Turpinām saņemt pieteikumus recepšu konkursam, kur var laimēt iespēju pavadīt veselu dienu ar Iļģuciema maiznīcas konditorejas meistariem! Ieskaties, kā pagatavot gardus cepumus pēc māmiņas Zandas Auziņas receptes!
Sastāvdaļas:
1 tase cukurs
2 tējkarotes vaniļa
2 olas
1 tase sviests
2,5 tases milti
1 tējkarote sāls
1 tējkarote soda
3 tases šokolādes skaidiņu
Pagatavošana:
{pic:1}
Uzsildi cepeškrāsni līdz maksimumam. Samaisi cukuru, brūno cukuru, vaniļu, olas, sviestu līdz viss kļūst krēmīgs.
{pic:2}
Pievieno miltus, sāli, sodu un sajauc vienmērīgā masā.
{pic:3}
Pievieno šokolādes skaidiņas un iemaisi mīklā.
{pic:4}
Saliec uz pannas.
{pic:5}
Pārliecinies, ka cepumi ir pietiekamā attālumā viens no otra, lai tiem ir vieta, kur izplesties cepot.
{pic:6}
Cep cepeškrāsnī aptuveni 10 minūtes.
{pic:7}
Gatavs ēšanai :)
Piedalies arī Tu Iļģuciema maiznīcas konditorejas konkursā „Cepam tortes, smalkmaizītes un citus gardumus Lieldienu galdam!” Uzzini vairāk ŠEIT!
Mmmmm,cik gardi izskatās😀 Nu dien būs jāpievienojas un jāizcep 😀
Man nekad nesanāk cepumi.l Viss cits sanāk, bet cepumi -nē. Būs jāmēģina šie. Vai kāds zina kokosa cepumu receptes (izmēģinātas mājās?)
tik vienkārši 😀 super! būs jāpamēģina!