Iesūti apsveikumu Sieviešu dienai!

Iesūti apsveikumu Sieviešu dienai!

07. Mar 2012, 09:20 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Mēs katra pildām vairākas lomas savas dzīves laikā: no maza bērna par reizēm spurainu pusaudzi.. No pusaudzes pēkšņi pārtopam koķetā, jaunā sievietē. No sievietes - māmiņā. Bet viena no šīm lomām, kopš jaunības dienām mūžīgi mūžos savijas ar mums. Sieviete. Tas ir tikai viens vārds, bet ietver sevī simtiem funkciju. Mīlēt, dot, auklēt, audzināt, darīt.. Un retāk - saņemt. 

Bet mēs taču visas esam pelnījušas saņemt. Un saņemšana var sākties pat no dažiem sirsnīgiem, patiesiem vārdiem! Te nu jāpiebilst - ja būs teicējs, būs arī klausītājs. Ja būs sūtītājs, būs arī saņēmējs.

Ko ar šo visu gribam pateikt? Gribam vienkārši aicināt: iesūtiet siltus, tulpju smaržas apvītus vārdus savām mīļajām mammām, draudzenēm, kolēģēm, un viekārši sievietēm! Kā arī esiet laipni aicinātas iesūtīt apsveikumu arī mūsu mīļajai māsai - Sieviešu Klubam, kas tieši Sieviešu dienā svin savu 2 gadu jubileju!

Apsveikumus iesūtiet ŠEIT!

 

Priecīgu Jums Sieviešu dienas gaidīšanu! Atcerieties, cik skaisti ir būt sievietei, palutiniet sevi - kaut vai ar labiem vārdiem un dažiem komplimentiem, kas nāk prātā, skatoties spogulī!

Gaidīsim apsveikumus līdz 7.marta plkst.17:00!

Kristīne