Iepriecini sevi ar  Lierac

Iepriecini sevi ar Lierac

22. Mar 2012, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dažas nedēļas atpakaļ es, tāpat kā daudzas citas māmiņas, pieteicos bezmaksas Lierac produktu testam. Ja godīgi, esmu kā traka uz šīs firmas kosmētiku!

Tuvējā aptiekā izņēmu savus paraudziņus, izmēģināju to saturu un esmu nolēmusi dalīties iespaidos arī ar jums!

 

 

Sākšu ar nelielu priekšvēsturi.

Esmu divu burvīgu bērniņu māmiņa: meitiņai Milānai ir 2,5g, bet dēliņam Nilam ir 6 mēneši. Starp grūtniecībām bija salīdzinoši neliels laiks, tāpēc otrās grūtniecības laikā vēderiņs bija pamanāms jau salīdzinoši agrīnā grūtniecības laikā. Un pēdējos grūtniecības mēnešos vēderiņš augu Mmmilzīgos ātrumos. Visi domāja, ka man būs dvīņi. Piemēram, šīs fotogrāfijas tapa pusotru mēnesi pirms dzemdībām. 23.07.2011. , bet dēliņš Nils pasaulē nāca tikai 2011.gada 7.septembrī. Bērniņš pēc USG datiem jau bija paredzams liels.

 

 

Puika piedzima 4338g и 55 cm. Uz manu augumu ~ 160cm un grūtniecības svaru 48kg - bērniņa svars bija liels. Es ļoti baidījos par to, ka uz mana ķermeņa varētu parādīties daudz striju, bet man palaimējās. Dažas strijas tikai uz krūtīm, un arī tās ar laiku izbalēja un kļuva praktiski nemanāmas. 

 

 

Bet vēdera āda ļoti izstiepās un kļuva pavisam neglīta, tāpēc paaugstināt ādas tonusu - tā man ir vienkārši nepieciešamība. Kad mazulis bija 3 mēnešus vecs, es izgāja 10 Šarko dušas procedūras. Āda kļuva stingrāka, tāda kā nostieptāka. Bet tik un tā vēl nebija vēlamā efekta. 

Tāpēc tieši Lierac komplektiņš ar paraudziņiem manā gadījumā bija tieši tas, kas vajadzīgs. Un, lai to pilnībā novērtētu, es izpētīju visu informāciju par katru paraudziņu. Sāku ar PHYTOLASTIL GEL ( Phytolastil gēls striju profilaksei). Aprakstā tika minēts, ka āda nostipjas un uzlabojas tās elastīgums.

 

 

Ieteicams lietot sākot no trešā mēneša līdz pat laikam, kad atjaunojies hormonālais cikls. Šis līdzeklis palīdz izvairīties no strijām, kā arī nogludina esošās, pateicoties augstajai augu valsts ekstraktu koncentrācijai. Tātad - tieši tas, kas man ir vajadzīgs!

Pat pēc pirmajām lietošanas reizēm, pēc taustes ir citādas sajūtas  - gan āda uz vēdera, gan uz gurniem un rokām ir kļuvusi elastīgāka. Domāju, ka, ja regulāri ieziestu šīs problēmzonas, rezultāts nebūtu ilgi jāgaida. Man šis gēls ļoti patika. 

Dodamies tālāk...

Pēc grūtniecības un dzemdībām, sejas āda kļuvusi jūtīgāka attiecībā uz kosmētiku, un tā ir ļoti priecīga, ja tiek palutināta ar kvalitatīvu kosmētiku. Nākošais paraudziņš, ko izmēģināju, bija Lierac Consentre Mesolift - barojošs, atjaunojošs serums. Jāuzziež uz attīrītas sejas ādas. P.S. Arī meitiņai ļoti patīk izmēģināt krēmiņus.

 

 

Bet tā kā Lierac nav paredzēts bērniem, mazajai tika kārtējo reizi uzziests bērnu krēmiņš "Mazā Feja" :)

Ļoti patika, ka serums nav jālieto tikai komplektācijā ar krēmu - tas ir iedarbīgs arī, ja tiek lietots viens pats, kā ikdienas līdzeklis sejas ādas aprūpē. Bet komplektācijā bija iekļauta arī HYDRA CHORNO+ emulsija, tāpēc palutināju ādu par pilnu programmu.

Emulsijas tekstūra ir atsvaidzinoša un matējoša. Ideāli piemērota normālai un kombinētai sejas ādai. Vēl rpeicēja, ka cīnās ar pirmajām novecošanas pazīmēm, āda kļūst maigāka, un krunciņas kļūst mazāk redzamas, jo āda tiek arī nogludināta. Pats fluīds ir caurspīdīgs, ne tā kā ūdens, bet tas nav arī kā krēms, tam ir tāda interesanta konsistence, ko viegli uzklāt, kā arī - tā viegli iesūcas ādā.

 

Es jūta, ka āda pat pēc neilgas lietošanas, kļuvusi, pēc sajūtām, līdzīga zīdainīša ādai.

Liels paldies Māmiņu Klubam par doto iespēju testēt Lierac!

Kā Tu cīnies ar strijām?

 

Uzraksti savu atsauksmi par Lierac Jauno māmiņu komplektu portālā Maminuklubs.lv, iesūtot to caur podziņu"Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru" līdz 4.aprīlim!

Lai mēs visas šo vasaru sagaidām skaistas, koptas un mirdzošas!