Ko jūsu partneri dara ar mazuļiem ikdienā?

Ko jūsu partneri dara ar mazuļiem ikdienā?

27. Aug 2012, 19:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

9 mūsu dzīves skaistākos mēnešus bērna tētis ir lielākais atbalsts mums un gaidāmajam mazulim. Mazulim dzimstot, tētis, protams, var būt līdzās mums šai notikumā, jo kas var būt skaistāks, par to, kā redzēt sava bērniņa dzimšanu.


Tai brīdi, kad mazais ir ieradies šai pasaulē, lielāko daļu rūpju uzņemas mamma, bet nevaram aizmirst arī par to ka mazajam ir arī tētis, kuru mēs varam iesaistīt dažādos ikdienas darbiņos, kas skar mazo.

 

Mums ar tēti ir ļoti paveicies, jo, kad vajaga, viņš gan mazo pieskatīs, gan ar autiņbiksītes nomainīs un mums nav tādu problēmu, ka es nevaru nekur aiziet, tētis vienmēr ir gatavs pasēdēt ar mazo.

 

Tāpēc ļoti gribētos uzzināt, ko Jūsu mazuļu tētīši dara ar mazajiem ikdienā?

13. Nov 2011, 15:26

Patīkami lasīt to, ka tēti ir tik atbildīgi un palīdz mammām ikdienas gaitā ar mazo, jo cik dzirdēts daudzi ar mazo pat nespēlējas......

11. Nov 2011, 15:42

arī mans draugs spējīgs darīt visu, izņemot, pabarot ar krūti, pa dienu viņš ir darbā, bet kad atnāk mājās, tad bērns ir viņa rokās 😀

princesemince princesemince 11. Nov 2011, 14:24

principā bērna tētis spējis darīt to pašu, ko es, izņemot barot ar krūti. jautājums tikai - cik es bieži viņam to lūdzu, ņemot vērā, ka viņam ir diezgan stresains darbs, bet bērns nebija no rāmajiem, pārsvarā gribēju mājās dot iespēju viņam atpūsties un palīdzību prasīju galējas nepieciešamības apstākļos.