Ko zvaigznes sola šai vasarai?

Ko zvaigznes sola šai vasarai?

28. Jun 2012, 13:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kam pievērst pastiprinātu uzmanību, ko darīt un no kā izvairīties šajā vasarā? To portāls www.sieviesuklubs.lv jautā astrologam Jānim Bēniķim. 

JŪNIJS

  • Jūnijā pastāv liels risks krist dažādās maldu mācībās, tāpēc jāievēro piesardzība ar ezotēriku un garīgajām praksēm! Šajā laikā būs tieksme krist galējībās – ja meditēsim, to darīsim pus dienu nevis pusstundu. Tādēļ uz jūniju varētu attiekties teiciens - kas par daudz, tas par skādi!
  • Vēl jūnijā vēlams ievērot piesardzību peldoties, jo būs pietiekoši daudz nelaimes gadījumi. Tāpat, ja iespējams, nevajadzētu doties tālos kruīza braucienos.
  • Latvijā jūnija mēnesī var tikt pieņemti būtiski lēmumi saistībā ar ģimenes lietām, kā arī nekustamo īpašumu. Jūnijā Latvijas kartē veidosies mijiedarbība ar Mēnesi, kas kopumā „izkustinās” nekustamo īpašumu sfēru.

JŪLIJA BEIGAS/AUGUSTS

  • Jūlija beigās – augustā būs harmoniska mijiedarbība starp Jupiteru un Urānu. Urāns ir saistīts ar Ūdensvīra zīmi, kas savukārt saistīta ar modernajām tehnoloģijām. Tāpēc šajā laikā droši var atvērt jaunas mājas lapas, aktīvi komunicēt publiskajā telpā, piemēram, uzstāties sanāksmēs, teikt publiskas runas. Šis ir veiksmīgs laiks arī jaunu kontaktu dibināšanai.
  • No 15. jūlija līdz 8.augustam (šiem datumiem vēlams pieskaitīt vēl +/-3 dienas) - Retrogrādā Merkūra periodā - vēlams nodoties lietu „sakārtošanai”, nevis jaunu lietu uzsākšanai! Īpaši šajā periodā nav ieteicams iegādāties jaunus transportlīdzekļus, komunikācijas iekārtas.

AUGUSTS

  • Augustā vēlams pievērsties labdarībai! Ja gribi nopelnīt sev kādus „punktus” nākotnei, piedalieties labdarības tirdziņos, labdarības akcijās un citos ar ziedošanu saistītos labdarības pasākumos.
  • Vēl šajā laikā Latviju var piemeklēt problēmas ar komunikāciju un sakaru tīkliem. Tāpat augustā vēlams pēc iespējas maz izmantot sabiedrisko transportu!  

Kā Tev šķiet, vai šīs astroloģiskās prognozes piepildīsies? 

 Raksts tapis sadarbībā ar WWW.SIEVIESUKLUBS.LV!

1