks. Pusdienas tiks labi asimilētas, īpaši, ja tiks lietoti veselīgi produkti. Diena veltāma skaistumkopšanas procedūrām - veiksmīga cīņa ar grumbiņām.

SATIKSME. Sodiem nav pieļaujama neapdomīga rīcība, risks neattaisnojas.

SAPŅI. Simbolu valodā norāda uz neatrisinātām problēmām. Jāprot tos pareizi tulkot.

ZAĻIE DARBI. Laistīšana, ja nepieciešams. Darbu plānošana.

 

26.02. Mēness Lauvas zīmē.

14. Mēness diena no 14:45

Šī diena veltāma darbam, pēc iespējas vairāk padarot. Vēlme būt uzmanības centrā. Nav izslēgtas arī valdonības izpausmes. Esiet vienkāršāki saskarsmē, atklājiet draugiem savas jūtas, patīkamas uzvedības manieres atvērs apkārtējo sirdis.  Saudzējiet sirdi un muguru, ja ir vērojamas problēmas, palēniniet dienas darba tempu.

DARBS. Aktuālas ekstravagantas lietas, gan pērkot, gan pārdodot. Cilvēki dāsni. Veicas prezentācijas pasākumi, visu uzņemšana. Veiksmīga darbu sākšanai.

FINANSES. Ieguldījumi greznumlietās, jārēķinās ar reālajām iespējām, jāplāno arī nākamie tēriņi.

ATTIECĪBAS. Pacilāts un možs noskaņojums. Saprotam, ka neesam eņģelīši, jāatbrīvojas no sliktā sevī. Neskopojieties ar komplimentiem, tie tiks uzklausīti un ar prieku pieņemti.

VESELĪBA. Sāls vannas vai pastaiga gar jūru. Šajā dienā sāļais jūras ūdens ir svēts. Jāsaudzē sirds un nervi. Atturēties no gaļas lietošanas.  Šodien apmeklēta frizētava un atjaunots matu griezums var pozitīvi ietekmēt jūsu finansiālo stāvokli.

SATIKSME. Izbraucieniem, atpūtai piemērots laiks, jāgādā gan laicīgi par komfortablu nakšņošanu. Ne tikai jūs jutīsieties kā ceļu karalis.

SAPŅI. Šajā dienā redzētiem sapņiem nav nozīmes, tie nesniedz informāciju.

ZAĻIE DARBI. Var potēt augļu kokus, tos apgriezt, veidot vainagu.

 

27.02. Mēness Lauvas zīmē.

15. Mēness diena no 16:25

Pāreja no vienas pussfēras uz otru. Dienas otrajā pusē – kārdinātāja čūska. Seksuālo vēlmju un pielāgošanās laiks. Jāpārvar tieksmes, jābūt tīram, citādi cietīs astrāls. Nedrīkst noslogot sirdi, ja ir problēmas, jāveic profilaktiski pasākumi.

DARBS. Tiek novērtēta laba frizūra, gaumīgs apģērbs, perfekts grims.

FINANSES. Ieguldījumi ekskluzīvās lietās, nepārkāpjot savu finanšu iespēju robežas.

ATTIECĪBAS. Centieties šo laiku izmantot, lai gūtu no dzīves daudz prieka, pozitīvu emociju. Atpūta pēc iepriekšējo dienu slodzes nāks tikai par labu. Mīļi vārdi reizēm dod lielāku gandarījumu nekā dārga bezpersoniska dāvana.

VESELĪBA. Jūtīga sirds, mugura. Atturēties šajā dienā no aktīvām sporta sacensībām.

SATIKSME. Aktīvs braukšanas stils. Prasa no satiksmes dalībniekiem pietāti un galantumu.

SAPŅI. Viedi sapņi tie var pateikt priekšā gan problēmas, gan to risināšanas veidu.

ZAĻIE DARBI. Turpinās laiks augļu koku un krūmu potēšanai, vainagu veidošanai. Var sēt augus, kuri nav ūdeņaini.

 

28.02. Mēness Jaunavas zīmē.

16.Mēness diena no 18:03

Fāzes maiņa 18:38 0 ( pilns mēness)

Viena no tīrākajām dienām. Laba vēlme nevar radīt ļaunus augļus. Iespējas izaugt līdz patiesai mīlai vai iegrimt kaislē. Tas jāizvēlas katram pašam. Piedošana . Sarunas ar sargeņģeli.

Vakarpusē iestājas pilnmēness, jutīgiem cilvēkiem uzmanīties, kontrolēt garastāvokļa maiņas.

DARBS. Veiksies grāmatvežiem. Padosies darbi, kas darāmi vienatnē. Ieviest kārtību un tīrību savā vidē: kad tad, ja ne tagad.

FINANSES. Aiz sīkumiem grūti ieraudzīt globālo. Diena veltāma iesākto darbu pabeigšanai, lietu sakārtošanai. Šajā laika posmā nevar sūdzēties par pacietības un darba spēju trūkumu, izmantojiet to.

ATTIECĪBAS. Kritika it visā. Labāk parūpēties par mīļotā cilvēka labsajūtu, iepriecināt ar kādu nelielu uzmanības apliecinājumu. Tas tiks novērtēts, varbūt ne tik vētraini kā citreiz, bet tāda ir šis dienas noskaņa.

VESELĪBA. Šīs dienas jutīgākās vietas - nervu sistēma un zarnu trakts. Iekšēja  neapmierinātība var izraisīt gremošanas sistēmas traucējumus.

SATIKSME. Vēlme pamācīt citus, kritizēt viņu braukšanas prasmes - plašs šīs dienas emociju  spektrs. Vēlams brauciena laikā pieklusināt mūziku. Braucieni ar kuģi nav šis dienas prioritāte.

SAPŅI. Miegs palīdz atbrīvoties no kaitēm.

ZAĻIE DRABI. Fāžu maiņas laikā ieteicams atturēties no darbošanās ar zaļajiem draugiem.

 

TVNET

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

man šitādi patīk😀

04. Feb 2010, 15:14

Es ar kaut kā neticu šādām lietām