Lierac mani pārsteidza

Lierac mani pārsteidza

15. Mar 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Līdz ko ieraudzīju iespēju pieteikties Lierac Jauno māmiņu komplektam, es bez vilcināšanās pieteicos un jau nākamajā dienā sūtīju vīru pakaļ. Tomēr nedaudz bijām vīlušies, jo atklājām, ka varējām doties pakaļ tikai trešajā dienā pēc reģistrācijas, ko arī veiksmīgi izdarījām un saņēmām komplektu.

Jau tajā pašā dienā izmēģināju Mesolift serumu un biju ļoti apmierināta. Parasti man ir ļoti sausa āda un biju izmēģinājusi dažādus līdzekļus, bet lietojot serumu, āda kļuva gaiša un mitrināta, paliekot tāda līdz rītam.


Izlietojot serumu, pamēģināju  Hydra-Chrono fluīdu un biju ļoti pārsteigta, cik piemērots tas ir manai ādai, lai to padarītu mīkstu, smaržīgu un mitrinātu visas dienas garumā!

Jau no pirmās grūtniecības manu vēderu rotā strijas, tāpēc ar interesi izmēģināju Phytolastic pretstriju līdzekli- tas radīja patīkamu vēsumu un svaigumu. Tā kā strijas man  ir jau 4 gadus, nedomāju, ka kāds līdzeklis man palīdzēs, bet mēģināt,protams, var.

 

Phytoprogenium šampūns padara matus mīkstus, smaržīgus un galvas āda neplēkšņojas.


Secinājums: man ļoti patika produkti,kas iekļauti Lierac Jauno māmiņu komplektā un domāju, ka varētu turpmāk izmantot sejas serumu. 

Evelīna

 

Uzraksti savu atsauksmi par Lierac Jauno māmiņu komplektu portālā Maminuklubs.lv, iesūtot to caur podziņu"Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru" līdz 4.aprīlim!

Lai mēs visas šo vasaru sagaidām skaistas, koptas un mirdzošas!