Kraukšķīgie pildītie baklažāni

Kraukšķīgie pildītie baklažāni

13. Oct 2010, 12:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Anna Kovaļčuka nāk ar savām jaunām receptēm. Šodien pusdienās kārdinoši pildītie baklažāni!

 

Vajadzēs:

-baklažānu

 

-1 tomātu

 

-0.200 gr šampinjonu

 

-0.100.gr. siera

 

-3 olas

 

-6.ēd k milti

 

-eļļas

 

-rīvmaizi

 

Pagatavošana:

{pic:1}

Baklažānu sagriež gareniski, pārkaisa ar sāli un pipariem, atstāj uz 10 minūtēm, lai ievelkas.

{pic:2}

Panējam miltos.

{pic:3}

Cepam karstā eļļā.

{pic:4}

Nosusina uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.

 

Pildījums.

{pic:5}

Sagriežu tomātu bez mīkstās daļas, lai nav  pārāk slapja masa. Pierīvēju sieru un ceptus šampinjonus.

{pic:6}

 

Pildījumu liekam uz baklažāna platākās daļas.

{pic:7}

Otru galu pārliekam pāri.

{pic:8}

Panēju miltos un olās(3 olas un 3.ēdamkarottes milti).

{pic:9}

Tad rīvmaizē(var ar kociņiem saspraust malas, lai ir drošāk, ka neizkritīs pildījums, bet man sanāca tāpat).

{pic:10}

Liekam cepties karstā eļļā. Lai vieglāk ielikt karstajā eļļā, var uzlikt uz lielās karotes.

{pic:11}

Gatavs. Šādus baklažānus var ēst ar jebkuru mērcīti un kā piedevu var novārīt kartupeļus.

 

Anna Kovalčuka

22. Jan 2010, 19:12

baklažānu garšo bet ne ta laui bieži ēst,bet kad sataisīju šitā nu tiešām sanāca intresanti😀uzreiz pat nevar pateikt ka tas ir baklažāns😀

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Droši vien, ka garšīgi, bet priekš manis par sarežģītu (biedē tā 2 X fritēšana)