Manas kājas jūtas "vieglākas"!

Manas kājas jūtas "vieglākas"!

28. Sep 2012, 10:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Paplašinātas vēnas, smaguma sajūta un tirpšana- tās ir sajūtas, kas mani pavada jau gadus 3 kopš grūtniecības iestāšanās. Paldies Māmiņu Klubam par iespēju izmēģināt Fleboxar kremu- gelu!

 

Biju jau izmēģinājusi dažādus paņēmienus, cīņā ar kāju problēmām- gan tabletes, gan Lioton gelu, tomēr neviens  ilgākā laika periodā gaidīto rezultātu nesniedza, vien īslaicīgus uzlabojumus. Šobrīd, strādājot pilnu darba dienu birojā, saasinājušās kāju sāpes, jo palielinājusies slodze uz tām, tāpēc biju priecīga, ka varēšu izmēģināt Fleboxar krēmu-gelu!

 

Attaisot tūbiņu, sajutu uzreiz specifisko smaržu. Biju lasījusi, ka šis diosmīna pulveris ir smirdīgs, bet šajā krēma- gelā smaka nav tāda, kādu biju gaidījusi- jā, ir zāļu smarža, bet ne nepanesama, tāpēc jau pirmajā vakarā pēc dušas ieziedu sāpošās kājas ar šo gelu. Tas ir patiešām svarīgi- ieziesties nevis no galvas līdz kājām, bet gan vajadzīgajās vietās, kur ir sāpju sajūta- man tāda ir izteikti labā kāja, tāpēc iemasēšanai lielāku uzmanību veltīju tai.

 

Atklājumi pēc abu iepakojumu nedēļas lietošanas:

+

- kājas sajūtas vieglākas;

- kājas vairs netirpst virzienā uz pēdām;

- neatstāj traipus uz apģērba- strādājot ofisā, paņēmu vienu dienu līdzi tubiņu, jo aizmirsu no rīta iesmērēt un šajā reizē uzsmērēju caur plānajām zeķubiksēm un nekādi traipi nepalika, tāpēc var nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu.

 

_

- asinsvadu tīklojums nav pazudis un arī vēnas nekur nav pazudušas- ir divi varianti- vai nu būs tomēr jāguļas uz operāciju galda vai jālieto ilgstošāk, lai pamanītu rezultātus;

- smaku pamanīja vīrs un teica, lai vairs nelietoju, bet- skaistums prasa upurus :)

 

Paldies par iespēju to izmēģināt!

 

 

Fleboxar krems-gels:

  • Rūpējas par apakšstilbu ādu un kājām,kam ir tendence uz mazo asinsvadu plīšanu. 
  • Uzlabo mikrocirkulāciju un rada kājās komfortablu viegluma sajūtu.
  • Veicina kāju muskuļu atslābināšanos;
  • Kompleksā ietilpstošie komponenti nodrošina delikātu kāju ādas epidermas kopšanu.