Kam vajadzīga astroloģija un ko tā māca?

Kam vajadzīga astroloģija un ko tā māca?

15. Aug 2012, 11:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ļoti bieži starp tiem, kas interesējas par astroloģiju, nākas dzirdēt tādu frāzi: "Jā, mani interesē astroloģija, bet es baidos uzzināt savu nākotni, tāpēc neeju ne pie astrologiem, ne pie zīlniekiem."

Tādos brīžos man kļūst mazliet skumji, jo tie, kas tā saka, ir mūsu sabiedrības stereotipiskās domāšanas upuri. 

Bez tam, zīlnieces un astrologi tiek likti uz viena un tā paša profesionālisma pakāpiena, kaut gan tas pats par sevi ir absurds. 

Kam vajadzīga astroloģija?

Ja Jūs domājat, ka astroloģijā pamatā tiek mācīts noteikt nākotni, tad es jums tūliņ sagādāšu vilšanos. Tā tas nav!

Pats pamats, ko pirmkārt, astrologi pēta, ir pats cilvēks ar viņa individuālajām domāšanas īpatnībām, uzvedību, pašizpausmi. Mūsdienās ir iespējams iemācīties saprast cilvēkus un arī pašiem sevi no A līdz Z. 

Ļaujiet citēt krievu astroloģi Jeļenu Kašeņinu: "Ar astroloģiskās analīzes instrumentiem primāri tiek noteikts tas, kas cilvēkā ir dots no dabas un kādas vērtības viņam jāattīsta, lai sasniegtu optimumu personības socializācijā un harmonizācijā (tas ir - būt harmoniskam sociumā un arī personīgajā dzīvē)".

Lūk, kāpēc ir vajadzīga astroloģija - lai palīdzētu cilvēkiem (pirmkārt, sev un sev tuvajiem) saprast, kā un kur tieši jūs varat būt maksimāli laimīgi un harmoniski. Tā, ka "zvaigžņu zinātne" māca mūs būt harmoniskiem un dod atbildes uz jautājumiem par to, ko tieši man šajā dzīvē vajadzētu izdarīt, lai nestu cilvēkiem prieku un tai pat laikā būt arī pašam laimīgam?

Ko māca astroloģijā?

Pamatā astroloģiju var sadalīt 3 daļās:

1. astroloģisko metožu pētīšana, ka ļauj saprast būtību, īpašības un katra konkrēta cilvēka nozīmi šajā dzīvē;

2. filosofiskais un garīgais dzīves, esības un astroloģijas aspekts;

3. prognozēšanas pamati.

Pirmie 2 astroloģijas bloki ir tie, kuros tiek pētīts tas, kā katra no Saules sistēmas planētām ietekmē cilvēku, kādas vērtības, rakstura iezīmes, īpašības tā veido viņa dzīvē uz dzimšanas brīdi.  Tas viss, kā jau, iespējams, zināt, attēlots tiek natālajā kartē. 

Tā astrologi mācās iekļūt cilvēka būtībā un rakstura niansēs, lai viņu varētu labāk saprast. 

Tā kā visi, kas pēta astroloģiju ir ar gaišreģības spējām - nu kaut vai labas intuīcijas līmenī, tad nav brīnus, ka iegraužoties astroloģisko zināšanu granītā, daudziem studentiem uzlabojas nozīmīgi attiecības ar vecākiem, saviem tuviniekiem, tiek izprasts tas, kas agrāk kategoriski netika pieņemts. Jo apmācības procesā tiek atklātas jaunas redzējuma šķautnes attiecībā uz kādu konkrētu cilvēku vai situāciju. Un tas viss notiek bez vēlmes un centieniem uzzināt savu nākotni. 

Samazinās personīgais egoisms un cilvēks iemācās objektīvi izprast dzīvi. Nāk gudrība. Lūk, kāpēc, persnīgi man, ir vajadzīga astroloģija. 

Un noteikt nākotni astrologi uzsāk tikai apmēram 5 gadus pēc mācību uzsākšanas, kad iemācās tik tālu izprast cilvēku horoskopus, ka pilnīgi objektīvi, norobežojoties no personīgajām emocijām, var izdarīt prognozes. 

Lūk, kāda viņa ir - daudzšķautņainā zinātne par zvaigznēm...

Ar cieņu, 
astroloģe Anželika Žuravska
www.astrodata.lv 
т.29942263

Vai Tu esi bijusi pie astrologa? Ko tur uzzināji?