Ieteikumi bēbīša pirmajiem Ziemassvētkiem

Ieteikumi bēbīša pirmajiem Ziemassvētkiem

10. Sep 2012, 20:24 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Bēbīša pirmie Ziemassvētki ir ienes ģimenē jaunas emocijas, jo tie taču ir pirmie Ziemassvētki kopā ar jaunāko ģimenes locekli! Turpinām gatavoties Ziemassvētkiem kopā- šodien ieskaties ieteikumos bēbīša pirmajiem Ziemassvētkiem!

 

- Izveidojiet kopīgi ģimenes fotokartītes! Kas gan varē būt lieliskāka dāvana vecvecākiem kā bēbīša un Tavas ģimenes foto! Izveidojiet to par tradīciju- visai ģimenei fotogrāfēties tieši Ziemassvētkos un veidojiet šādu fotogrāfiju kolekciju!

- Īpašs Ziemassvētku tērpiņš vai pidžamiņa. Jā, ziema un Ziemassvētki paiet ātri, tāpat kā izaug bērni pirmajā dzīves gadā! Vai tā nebūtu lieliska atmiņa, ka mazais Ziemassvētku laikā tiktu ieģērbts Ziemassvētku pidžamiņā:)?

- Katru gadu pa citai zeķei. Jā, pie mums Latvijā nav īpaši ierasts karināt zeķes pie kamīna un galu galā- cik daudziem no mums ir kamīns, tomēr arī tā var būt tradīcija,ko vari ieviest savā ģimenē, jo īpaši, ja bērni ir vairāki- katram bērnam sava īpašā zeķe,kur, piemēram, reizi nedēļā Ziemassvētku laikā rūķi, kuri apciemo bērnus, lai apskatītu,cik labi viņi uzvedušies,atnes kārumus vai kādus nieciņus.

 

- Izdomā savai ģimenei jaunu tradīciju! Vienalga, vai tā būtu piparkūku mājiņas cepšana, došanās uz baznīcu Ziemassvētku vakarā, pašsacerētu dziesmu dziedāšana vai karpas cepšana- tā būs jūsu ģimenes tradīcija,kuru turpināsiet katru gadu,kad mazais augs arvien lielāks un lielāks un arī pats aktīvāk piedalīsies!

 

- Izveidojiet savas ģimenes un bērniņa rotājumu!  Mūsdienās arvien vairāk meklē ceļu pie visa dabiskā un tas ir vēl viens veids, kā Tavā ģimenē ieviest skaistas lietas,piemēram, iegādāties rotājumus ar jūsu vārdiem vai kā īpaši citādi izrotāt savu svētku eglīti.

 

- Iegādājies mazulim klasisku dāvanu! Jā, veikalu plaukti ir pilni ar dažādām  krāsainām rotaļlietām,tomēr maz ticams, ka tās saglabāsies līdz bērna pilngadībai, tāpēc tāda īpaša dāvana kā medaljons, sudraba karotīte, sniega bumba uz pirmajiem Ziemassvētkiem būs tieši laikā.

 

Kādi bija Tava bēbīša pirmie Ziemassvētki? Padalies tepat komentāros vai iesūti rakstiņu šeit!

 

Kristīne

saulux10 saulux10 02. Dec 2011, 14:20

kur tu pirki cepurīti? es nevarēju atrast t\adu mazu😀

02. Dec 2011, 13:53

šito saitu es ja biju iepriekšs pamanījusi..un man ar ļoti daudzi bodīši patīk no turienes...tādi prikoļnie uzraksti uz tiem...a Tu esi no turienes ko sūtījusi danza?

02. Dec 2011, 10:57

Mēs ar domājam mazajam nopirkt foršu svētku tērpiņu😀 par to klasisko dāvanu tiešām laba ideja....vajadzēs ko tādu paskatīties😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 02. Dec 2011, 09:57

es arī vakar rūķīša tērpu savējam nopirku, vēl jāapskatās tāda forša rūķu cepure!

mamma27 mamma27 02. Dec 2011, 09:42

Mums ar ir savas tradīcijas. zeķe ir piekārta,jo šogad ir par to saptrašana un piparkūku mājas cepu jau 10 gadus,un Adrians procesā piedalās jau no punča laikiem😀