Lierac - slavas dziesma mīlestībai

Lierac - slavas dziesma mīlestībai

17. Mar 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākšu ar to, ka vēl pavisam nesen par Lierac es vispār neko nebiju dzirdējusi. Ieraudzīju Māmiņu Kluba portālā informāciju par iespēju iegūt Lierac kosmētikas komplektu jaunajai māmiņai un aizpildīju testēšanas pieteikumu.

Un pēc 3 dienām, tieši tā, kā pieteikumā bija norādīts, varēju saņemt pašas izvēlētā aptiekā Lierac komplektu izmēģināšanai.

Komplektā ietilpst: divi Phytolastil gel15 ml., viens Hydra-chrono+  2ml liels paraudziņš. un Mesolift Concentre 2ml. Tāpat bija arī Lierac produkcijas bukletiņš.

Uzmanīgi iepazīstoties ar teoriju, tas ir bukleta informāciju, ar prieku ķēros pie prakses! Pēc dušas nolēmu sākt ar Phytolastil gēlu.                

Phytolastil ir gēls striju profilaksei, precīzāk - līdzeklis, kas palīdz novērst strijas un nogludināt jau esošās, ko var izdarīt pateicoties augstajai augu valsts izcelsmes ekstraktu koncentrācijai līdzekļa saturā. Kā arī tajā ir flavonaīdi, kas stimulē šūnu darbību, ko pierādījuši daudzkārtēji klīniskie pētījumi (84% gadījumu novērš striju parādīšanos). Phytolastil gēlu iesaka lietot 2 reizes dienā sākot no trešā grūtniecības mēneša, laukumos, kuros tradicionāli veidojas strijas - krūtis, vēders, gurni, kāju augšējā daļa.

Trešais grūtniecības mēnesis man ir jau sen ir aiz muguras, bet, neskatoties uz to, es nolēmu testēt arī šo gēlu. Grūtniecības laikā man tikai pēdējā trimestrī vēdera apakšdaļā parādījās viena neliela strija. Uz tās arī veicu savu testēšanu. Sākumā par pašu gēlu: tas ir dzeltens, caurspīdīgs, satur kaut ko, kas atgādina maltus melnos piparus. Gēls ir it kā bez smaržas, bet tomēr, kad to ieziež, ir kāda viegla, specifiska smarša, ko arī es jutu. Gēlu ir viegli uzziest, tas viegli iesūcas ādā, kā arī to maz vajag. Kad gēls ar masējošām kustībām ieziests ādā, ir sajūta, ka ādu tanī vietā pārklātu aizsargslānītis. Āda tajā vietā kļuvusi krietni maigāka, mīkstāka. To uzreiz pamanīja arī vīrs. Tas ir - sataustīja. Phytolastil gēlu lietoju 4 dienas - divas reizes dienā (izlietoju tieši divus paraudziņus), strija pagaidām nav pazudusi, bet ar pašu gēlu esmu ļoti apmierināta, jo izskatās, ka strija kļuvusi gaišāka. Un, galu galā, aktīvai cīņai ar strijām ir paredzēts Lierac Phytolastil solute, šis gēls ir vien profilaktisks līdzeklis.

Pēc tam nolēmu testēt Hydra-chrono+. Uzmundrinošs, matējošs fluīds normālai sejas ādai. Jālieto no rīta un/vai vakarā. Ideāli der kā bāze kosmētikai. Fluīds bija rozā krāsā, nebija taukains, drīzāk tāds kā pieniņš konsistences ziņā, ļoti maigs. Un vēl man patika tā aromāts. Ne augļi, ne ziedi, bet maiga parfimērija. Man ĻOTI patika. Viegli uzziest un viegli iesūcas ādā. Mazais paraudziņš tika izlietots 4 reizēs. Sejas āda jau pēc pirmās reizes kļuva maigāka. Man pat ir sajūta, ka sejas āda kļuva gludāka, pat nevaru izskaidrot šo sajūtu ar vārdiem. Ja man būtu jādod vērtējums atzīmes veidolā, Hydra-chrono+ nopelnītu 5, 5 ballu sistēmā. 

Un saldajam ēdienam, tā teikt - biju pietaupījusi Mesolift Concentre testēšanu. Un tātad - par pašu produktu mazliet - tas paredzēts ādas tonusa uzturēšanai, kā arī - ādas mirdzumam. Mesolift Concentre ir barojošs, atjaunojošs līdzeklis ar augstu (15%) vitamīnu, minerālu un gialuronskābes koncentrāciju, kas paredzēta, lai atgrieztu ādai mirdzumu, tonusu. Jālieto no rīta un/vai vakarā, no 4 nedēļām līdz gadam. Ieteicams lietot kopā ar Mesolift krēmu, lai iegūtu ideālu efektu.

Atverot paraudziņu, biju pārsteigta. Līdzeklis ir miesas krāsā, šķidrs, tam ir viegls aromāts. To uzklāt ir viegli. Kamēr līdzeklis vēl nav iesūcies ādā, āda mirdz, pēc tā iesūkšanās ādā, spīdums pazūd, bet āda kļuvusi gluda, pazūd sausuma sajūta, kas man bija vairākās vietās uz sejas. Jau pēc vairākām Mesolift Concentre lietošanas reizēm, sejas ādas krāsa uzlabojās, āda kļuva gludāka. Efekts ir visas dienas garumā!

Tagad, kad esmu izmēģinājusi visu komplektu, droši varu teikt Lierac firmas kosmētika ir kvalitatīva. Rezultāts ir acīmredzams, jau pēc pirmās produktu lietošanas reizes.

Mans favorīts ir Mesolift Concentre serums. Ja es jūtu TĀDAS izmaiņas pēc dažām lietošanas reizēm, es varu iedomāties, kāds būs rezultāts, ja to izmantošu katru dienu! Otrajā vietā es liktu Hydra-chrono+! Lietojot šo fluīdu, āda kļūst gluda un ļoti smaržīga. Un tātad, godpilno trešo vietu ieņem Phytolastil gēls, kurš ir tikpat lielisks produkts, kā visi pārējie! Vienkārši, ja jāizvēlas labāko, izvēlos pirmās vietas ieguvēju Mesolift Concentre!

Iesaku visām Lierac produktus pamēģināt pašām, nenožēlosiet! Teikšu vairāk - būsiet apmierinātas un ieteiksiet arī citiem!

Paldies Māmiņu Klubam un Lierac par iespēju iepazīties ar tik lielisku, gandrīz gribas teikt - burvju kosmētiku kā šī!

 

Lierac produkciju testēja-

Ļena

 

Uzraksti savu atsauksmi par Lierac Jauno māmiņu komplektu portālā Maminuklubs.lv, iesūtot to caur podziņu"Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru" līdz 4.aprīlim!

Lai mēs visas šo vasaru sagaidām skaistas, koptas un mirdzošas!